Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

“Princese” Agita vēršas Datu valsts inspekcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Lai taču komersante Berga izlasa Komerclikumu pirms vēršas Datu valsts inspekcijā un tērē savu godīgi samaksāto nodokļu naudu. Ja viņa kautrējas par LURSOFT norādītajiem darbības veidiem, tad likums nemaz neprasa tos norādīt precīzi ... Man arī nepatīk, ka tiek publicēta adrese - tā ir bezjēdzīga komersanta personas noskaidrošanai, jo pēc pases nepārbaudīsi (analoģija - Lembī&Grinbergi). Personas kods efektīvi un droši aizstātu šo informāciju. Bet tas ir stāsts par mūsu juridiskajiem guru, kuri likumus Saeimā ražo un konsultē ...
cūka
c
Nevis "princese", bet "kuīīīīn"!
zoss
z
VISS SPEEKS IR LINKAAAAA! princese-aita-versas-datu-valsts-inspekcij paarej ie komenti jau lieki!
Dace
D
Protams, tā ir cūcība publicēt šādus rakstus. "Latvijas princese", cik skaļi vārdi. Manuprāt, nevienai meitenei nevarētu piešķirt princeses titulu. Vai tiešām Latvijā nav atbilstošāku meiteņu? Neinteresējos par šo šovu, esmu skatījusies pavisam nedaudz, bet Agita, kuru rādīja Tautas balsī, vai tiešām princesei jābūt tik nokrāsotai ar tušas pieķēpātām liekajām skropstām?
TV-fane
T
Vakar TV rādīja šo salonu. Princeses asaras jau it kā pārliecināja, bet radās jautājums, priekš kam masāžas salonā vajadzīga platā gulta ar spilventiņiem. Nu neizskatījās tas pēc medicīniskās masāžas salona?
Terorists
T
Tad jau aristokrātikās ģimenes ir skāris Godmaņa taupības režīms.Princese masē ,ko par to saka citu valstu karalisko ģimeņu atraugas.Lūdzu lai ,,Diena,, painteresējas augsto aprindu hronikās un arī mums pastāsta.
Senais
S
Tādām muļķītēm jāizsaka līdzjūtība, jo tā vietā lai, darot diezgan "šmucīgas"lietas, sēdētu maliņā, ka ne čiku ne grabu, viņas spraucas priekšplānā.
ku ku
k
He he he
Tāuntā
T
Iemetiet Gūglē Bella Donna un lai meklē tikai latviešu lapās. Izlec ar numuru 1.... un darbības profils ne mazākās šaubas nerada.
Bella D
B
Dīvaina vārdu sakritība: Official Website for Porn Star Belladonna, Enter Belladonna.
sakāmais
s
AL>>dusmīgā Ja gribi,lai izdara,aizej uz salonu.
Ilmārs
I
Šovu pasaule ir čūsku midzenis, kurā visi viens otru ir gatavi aprīt. Ko līdz asaras? Vajadzēja ātrāk saprast, kur iesaisties!
replika
r
Viņa - masāžas salona īpašniece? - sorry, tur jau zirgam jāsmejas. Strādā par latvieti. Bet sūdi viņai var sanākt gan, ja pierāda sutenerismu..
Tāuntā
T
A links labais :)))))))))))))))))))))))))))))
Oļiņiete
O
Ja jau tas ir parasts masāžas salons, par ko uztraukties? Un ko tad darīt Lato Lapsas upuriem, kuri savas mašīnas novieto invalīdu stāvvietās? Tur norādīta pat mājas adrese.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas