Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pujāts: baznīca paliek pie sava – prezervatīvus lietot nedrīkst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mija
m
Pilnīgi piekrītu Pujāta kungam,ja nevēlas vairāk laulātie bērnus,tad jādzīvo pilnīgā atturībā.Mēs ar vīru nepiekopjam dzimumdzīvi 3 gadus.Neesam ne slimi palikuši,ne gaudeni.Ļoti patīk un atbalstu vip'"sis komentārus,kuri ir īsteni kristīga cilvēka cienīgi.Paldies Jums par to.
Trīna
T
Lai kaut ko darītu, vajag zināt .Arī to, ka tā kopošanās (laulības dzīves variantā) visai primitīva ir-atkarībā, kā kuram smadzenes no Dieva ieriktētas ir.
Katrīna
K
Izskatās, ka liela zinātāja iespiegusies. Nu turpini vien savu primitīvo plekstēšanu.
Katrīna
K
Pāvests savā grāmatā nerunā par prezervatīva lietošanu abu dzimumu laulībā vai sievietes un vīrieša starpā ārpus tās. Vācu valodā minētais piemērs skar vīrieša, kas prostitūtējas ar vīriešiem, gadījumu. Pujats būtu varējis pakonsultēties, lai saprastu kādā līmenī notiek diskusija. Pāvests skar jautājumu par homoseksuālajām prostitūtām vīriešu dzimtē, kas ir galvenie AIDS pārnēsātāji, jo vīrieši savā starpā praktizējot iekļūšanu tūplī ar peni, nelieto prezervatīvus. Tādējādi kļūstot par galvenajiem STS pārnēsātājiem un slimniekiem.
carloss66
c
Pieļauju, ka cien.Pujata k-ga paša personiskā pieredze šajā jautājumā varētu būt tikai un vienīgi uz teoriju balstīta :)
Astra
A
A kā tad viņš to kontrolēs, ar vai bez. Kāpēc vispār tāds jautājums ir pacēlies. Darīt nav ko. Vai tad kāds iet viņam atskaitīties????
Jukums
J
Pats dīvainākais ir tas , ka policija sāks interesēties par Duru,ja tā savā gultā kādu varos vai slepkavos! Un psihene atbrauks pakaļ , ja Dura savā gultā sajuks prātā! Tā kā Dura tas nav tik vienkārši un viennozīmīgi!
bepe
b
Gribu pajautāt, vai laikrakstam nav neviena darbinieka, kurš spētu novērst interpunkcijas kļūdas? Piemēram, citēju: Šādas lietas ir principiālas, mums nav pamata uz dažu avīžnieku uzrakstītā, mainīt savu tradicionālo nostāju," (Komats aiz vārda uzrakstītā ir lieks.) Vai nu pilnīga atturība vai mīlēšanās bez izsargāšanās," pastāstīja J. Pujāts. (Jābūt komatam aiz vārda atturība.) Kardināls norādīja, ka vislabākais veids kā izsargāties no dažādām slimībām un nevēlamas grūtniecības ir pilnīga atturība. (Komatiem jābūt aiz vārdiem veids un grūtniecības.)
Peecis
P
Kāda starpība tam KAD tika rakstīta Bībele, ja to reiz ir rakstījis pats Dievs?
Beatrise
B
Patiesībā tavs ķermenis nepieder tev pašai un arī tava gulta patiesībā nav tava gulta. Un es tev un Kombuļu Inesei neieteiktu te sprēgāt un apšaubīt Pujata autoritāti!
lauku vecis
l
Attiecībā uz AIDS Āfrikā- baznīca taču seksu atļauj tikai laulātajiem, daži novirzieni vispār tikai bērnu radīšanas nolūkā. Pieturoties pie tā, slimību izplatība būtu minimāla. Tagad kaut kā nesanāk līdz galam konsekventi- ja baznīca saka nelietot prezervatīvus, to visi milzīgi akceptē, bet, ja saka nelaist pa kreisi, tas atkal dziļi vienaldzīgi.
Pujats II
P
Nekāda. Kad pāvests vai Pujats vēršas pie kāda, viņi vēršas pie pasaules vai Latvijas katoļiem. Uz tevi tas neattiecas. Katoļi nav vainīgi, ja prese to pārpublicē it kā tas attiektos uz visiem. Vispirms šī informācija nāca no katoļu aģentūrām. Tā kā nekatoļiem nevajadzētu tā iespringt un kavēt savu laiku netā veltīgi.
Mīcīte
M
Diez vai Pujātam vajadzēja sludināt par prezervatīvu graujošo iedarbību uz sabiedrību. Svēto Tēvu prestižs taču jau tā ir tik zems, ka šis ir tikai kārtējais kritiens tautas acīs. Priesteru aprindās pielietotais miesas kārību apmierināšanas variants ar maziem zēniem , protams, ir drošs pret pēcnācēju radīšanu, bet nav pieņemams ierindas ticīgajiem un bezdievjiem /izņemot nedaudzos ar garīgām novirzēm/. Rūpigi pētiju Bībeli, bet par prezervatīvu lietošanu tur nekas nav rakstīts. Secinājums : viens no svētākajiem vīriem pasaulē kaut ko ir saputrojis un viņa izteicieni nav ņemami par pilnu.
Kaspars Grīnbergs
K
Pujats jau sen ir pierādījis savu nekompetenci un vecuma marazmu. Nostāšanās pret sava "darbadevēja" un baznīcas galvas izteikumiem jau par to liecina. Pujats jau gadiem pauž arhaistiskus un nepamatotus uzskatus, kuriem jau sen pretstāv baznīcas viedoklis. Pujats ar saviem izteikumiem sevi jau sen ir padarījis par publisku klaunu un grauj baznīcas reputāciju sabiedrībā.
dura
d
Absurds! Kāda Pujatam un baznīcai daļa ko es daru savā gultā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas