Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Protestu akciju dēļ paredzēti satiksmes ierobežojumi Rīgā

Kravu pārvadātāju un Latvenergo jauno tarifu protestu dēļ Rīgā paredzēti satiksmes ierobežojumi un papildu vagoni vairākiem vilcienu reisiem.Sapulces un gājiena pret Latvenergo jaunajiem tarifiem dēļ laikā no plkst. 7.00 līdz plkst. 16.00 aizliegs transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Pils laukumā un pie ēkām Pils laukumā Nr.2 un Nr.4, izņemot operatīvo transportu,  portālu_ Diena.lv _par satiksmes ierobežojumiem informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Paredzēts, ka minētajā vietā norādītajā laikā, kā arī Torņa ielā, posmā no Pils laukuma līdz Jēkaba ielai, nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi.

Rīgas domes pārstāvis brīdināja, ka sakarā ar kravu pārvadātāju protesta akciju 11. novembra krastmalā laika posmā no plkst. 10.00 līdz 12.00, iespējama apgrūtināta satiksme. Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs aicina individuālo transportlīdzekļu vadītājus šajā laika posmā pēc iespējas izvairīties no braukšanas pa 11. novembra krastmalu.

J.Radzevičs norādīja, ka šajā laikā satiksmi 11.novembra krastmalas rajonā regulēs policija, lai nodrošinātu netraucētu sabiedriskā transporta kustību akcijas norises tuvumā.

Lai mazinātu Pasažieru pārvadātāju asociācijas rīkotā streika sekas, AS Pasažieru vilciens (PV) 24. martā vairākos vilcienu maršrutos esošajiem reisiem norīkos papildus vagonus, portālu informēja PV pārstāvis Egons Ālers.

Paredzēts, ka maršrutos Rīga (16:50) - Zilupe (21:41) un Zilupe (3:36) - Rīga (8:30) norīkos sešu vagonu sastāvs parasto trīs vagonu vietā.

Tāds pats vagonu skaits būs maršrutā Rīga (17:25) - Daugavpils (21:07) un Daugavpils (7:17) - Rīga (10:58).

Trīs vagonu vietā PV norīkos četrus vagonu sastāvu maršrutā Rīga (18:15) - Valga (21:23) un Valga (5:10) – Rīga (8:28).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas