Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PS kongresā izskan aicinājums atjaunot sadarbību ar JL un SCP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edijs
E
PS darītu pareizi, ja sadarbotos ar Visu Latvijai.
man gan
m
Irklis ir godigakais puika ever! Tur nav shaubu!
Šampēteris
Š
Izvēloties krievam raksturīgo ksenofobiju, Rolands riskē "pairklēt" balsis.
dzeris
d
Nu , goda vārds, nedomāju, ka mans viedoklis var kādu pamudināt balsot tā vai savādāk, jā, vienu brīdi uzskatīju, ka SC vēl nav sevi pierādījis un varētu pamēģināt, bet tagad arī es domāju, ka nekas tur savādāks nav. Un Rubiks, varbūt. ir godīgs, bet godīgi maldīties attiecībā uz daudzām visiem zināmām lietām arī nav nekas labs, tāpēc pēc viņa izvirzīšanas eiroparlamentam manas pēdējās simpātijas pret šo partiju pazuda. Bet es jau runāju par to, ka lietas labā var sadarboties arī ar krievu partijām, bet tikai sadarboties, nevis ļaut tām diktēt noteikumus.
zvirbulēns
z
Jā, viņiem vajag sadarboties :)))
hosa
h
Ā,nu,Tu,Dzeri,neesi vērotājs,jaunietis vai tamlīdzīgs,Tavs viedoklis svarīgs,tāpēc "rinkī apkārt" tur apm pareizi raxta,un Tu ar savu līdzjŪtību,ja tā var izteikties,un ne jau krieviem,bet sc-nu,nav labi.Rubiks,domāju,ir godīgākais kandidāts,kādi viņiem tur ir,kamēr pārējie puikas darbotos taisni tāpat,kā mūsējie.Doma tāda-mums jau tā ir maz izredzes,prakt o,un Tu vēl tās samazini.Protams,Tava darīšana.
hosa
h
ok.
riņķī apkārt
r
Vajadzētu tomēr atšķirt saukli "krievi nāk", no realitātes, kāda var veidoties, kad mūsu galvaspilsētas, Rīgas "saimnieciskie darījumi"un "saprātīgie paziņojumi" nonāks pretrunā ar valsts ārpolitiku. Tas ir par Šleseru. Bet, ja par Latvijas krieviem, tad - viņi kā savu spēcīgāko kandidātu Briselei virza Rubiku, tas ir simboliski. Tas ir vēstijums latviešiem. Pie tam to dara SC ( gaišie krievi) nevis kaut kādas tur bites :))) Tas ir SC, kurš ar šādu soli pasvītro, ka nav iespējama starp mums un viņiem nekād sadarbība vismaz vēl kādas pāris paaudzes. Punkts
dzeris - hosa
d
Kur tad s stutēju SC pozīcijas? Man nepatīk panikas celšana, tiko ka tiek pieminēts vārds "krievi", personīgi es balsošu par SCP, ja es te kādu cenšos stutēt, tad vienīgi šos.
hosa
h
Tu Dzeri te portālā esi samērā svarīgs vīrs,sor,cilvēks,domāju,ka nevajadzētu Tev,kā lai saka,sc pozicijas stutēt,bet tas jau,protams, Tava paša ziņā.
dzeris
d
Ko atkal tāds satraukums - atkal "krievi nāk"? švaki gan te tie nervi daudziem, tak guliet mierīgi, nekas, pa lielam, nemainīsies, tie paši visi jau pārsvarā būs, kas līdz šim, tikai JL procentuāli vairāk, un TB, cerams, būs nomirusi, pārējie visi vairāk vai mazāk paliks tie paši. Izskatās pēc mazohisma, kad tikai būtu kāds iemesls pabaidīties un pavaimanāt - kas nu būs, kas nu būs? Ja jau latviešu valdīšanu pārdzīvosiet, tad no krieviem vairs jābaidās nav.
Dārznieks
D
...krievi balsos par savējiem, kamēr latviešu škeļas un kašķējas... Žēl, ka latviešiem nav "savējo". bet ir baķkas un buldozeri.
riņķī apkārt
r
Iedomājieties uz mirkli, kāda izskatīsies RD, ja Šlesers tiešām tiktu par mēru. Cilvēks, kurš sevi salīdzina ar Lužkovu, vadīs RD. No tā brīža RD būs sava īpaša gan iekšpolitika, gan ārplitika, kas tik pat kā droši būs par visiem 180 grādiem pretēja LR politiskajām nostādnēm, sevišķi attiecībās ar Krieviju. Gruzijas karš un Šlesera paziņojumi Vidusāzijā ir labs piemērs, kuru vajadzētu atcerēties. Tā pat kā Šlesera paziņojumi par tiesībām vēlēt nepilsoņiem. Tuvākais Šlesera sabiedrotais SC, partija, kas ar 1. nummuru ES vēlēšanām izvirzija Rubiku, kurš tieši ir atbildīgs par cilvēku šaušanu puča laikā Rīgā un vēl vienu kandidātu - Kabānovu, kurš pārdzēries nošņauca degun mūsu valsts karogā. Skaista bilde un, ja kāds cer, ka ar šādu "komandu" mēs izbēgsim no krīzes sekām , tad - "prātiņ nāc mājās", ko lai citu saka. Tas, ka partijas dalās un apvienojas - tā ir normāla parādība ne tikai Latvijā. Šādu spēļu rezultātā pret Šleseru var nostādīt Loskutovu, piemēram, un viņš nav vājāka kandidatūra. Iekļuvis Domē viņš pabeigtu to, ko uzsāka knābī utt . Vajag domāt ar galvu un mazāk bļaut, jo situācija tiešām šobrīd ir nopietna.
Kate
K
Pareizi Kurmīt-LPP/LC ir miroņu partija...Tālāk seko TP!!!
hosa
h
Nu,grūti teikt,varbūt šoreiz Rīgā taktika pareiza.Bez tam Loskus kreisāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas