Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Profesors Lācis saņem rājienu un saglabā Sirds ķirurģijas centra vadītāja amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
. Juris Ozols
.
Katrà organzàcîjá (ieskaitot slimnicas) ir atbildiga komiteja kas nosledz rakstisku ligumu ar firmâm par aparatûru vai citu prču ievešanu slimnîcâ. Mutiska vienošanâs starp dakteriem un firmâm radîs milzîgas juridiskás problemas katrai organiácîjai un darbu daudziem advakâtiem.. Kas maksâs jâ aparatûra pareizi nedarbojâs un jâ notiek duplikâcîja.. Ŝoreiz prosefora kungs ir izadrijis muļķgu ķļûdu.
alberts
a
Par KO rajiens?Par to,ka griblabak ārstet?Sēžiet taču savos kantoros un ļauliet cilvēkiem STRĀDAT!
Adatiņa
A
Lāci, viennozīmīgi ir jāattaisno,viņš ir ļoti labs profesors savā amatā,kau Latvijā tādu būtu vairāk.Viņš tik ļoti rūpējas par mūsu veselībām,cik daudz cilvēki staigā,pateicoties Lāča kungam. Un droši varu teikt,ka tajā sarunā,kad apsprieda šīs tehnikas iegādi,Lācis domāja par cilvēkiem,ko nevar teikt par mūsu valdību.
Redz!
R
Savējie visu sarunāja! Tikai sanāca nelāgi: netika PLL pie šprices!
papucis
p
Prasiet Hipotēku bankai aizdevumu līdzz budžeta "'naudas pienākšanai""!
papucis
p
Pajautājiens:kas"'diriģē šo idiotu baru""?Tā vietā -lai meklētu naudu-domā kā "'atkratīties no atbildības un nerisināt problēmu!""Cik "'cilvēkiem par aparatūras dīkstāves laiku varēja sniegt palīdzību???
edgars
e
Vakat TV 100 pants apliecināja, kādi āži iecelti valdē! Piegādātājs pieļāvis kļūdu, atvedis aparatūru pamatojoties uz speciālista viedokli, bet nav ievērojis līgumu. Kāpēc soda saņem Romans Lācis, kas apliecinājis, ka aoaratūra vajadzīga. Ja ministrija nerīkosies, tad es ieniegšu pieteikumu tiesā par valdes nelikumīgu rīcību un soda piemērošanu. Jāpieliek punkts šādai valdei, lai no savas kabatas atmaksā algu par atstādināto laiku un publiski atvainojas profesoram.
Zinātāis
Z
Nu nav Lācis nekāds svētais, nava...
mēsls
m
Ja nu kāds ir gnīda, tad tas, visdrīzāk, esi Tu. Je vien esi pelnījis tik augstu titulu.
negodīga sistēma
n
Bija konkurss, bija konkursa nolikums, bija zināmi nosacījumi, uz kādiem firma varēja uzsākt ar aparatūras piegādi saistītas darbības. Firmas pārstāvis zināja, ka Lācis var izteikt tikai savu attieksmi par to, vai šī aparatūra ir vajadzīga. Firmas pārstāvis zināja, kuru personu rakstiska(!) piekrišana ir nepieciešama, lai uzsāktu ar aparatūras piegādi saistītas darbības. Un tomēr - Firmas pārstāvis, pilnībā ignorējot pastāvošo kārtību, piegādā aparatūru, kaut arī tam nav tiesiska pamata. Uzskatu, ka "Stradiņu" valdes priekšsēdētājs ir jāatbrīvo no amata par nekompetenci, jo viņš par vainīgo beigu beigās ir noteicis personu, kura nav vainīga.
analfabēts 2
a
Lāča darbībās nav vainas. Tādēļ personas, kuras Lācim izteica rājienu, būtu jāatstata no amata pienākumu izpildes.
analfabēts
a
Kopš kura laika persona, kas nav valdes loceklis un nav prokūrsts var slēgt saistošus līgumus ar piegādātāju? Kopš kura laika persona, kura slēdz līgumus par 700 tūkstošiem latu, nezin, ka ķirurģijas centra vadītājs nav persona, kura var šādus līgumus slēgt? Kopš kura laika persona, kura slēdz līgumus par 700 tūkstošiem latu, nezin, ka ar uzņēmuma pārstāvēšanas tiesībām nesaistītas personas mutvārdu izteikumi vai viedoklis par aparatūras vajadzību vai nevajadzību nevar būt saistoši ne uzņēmumam, ne piegādātājam.
mazepa
m
Mākoņtēvs varētu pierādīt , ka mīl Latviju un no savas kabatas apmaksāt to miljonu....taču šķiet viņš ir gnīda....
sim
s
Taatad taas pashas kastes kaut kad naaksies atkal vest atpakal uz Stradiniem? Atvainojiet par izteicienu, bet tas buus idiotisms. Pirmkart, shii aparatuura nav grezniiba un otrkart, kaads tak laikam jau ir samaksaajis razhotaajam. Te ir nepiecieshams cits risinaajums!
phe
p
Dr. Ērglis pirms vēlēšanām aktīvi reklamēja LPP... droši vien ja vēlēšanās rezultāts būtu citāds iekārtas nopirktu un apmaksātu un viss būtu OK. bet tagad Lācis dabū rājienu....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas