Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Puntulis kultūras ministra amatā varētu stāties jūlijā sākumā

Saeima par Rīgas domes deputāta Naura Puntuļa (NA) apstiprināšanu kultūras ministra amatā varētu lemt 8.jūlijā, aģentūrai LETA pastāstīja Nacionālās apvienības Visu Latvijai! - Tēvzemei un brīvībai/LNNK priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Puntulis ir noslēdzis tikšanos ar valdību veidojošo partiju Saeimas frakcijām un koalīcijas partneri ir pauduši atbalstu viņa apstiprināšanai kultūras ministra amatā, pastāstīja Dzintars.

Saeimas Prezidijam vēl jālemj par ārkārtas sēde sasaukšanu 8.jūlijā, kurā varētu tikt skatīti arī vairāki parlamenta darba kārtībā esoši likumprojekti. Tā būtu otrā ārkārtas sēde šajā datumā. 8.jūlijā jau ir sasaukta cita Saeimas sēde, kurā paredzēts, ka Egils Levits sniegs svinīgo solījumu, stājoties Valsts prezidenta amatā.

Kā ziņots, līdzšinējā kultūras ministre Dace Melbārde (NA) šo amatu atstāja saistībā ar viņas ievēlēšanu par Eiropas Parlamenta deputāti.

Top komentāri

Šī
Š
Saeima apkaunos Latviju kā neviena cita? Mani pārsteidza, ka NP radio lielījās ar savu "karjeru". Ja ir viens no vissliktākajiem LNO solistiem, kurš nopietnas partijas nevar nodziedāt, bet lielās, vai tas nenozīmē to, ka cilvēkam nav kauna? Nu, tāds darīs visu, ko liks, bet nekaunēsies...
es
e
Visi tur augšā tik dīdās un puņķojas!Bez tādas kultūras arī var iztikt!Kad kaut ko sāks darīt priekš tautas???Izskatās ka augšējos slāņos tik degunus urbina neko nedarīdami...,,bet nodokļus priekš savām algām ne pa jokam slauc no tautas!
mg
m
Pareizi, nav ko čammāties, jābīda cauri koncertzāle Daugavā, kas maksās fantastiskas summas un ļaus uzvārīties NA sponsoriem un izskatās pēc suņa fekālijas uz blāvas laternas apspīdēta slapja, nelīdzena, risaina asfalta. Tāds milzu simbolisks suņa sūds no guļamrajona pagalma simboliski iecelts pilsētas sirdī.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas