Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Prokuratūra secina, ka Bičkovičs pilsonību ieguvis likumīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mironis
m
kolutrdfccv nnjtrdcxzfgt
mironis
m
gtgggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrrrrr
mironis
m
rigas mironu kapi
@
@
Vēl strēķītis lēmumu un darbību, kas nihilizē "Viens likums - viena taisnība visiem", un būs jāsecina, ka savi iekšējie muļļas, vientieši un kaitnieki un viņu darbības vairs nav reversā ieslēdzamas. Jautājums būtu: kā maizīti tu ēd?
Prātiņ, u-ūūū>kens
P
starp rindām: "Zinot, kā šai valstī vispār formēja dokumentus un pārbaudīja ziņas pilsonibas piešķiršanai, tad ne par ko nav jābrīnās." - Aizpildot pirmuzskaites anketu, ikviens ar savu parakstu apliecināja, ka sniegtās ziņas ir patiesas un uzņemas pilnu juridisku atbildību par sniegtās informācijas viltošanu. "Maniem vecvecākiem, Latvijas pilsonei, bija seši bērni, bet dzīvojot pierobežā un kara gados mainoties robežas līnijai, gadījās, ka viens bērns piedzima Lietuvā, un beigās izrādījās, ka pieci ir pilsoši, bet sestais nepilsonis, kam jānaturalizējas." Ja kāds no vecākiem ir Latvijas pilsonis, tad absolūti vienalga, kur bērns piedzimis - Latvijā, Polijā, Lietuvā, Krievijā vai Urugvajā - bērns manto pilsonību, ja vien vecāki, ārzemēs dzīvodami, nav mainījuši pavakstniecību. Un pat tad ārlatviešiem likums atļāva būt par dubultpilsoņiem. Tātad nevajag gvelzt niekus: vajadzēja tikai pierādīt, ka arī sestais bērns piedzimis Latvijas pilsoņiem. "UN tā brēka ar BIčkoviču arī ir smieklīga ... te pēc pasūtījuma ķērc par vienu vīru, kuram kā nu tur gadījās piedzimt, bet kurš visu mūžu ir strādājis valsts labā un ir tās patriots." Tad šis patriots (ja intelekta savdabību dēļ nespēj nokārtot naturalizācijas eksāmenus) var pretendēt kļūt par Latvijas pilsoni, pierādōt savus īpašos nopelnus valsts labā, nevis, būdams Augstākās tiesas tiesnesis, prasti šmugulēties. Šajā gadījumā tas vienīgi apstiprina to, cik korumpēta dāma ir Latvijas Temīda un tās kalpi.
pamela
p
To kas notiek Latvijā un tiesībsargu ķēķī ,nevienam citam vairāk nesanāk sūdzēt.NEVIENS !!! taču necerēja pat,ka rezultāts būs savādāks.Vai tad mironis ,tagadējais Bičkoviča opis,protestēs,ka viņam piešuj šī kristāldzidrā ūsaiņa grosmammas izvarošanu siena pantā? Un kurš atradī sveces turētāju kālgalī?M;usu valstī tiesībsargi ir tik DEGRADĒJUŠIES,pārdevušies sātanam,ka pat nesmādē izbraukt tiesā vai pie MAIZĪŠA uz MIROŅU kauliem.Tagad Aldermani jāsapūdē centrālcietumā par meliem. Mīļie tautieši,lai L.Mūrniece dresē savus golovorezus,BET mums tomēr jāgatavojas 5-jam gadam,jo tālāk vairs nav kur.Staļingrada mums neder,ja nu vienīgi Kurzemes katls.Sanāk 5-tais gads ++ Kurzemes katls.To pierāda notikumi RD.KURŠ nezina,man ļooti žēl,bet tas variants ir tikpat drausmīgs kā vecie zagļi,jo tur zog vēl trakāk un ++ nīdē valsts valodu un latvisko identitāti.Bet TP ++ Šķēle ir Kalvīša ++ Putina biznesa projekts kā V.Lāča varianta dublikāts!
sirmais
s
Mīļie cilvēki vai jums ir kaut drusku saprāta .Kadi likumi un likumība var būt muļķu zemē.Kas ir redzējis vai 'dzirdējis ,ka Latvijā kāds varas vīrs darītu ko nelikumīgu.
Jānis
J
Ko var gribēt no Augstākās tiesas ,Ģenerālprokuratūras ,ja tur saskaņā ar likumu '' Par tiesu varu '' viens otru IZVIRZA ,IZBĪDA, IESAKA UTT. SKATIETIES LIKUMU ! TĀPĒC SĀCIET AR SAEIMU , KAS ŠITO SATAISĪJA !
Teodora
T
Piekrītu. Skandāls bija pilnīgi nepamatots. Un par to pilsonības pieškiršanu. Smiekli nāk. Atcerējos kā mani , skaidru latvieti , tas kantoris dzenāja atnākt vairākas reizes, jo nevarot man ticēt... :-DDDDD
Agris
A
Vajadzētu mazāk uztraukties par Bičkoviča pilsonību, poļu laukstrādnieki un viņu atvases Latvijai problēmas nerada.Problēma, un ļoti liela, ir Aldermanes kantora" jaunpilsoņi".
ērgļa knābis
ē
Ir jānomaina visa sistēma, pilnīgi visi ir jāatlaiž- sākot ar saeimu un beidzot ar tiesu sistēmu, ar Ārā no siltajām vietām, ielas slaucīt, nekam citam šie korupciju apsēstie zagļi neder, šaubos vqai pat to spētu, resnie kuņģi traucētu pieliekties un pacelt papīrus!
un
u
Šo ziņu sniedza ne viņš, bet viņa māte. Un kā viņš varēja zināt, ja nebija dokumentu? Pirmā pasaules karā daudzi dzimtsarakstu arhīvi aizgāja bojā.
un
u
Lai tev nenāktu prātā doma mironi no kapa ārā rakt.
Viesturs
V
JURISTS, kurš žulījies ar nepatiesu ziņu sniegšanu ir NETĪRS ŠMULIS un nedrīkst ieņemt atbildīgus amatus valsts tiesībsargājošās struktūrās. TĀDAM ATŅEMT PILSONĪBU UN ĻAUT STRĀDĀT PAR SETNIEKU - NEGODĪGAM CILVĒKAM NAV KO DARĪT ATBILDĪGĀ AMATĀ.
kens
k
Zinot, kā šai valstī vispār formēja dokumentus un pārbaudīja ziņas pilsonibas piešķiršanai, tad ne par ko nav jābrīnās. KO nu tagad brēkt, ja valsts pati bija izveidojusi tādu sistēmu, kurai gāja cauri tādi gadījumi, ka atliek tikai pabrīnīties. Ja jau laikus paši nespēja nokontrolēt, kas un kā, tad ko nu tagad brēkt. Maniem vecvecākiem, Latvijas pilsonei, bija seši bērni, bet dzīvojot pierobežā un kara gados mainoties robežas līnijai, gadījās, ka viens bērns piedzima Lietuvā, un beigās izrādījās, ka pieci ir pilsoši, bet sestais nepilsonis, kam jānaturalizējas. UN tā brēka ar BIčkoviču arī ir smieklīga, paskatieties, kādi valstij naidīgi noskaņoti emelenti mums ir pilsoņi, bet te pēc pasūtījuma ķērc par vienu vīru, kuram kā nu tur gadījās piedzimt, bet kurš visu mūžu ir strādājis valsts labā un ir tās patriots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas