Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PS uzskata, ka partijas reklāmas Rīgā salīmējuši tās atbalstītāji

Divas dienas pirms vēlēšanām Pilsoniskā savienība (PS)_ _plāno sarīkot talku, lai novāktu savus reklāmas materiālus Rīgas ielās. Partija uzskata, ka neatļautās vietās aģitācijas materiālus izlīmējuši partijas atbalstītāji - partijas Rīgas mēra kandidāta Ģirta Valda Kristovska vēlēšanu kampaņas komanda ir izsūtījusi rīdziniekiem 160 000 uzlīmju.

"PS aicina rīdziniekus nelīmēt izsūtītās uzlīmes „Rīgas birokrātiem armijas disciplīnu”, bojājot svešus īpašumus. Ja kāds vēlas, tad uzlīmi var lietot, līmējot uz sev piederoša kustamā vai nekustamā īpašuma," norādīts partijas paziņojumā. Tā lūdz rīdziniekus atvainot par radītajām neērtībām.

Aģentūra LETA vēstī, ka pēc šomēnes no iedzīvotājiem un namu apsaimniekotājiem saņemtajām sūdzībām par ēku fasāžu un durvju bojāšanu Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas Administratīvā inspekcija, apsekojot teritoriju, konstatēja, ka gan Teikā un Purvciemā, gan Juglā un Mežciemā kāds uz ēku fasādēm, durvīm, bērnu rotaļu laukumiem, sabiedriskā transporta pieturvietās un citviet izlīmējis PS uzlīmes ar tekstu "Rīgas birokrātiem armijas disciplīnu".

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas Administratīvā inspekcija pēc saņemtajām sūdzībām un teritorijas apsekošanas faktu apstiprinājusi, noformējusi aktu, ar kuru fiksēts pārkāpums, un veikusi fotofiksāciju.

Administratīvā inspekcija lietu nodevusi Pašvaldības policijai, lai pārkāpējus sauktu pie administratīvās atbildības likumā noteiktajā kārtībā, vēsta LETA.

Jāpiebilst, ka raidījumā 900 sekundes "Duelī" 30. aprīlī pēc Andra Ārgaļa (TP) aizrādījuma par izlīmētajām aģitācijas lapiņām pilsētā Ģ. V. Kristovskis izteicās, ka "rīdziniekiem ir jāpievērš uzmanība ar netradicionālām metodēm".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


TB/LNNK reklāma uz Preses nama izvietota nelikumīgi

LASI TAUTAS BALSĪ


Kristovskis atzīstas apzinātā Rīgas piemēslošanā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas