Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prezidents: bezdarbnieka pabalsts nav atvaļinājuma pabalsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sviests
s
tūlīt 2/3 ministrijās strādājošo ierēdņu atlaidīs.Nu kur viņi liksies?Ja visa dzīve pilsētā nodzīvota, ja nav lauku kur aizbraukt un naudas par ko laukus nopirkt?UN algas ar ne tik lielas bija. Lielās algas jau spicei< ieskaitot departamentu direktorus un vietniekus.
indigo
i
Tie, kurus jūs te lamājat par birokrātiem, arī ir cilvēki. Ar ģimenēm. Bet šis prsonāžs (VZ) joprojām rada nepārejošu neērtības sajūtu, kam ir tendence pāriet kauna sjūtā. Nu cik var kaunēties par prezidentu... Un LETA tādu bildi piedāvā - ir gan vieplis, ak debess.:(
na
n
zatlers hujatler pamodies taču vienreiz.
Tautietis
T
Tas ir fakts, ka ne jau visiem būs iespēja sēdēt vadošos un spožos amatos, kādam tās jūsu glaunās mašīnas tāpat būs jāmazgā, un iela ap jūsu mājām jātīra. Tā kā vajag padomāt arī ka tie ir cilvēki, ne roboti.
&gt;&gt;&gt;mājas tirāns 00:
&
mājas tirāns 00:19 . klasiskais variants - vienīgais ko mākam - gausties un raudāt piedurknē. ________________ vēl viens gudrelis zini, lai iegūtu Information Security Engineer kvalifikāciju, jāmācās vismaz 4 gadus, un pēc 4 gadiem šo vairs nevajadzēs, jo būs novecojušas zināšanas un vajadzēs ko jaunu nevienam bezdarbniekam nebūtu nekas pretī mācīties un dabūt garantētu darbu, piemēram pusgada apmācību, bet vai tādas iespējas ir? turklāt ne jau visi spēj būt ISI, kādam ar slotu ar jāstrādā
&gt;&gt;&gt;purns 08:39
&
birokrātus ar lielām algām neviens nekur vēl nav izmetis, tas tā informācijai, ja nu gadījumā purns no dziļiem laukiem un nezina kāda tā situācija.
hm
h
vai bezdarbnieka pabalsts nebija tiešā atkarībā no darba algas veiktām iemaksām, mr.prezident, aunagalva? daži saņem naudu apkloksnē, citi uzrāda visus ienākumus, bet pabalstu saņemt vienlīdzīgi? īpatnēja taisnīguma izpratne.. nez kāpēc &#039;prezidenta&#039; taisnīguma izpratne neskar izbijušos deputātus, ministrus, u.c. kategoriju nahļebņikus, nejau visi var saņemt vietu lattelecom padomē, par ieguldījumu valsts labklājības celšanā zinat, ko, valdība, saeima un prezidemt, ja nav pensiju un pabalstu, tad nav valstsz ja mēs dzīvojam katrs kā varam un protam, tad priekš kam jūs esat vajadzīgi?
hugo
h
paldies ka atgādināji
jautrais
j
žēl, bet tagad sāku pārliecināties, ka prezidents izvēlēts zooloģiskā dārzā.
purns
p
ES NEDOMAJU KA ZATLERS AR VARDIEM KA KADAM IR 1000 LS BEZDARBIEKA PABALSTS BET KADAM SIMTS BIJA DOMAJIS PIEMERAM ARSTU KIRURGU SALIDZINAT AR SETNIEKU ABIEM MAKSAT VIENADU PABALSTU UN ABUS AIZSUTIT GRABT LAPAS. Es pielauju ka Zatlers gribeja aizsutit grabt lapas ierednus un samazinat viniem milzigas bezdarba pabalstus.. BET TAJA RAKSTA TAS PROTAMS NEBIJA SKAIDRI PATEIKTS. Ta patiesam ir liela netaisniba ka birokratiem kurus tagad izmeta no siltam vietam kur vini paratizeja uz tautas rekina.. vini turpina paratizet sanemot milzigus bezdarbnieka pabalstus..
chingacguks
c
Aploksnei būtu jāapzinās, ka par prezidentu viņu iecēla ne jau izcilā intelekta dēļ, un pēc iespējas mazāk jātracina tauta ar savām stulbībām! Bet ja situācijas izpratnei prātiņa par maz... Muļķu zeme laikam labāku nav pelnījusi. Žēl!
borcinsh
b
..."jau pirmajaa dienaa jaasaakt mekleet"...- to , kas Latvijaa nav - darbu !!! divaini ka Mr. President it neko nav teicis par jaunajiem ...rupniicam vai vispar - darbavietam... Pec tada "aicinajumaa"- visai Latvijas Tautai jaizbraukt "mekleet citu nodarboshanos" arzemes ! Katraa Juusu (Mr. PR.) "runa" - UDENS! - (varbut Jusu sievai tas patik, bet man pers.- NE!)
mājas tirāns
m
klasiskais variants - vienīgais ko mākam - gausties un raudāt piedurknē. Paskatījos, kas ir aktuāls ŠOBRĪD manai kvalifikācijai: Do you know an Information Security Engineer (pre-sales engineering) with Governance and or Risk Management experience? $80-110 + Bonus. Urgent need in the Scottsdale, AZ or Dallas, TX area. un tādu sludinājumu ir desmitiem ... galvenais jautājums - vai māki kaut ko vairāk kā trepes mazgāt un Internetā bakstīties ? ja jā , tad paēdis būsi. Ja nē, tad nav ko gaudot , bet ej uz bibliotēku un saproti, ka bez Interneta ir arī grāmatas no kurām dabūt zināšanas...
Lelle
L
Viņš gan šaubījās, ka «Latvija nonāks līdz tādam brīdim, kad būs sociālā spriedze, kas izpaužas kā fiziskās eksistences grūtības - mums nav kur dzīvot, nav ko ēst». Tas vien liecina, cik atrauta vara ir no tautas. Šitam jēpim pat nav skaidrs, ka jau šodien daudzi cieš badu.Nu kas gan tas par valsts prezidentu!
tam tur...prezidentam/
t
dažreiz tiešām labāk paklusēt. šie bezdarbnieku pabalsti ir nopelnīti. tie ir mūsu nodokļi, ne mazās summa starp citu, ko mēs maksājām igu gadu garumā. un mums ir visas tiesības tos saņemt atpakaļ. labāk būtu papētījuši kāpēc valsts pārvaldē strādājošiem izmaksā atvaļinājuma pabalstu, nereti atvaļinājuma naudas apmērā??!! t.i. fakstiski sanāk, ka ja ierēdnis iet atvaļinājumā, viņam izmaksā atvaļinājuma naudu divkāršā apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas