Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PS kongresā izskan aicinājums atjaunot sadarbību ar JL un SCP

Pilsoniskās savienības (PS) valdes loceklis Rolands Irklis, kas pats kandidē Eiropas Parlamenta vēlēšanās, partijas kongresā aicināja atjaunot Jaunā Laika, PS un Sabiedrība citai politikai (SCP) sadarbību, lai mazinātu promaskavisko partiju iespēju pārņemt varu Rīgas Domē.

R. Irklis sacīja, ka pastāv lielas bažas, ka šie spēki var nonākt pie varas, lai arī viņš neprognozē, ka tie iegūs vairākumu RD sasaukumā. "Taču viņi var iegūt varu, pateicoties vienam cilvēkam. Un šis cilvēks ir Ainārs Šlesers, kas ir gatavs sadarboties ar visiem, ja tas saskan ar viņa biznesa interesēm," teica R. Irklis. Vienīgā spēcīgā alternatīva, kas tam var stāties pretī, ir JL, PS un SCP kopīga sadarbība, viņš uzskata.

Jau vēstīts, ka arīdzan Tēvzemei un Brīvībai/LNNK piektdien ārkārtas kongresā biedēja ar krievvalodīgo nākšanu pie varas galvaspilsētā pēc pašvaldību vēlēšanām. “Latviešu pārsvars domē var izrādīties ļoti trausls un pietiktu ar vienu latviešu nodevēju,” lai Rīgu zaudētu, tā sacīja pašreizējais pilsētas galva Jānis Birks (TB/LNNK). Viņš uzsvēra, ka krievi balsos par savējiem, kamēr latviešu škeļas un kašķējas. Viņš atgādināja, ka Rīgā dzīvo 59% cittautiešu un 41% latviešu. “Mūsu mērķis kampaņā ir latviska Rīga,” viņš uzsvēra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas