Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Puķīte: labāk būtu ļaut ieslodzītajiem runāt pa mobilajiem tālruņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Tad kā jau es teicu jā taisa no smalka sieta tas "Faradeja būris" un tie kas cietuma telpās atradīsies- nekur nevarēs piezvanīt - pārējiem problēmu nebūs.
Teodora
T
Zini, WALA, tuvumā cietumiem dzīvo arī cilvēki, kuriem ar iepriekšējo piegājienu tika atņemti telefona sakari. Pie tam- ne tikai, ka sarunas tika vienkārši dažu sek. laikā pārtrauktas, bija ierīkots arī traucētājs (ja uzreiz neatvienoja, tad no sarunas pēc pirmā vārda "Sveiki! varēja sadzirdēt "a...b...c...d..."), kā arī īsziņas gan varēja sūtīt, bet tās visas tika kontrolētas- NEVIS IESLODZĪTAJIEM, bet cilvēkiem, kas dzīvo netālu no cietumiem!!! Un Tu maita, Puķīte, pamēģini tikai vēlreiz kaut ko tādu pašu pasākt!!!
Bet
B
Bet tiešām, kāpēc gan neļaut runāt pa telefonu? Saprotams, ka nekādas sarunas nav pieļaujumas pirmstiesas izmeklēšanas laikā, bet ja cilvēks jau ir notiesāts, tad viņam tāpat šad tad atļauj sazvanīties, tikties ar tuviniekiem.
WALA
W
vai teiksim paņemt un uzstādīt bāzes staciju kas "piesaista" visus zvanus no noteikta apgabala un attiecīgi vai nu noklausās vai arī vienkārši "apcērt saknē". Kaut gan tad protams tas neaizsargā pret satelīttelefoniem.
WALA
W
Nu nu, paņemt kaut vai no ārpuses apkārt ēkai veikt "siltināšanas" darbus reizē ar "sieta" nostiprināšanu, Logu stikliem parūpēties par lielāku svina saturu utml. !!! Nav tak katra celle jāmēģina izolēt individuāli !!!
AA
A
Un arī darba vietas radīs - vispirms jau kārtīga betona žoga un sargtorņu izbūvei ap pilsētiņu Tad arī vēl pašiem čokiniekime likt sakārtot mājas dzīvošanai; un vēl apsargiem būs darbiņš.
!
!
Priekšnieks atzīstas, ka nespēj pildīt savus uzdevumus. Jāiet prom, pie īstām puķītēm piemājas dārziņā. Absurds! Pie tam tiesisks, kā izskatās.
mao
m
Sāks ar telefoniem un beigs ar džakuzi un Rītiņu par pavāru.Pēc saeimas vēlēšanām ,daļa esošo saiemistu dosies uz turieni .Kamēr vēl ir čoms amatā un pašiem teikšana lietas ir jāsakārto.Sāciet radināties pie vazelīna, mīļie draugi.
tm
t
Darbojošs Faradeja būris apkārt esošajām kamerām izmaksātu vairāk nekā jauns cietums.
volk tambovskij
v
taisiet Skrundas lokatora ģerevņu par modernu čohu , tikuntaa neviens tur cuuķus neaudzees... arii krievi taisa propagandu neko vairaak...
fiksais
f
Vispār zālīti un šņabi arī vajadzētu atļaut. Tāpat "masāžas pakalpojumus". Full service... Varbūt vispār likvidējam cietumus? Tāds pagātnes atavisms, jo lielos zagļus tāpat godā liek!
Tanabe
T
Unikāli! Tas tikai liecina cik kompetenti, izglītoti un spējīgi cilvēki strādā "sistēmā"! Kā Padomijā - ja apritē esi ticis, tad jāsastrādā kaut kas baiss, lai no tās izkristu. Puķīte pierādīj savu absolūto bezspēcību Policijas vadībā, nu neko darīt, ielika vadīit kaut ko "po prošče", bet nu tik un tā nevedās, tomēr tas nenozīmē, ka kaut kas mainīsies, viņš var droši turpināt laist muļķi, ar ko ir pietiekoši, lai uzturētu sievas biznesu, tiesātos ar kaimiņiem un nodrošinātu savu pili...
Arturs M
A
Aizmirsu,un baseinā,baseinā arī vēl abonomentus!!!
žoržs
ž
Katru gadu tiek izņemti aptuveni 2000 mobilie tālruņi, ---------------- no kurienes ta tie tiek izņemti?
Arturs M
A
Nu tad lai iziet pastaigāties pēc saldējuma ar mobilajiem arī vēl. Vasara nāk,uz jūrmalu,lai aizbrauc!:D Tā ir atzīšanās bezspēcībā,jums ir jāpamet amats nekavējoties V.P.!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas