Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Primakovs Latvijā uzstāsies ar lekciju "Krievija mūsdienu pasaulē"

Krievijas Federācijas Tirdzniecības un rūpniecības palātas (KFTRP) prezidents, Krievijas Federācijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķis Jevgēņijs Primakovs vizītes laikā Latvijā ne vien tiksies ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, bet arī uzstāsies ar lekciju "Krievija mūsdienu pasaulē", informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), pēc kuras uzaicinājuma mūsu valstī viesosies J.

Primakovs un viņu pavadošā Krievijas uzņēmēju delegācija.KFTRP pārstāvju vizītes galvenais mērķis ir abu valstu ekonomiskās sadarbības veicināšana, skaidro LTRK. Vizītes ietvaros biznesa augstskolā _Turība _norisināsies Krievijas un Latvijas uzņēmēju apaļā galda diskusija "Krievijas un Latvijas nākotnes sadarbības perspektīvas tirdzniecības un ekonomikas jomā".

Trešdien, 19.maijā, no plkst.16.30 līdz 17.30 paredzēta KFTRP vadītāja tikšanās ar V.Zatleru. Lekciju Latvijas Universitātes Lielajā aulā viņš lasīs 20.maijā, tā sāksies plkst.11.

J.Primakovs Latvijā uzturēsies no no 18. līdz 21.maijam. Jau vēstīts, ka 80 gadu vecais J.Primakovs tiek uzskatīts par vienu no Krievijas politikas smagsvariem; viņš bijis viens no Vladimira Putina ārpolitikas stratēģijas veidotājiem. Viņa biogrāfijā ir daudz ietekmīgu amatu: PSRS Valsts drošības komitejas priekšsēdētāja vietnieks, Krievijas ārējā izlūkdienesta vadītājs, Krievijas ārlietu ministrs un premjerministrs. J.Primakovs atklāti atbalstījis V.Putinu kopš 2000.gada sākuma, kad par labu viņam atteicās no dalības prezidenta vēlēšanās. 2001.gadā viņš uzņēmās Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības palātas vadību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas