Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Prezidents: Saeima neuzklausa iedzīvotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Tas ka VP teiktajam ir tukša skaņa deputātu ausīs ir skaidrs, paši viņu zoodārzā izraudzīja, pašiem arī nav nekādas cieņas pret šādu prezidentu, ujn vispār viņi tur ir tik izlaidušies un aizsēdējusies, ka nespēj pat vienu plenārsēdi nedēļā,kuras bieži ilgst tikai dažas stundas, pienācīgi nostrādāt bez gulēšanas,avīžu lasīšanas un saviesīgas tusēšanas pa zāli,kads tur vēl prezidents un cieņa..ne pret viņu, ne velētājiem....Un "meitene jautāja" jau pareizi domāja, tikai neprata īsti izteikt.Mums vairums tautas neinteresējas par poitiku, nelasa avīzes, neskatās TV neko citu ka šovus un seriālus un tie ir visa nelaime, jo vēlēšanu dienā viņi iet pie urnas un balso pēc pēdējās dienās seriālu starplaikā ieraudzītas "pozitīvisma kampaņas" ieteikuma.Kamēr tā būs -nekas nemainīsies, tāpēc deputāti nebaidās, tie guļavas jau pat uz referendumiem neies...
kurš tad viņu ciena?
k
"Prezidents pēc uzrunas palika Saeimas plenārsēžu zālē, bet viņa klātbūtne nav kavējusi deputātus izturēties tikpat brīvi kā citkārt - pārvietoties pa zāli, skaļi sarunāties, novēroja Diena. Daži deputāti sēdes laikā arī piegāja pie V. Zatlera parunāties."
K-K
K
... Nepietiekosi atklati, un, neskaidri, lai tauta zinatu VP piederibu - vai vel nezini, kur un kas Tu pats esi, ??? ... Nesed, neizvelejies lecienu, uz etiskas un moralas setas malu - izvelies - vel ir laiks - neesi otra VVF kritiskaja bridi - tauta staves ar Tevi ... !
Berta
B
Zatlers tomēr atgādināja tautas kalpiem, ka viņiem vajadzētu iet pie tautas ar skaidrojumiem, kāpēc nevajag iet uz Referendumiem. Lasiet uzmanīgāk! Zatlers tomēr saprot, kuri no mafijas viņu baro.
Mosties
M
Bet Dievs mūsu rokās, tagad, ielicis 2.un 23.augusta referendumus.Nebūsim balamutes,bet gan darītāji.Labāk sacentīsimies, savā starpā,kurš no mums vairāk,pie balsotāju urnām pievedīs(arī ar transportu),noorganizēs,izskaidros,pārliecinās,pacels garā nošļukušos plecus,lai mēs visi kopā savāktu vairāk par 750000 balsu!!! Šis ir kosmisks cipars ,ņemot vērā visus apstākļus,arī to,ka ir spēki,kuri darīs visu,lai referendumus izgāztu.Mums nav finanšu,lai apmaksātu reklāmas un mēdijus,lai aicinātu tautu pie vēlētāju urnām.Arī laika ir gaužām maz.Mums nav arī laika, meklēt varoņus,kas tautu vestu taisnības cīņā,nedz ,arī, mums vajadzīgi elki. Es aicinu Tevi,Tu aicini mani,mēs aicinām savus namus,mūsu nami aicina mūsu radus,draugus,paziņas,darba biedrus,kopā aicinām pašvaldības,kopumā VISU LATVIJU! Starta šāviens ir izskanējis.Skrienam!Kurš vairāk? Mūsu patiesie darba augļi-referenduma rezultāti,parādīs cik mēs spējam,cik mēs esam vērti! Krustiņus(labos darbus) saliks Tas ,Kurš devis mums šo iespēju! Dievs ,svētī Latviju!
Sandris
S
Nez vai tik daudz naudsmaisu Latvijā ir, ja statistika nemelo un saeimas vēlēšanās ir tik daudz balsis(no katra pa vienai) atdevuši. Šķiet, ka Jums derētu nedaudz pavingrināties demokrātijas izpratnēs. Bet, ja žēl, ka uzķērāties uz blēdībām, tad sūdziet tiesā. Tās ir Jūsu demokrātiskās tiesības, satversmē garantētas. Bet, ja gadījumā, pateicoties brīnumam, Jums izrādītos taisnība, lūdzu paskaidrojiet man, ko, savas nezināšanas dēļ, kļūdaini dēvējat par kundziņu,, kā var iemānīties ar viltīgas reklāmas palīdzību saeimā par deputātu? Varbūt es pārlasījos, bet nē, vēl un vēl lasot Jūsu apgalvojumu, pārliecinos, ka vairums saeimā iekļuvis apejot balsošanas procedūru.
uuu
u
Klaji meli! Saeima uzklausīja iedzīvotāju A.Lembergu.. ,tā kā nevajag,Valdi ;)
RM
R
Citā "Dienas" rubrikā R. Ruduša ir ļoti precīzi raksturojusi Zatlera runu. Tāds birokrātiskais rasols, ko.
meitene jautātāja
m
Par kādu "parlamenta sastāva atbilstību tautas vairākumam" varam runāt, ja Saeimas sastāvs ir vēlētājiem iemānīts ar viltīgām reklāmām? Vai Jums, kundziņ, neliekas, ka īstenībā balsoja naudas maisi, nevis tauta?
Sandris
S
Dīvaini vārdi, it kā prezidents nespētu saprast, ka vara pieder tautas vairākumam. Protams var diskutēt par parlamenta sastāva atbilstību tautas vairākumam, tomēr teorētiski tie ir demokrātiski ievēlēti tautas priekšstāvji (kas, patīk voiņam vai nē, ir ievēlējuši arī viņu), Bet visdīvainākais ir viedoklis, ka par referendumu parakstījušies ir visa tauta. Šķiet, ka prezidentam ir problēmas ar elementāru aritmetiku. Un tik pat dīvaini, ka prezidents pēkšņi sācis p;ūst opoz;īcijas stabulē, opozīcijas , kas šādu tautas nostāju deklarē. Bet vai visas tautas?
Tā tas ir...
T
Pareizi vārdi no pretrunīgi vērtēta cilvēka un maza interese no to puses kam tā veltīta.
kritiķis
k
Korumpēta partija ir fizisks, gluži taustāms veidojums. Bet tu acīmredzami esi no tiem, kam vislabāk gribētos, lai visas runas par korupciju beigtos ar ceļu policistu piecīšiem. Nē, vecīt, grābsim aiz rīkles visu sistēmu.
Absints
A
Šapakla, kāds tad ir tas Tev zināmais veids, lai Latvijas politika paliktu tautas interesēm atbilstoša, tajā ienāktu godīgi cilvēki? Neslēp sveci zem pūra.
kardinals
k
nu un?pateica.Kas tad tur klausijaas?
es
e
Ja nebūtu ekonomisko problēmu, būtu ļoti veselīgi un profilaktiski Saeimu atlaist. Deeputāti var taisnoties kā grib, bet nav noliedzams, ka iesīktējuši un "ieciklojušies" viņi ir. Jānāk ir jaunai paaudzei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒJUMS


Ar Saeimas deputātu domām par prezidenta runu var iepazīties šeit!

Krasi atšķirīgi ir ekspertu vērtējumi - lasi šeit!

PREZIDENTA RUNA


Ar visu prezidenta runu var iepazīties šeit!


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas