Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Prezidents krustcelēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
loģikas vecim
l
Visu cieņu autoram!Lasu Panteļējeva raksus ar interesi!Lai veicas!
dārgais zatlers
d
Z - lilitas apakšbruncis, vzjatočņiks....īstnībā nu jau politiks velis.Tomēr vērā ņamams tipāžs.Atlaida Saeimu(kompensācijas deputātiem), pievāca dzīvokli, nu izspieda no mums miljonu vēlēšanām, lai tiktu valdībā.Nu kur vēl gudrāks mahinators - Zagļers???Kolosāli!
NB!
N
Alkohols ir kaitīga veselībai
saistošā aritmētika > autoram
s
... ir vēl kā minimums viena - ceturtā iespēja ! Prezidents, noskatījies un attiecīgi novērtējis triju nedēļu garo ākstīšanos ap koalīcijām, beidzot ierauga acīmredzamo - šī saeima nav spējīga izpildīt pat savu pirmo un nebūt ne to sarežģītāko uzdevumu ... A ko dara gudrs, kompetents un kaut bišķi tālāk par šodienu domājošs vadītājs ? Pareizi - trenc nederīgu darbinieku ratā ... PS Ja vadītājam pašam cik-necik ir "krampis"... ----- Zatlers savu spējīgumu pilnam nodemonstrēja prezidējot ... Dombrovskis savu izlēmību - ar/ap AirBaltic ... Bērziņš ko demonstrē, noteikdams atkal un atkal jaunus pēdējos termiņus ? Mana vecmamma par tādiem mēdza teikt - tas nav vīrs un vārds, tas ir vīrs un vēders ... ---- Tāka, autor, visi tavi uzskaitītie trīsi varianti dod vien nespējnieka, vājnieka un vēdera kombināciju ... vai ir kāda diža nozīme secībai ?
balelins
b
Fakts ka Zatlers pirms velesanam slepa savu nodomu par katru cenu dabut valdiba ideologiski naidigo SC norada ka Zatlers jau radio runa pazinojot par rikojumu nr2 zinaja ka vina riciba izraisis plasus protestus valsti. Vai par so Zatleru nevar tiesat, tisu stavokla destabilizesanu valsti personigas intereses? Valsts velesanas ir izterejusi 5 miljonus latu vai par tik liela materiala zaudejumu nodarisanu Zatleru nevar saukt tiesa prieksa?
jautajums.
j
Vai drosibas policija jau ir izsaukusi Urbanovicu uz nopratinasanu? Ko Urbanovics domaja kad teica ka krieviem esot ,,tiesibas,, uz ,,arpusparlamentaram akcijam? Urbanovics domaja ka krieviem ir ,,tieisbas ,, izraisit tadas pasas nekartibas ka Tallina? Un kas tas par Urabnovica planu ,,B,,?
x
x
Zatlers ka politikis ir norakstits, vins tagad bus saeimas aksts, visi kari tvers ko vins sacis un uzjautrinasies. balsu zaglis, kangars, glumikis, vilks jera ada, maskavas trojas zirgs, vau ar tadu vadoni ZRP cer uzvaret nakosas velesanas? Ari Saskanas ir kartigi izvartijies sudos, Biskekas centrs, krieviem ir tiesibas uz arpusparlamentaram metodem, mums ir plans B ja latveisi nepklausies Urbanovica ultimatie..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas