Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PVD aicina pircējus būt uzmanīgiem, siltā laikā iegādājoties pienu no zemniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Viss augstāk teiktais par pienu nomierina. Un pareizi. No veselas govs slaukts piens var vienīgi saskābt, un līdz ar to kļūt vēl veselīgāks. Nopietnāka problēma ir daudzu pārdevēju nepārtrauktā klepošana, kura rada diezgan lielu diskomfortu. Un liela nelaime ir tā, ka atklāti klepot uz produktiem ir normāli "pieņemts" visās tirdzniecības vietās - veikalos,lielveikalos un kafē. Iemesls galvenokārt viens - smēķēšana. Lūk šai "uzklepošanai" PVD varētu veltīt cīņas kampaņu, jo klepo ne aitas, cūkas vai govis, bet cilvēki.
Weldre
W
siltaa laikaa var traapiit govju gripu
''ierēdnīši''..
&
..:))))..kā tad...pērciet to lielveikalos tirgoto ''ilgstāvošo pienu''!!!:))))..tas vispār nesarūgs(nesaskāps) ..nekad!!!!
Karamba
K
Diez kā mūsu vecāki, vecvecāki izauguši bez PVD ? Tiešām jocīgi :)) Prasts lielo kombinātu lobijs, kā jau parasti- ierēdņi izpilda " intereses". Vnk apbrīnojami, kā latvji spēj smacēt savus tautiešus, pildīt kaut kādas debīlas, bieži pašizdomātas "briseles normas", kuras no visas EU centīgi ievēro tikai bankrotējušā LV. Leitim,izrādās izdevīgi braukt pēc mūsu piena simtiem kilometru ,pārstrādāt, un veikala plauktā viņu piens vienalga ir lētāks.Vai nav jocīgi? Varbūt ,te kaut kas nav kārtibā? Un jau sen.
ciniķis
c
Ja piens ir slaukts no veselas govs, kas ir izgājusi visas analīzes, tad tam pienam izņemot sarūgšanu pilnīgi nekas nevar notikt!!! Un tas rūgušpiens būs simtkārt veselīgāks par piena kombinātos ar nezināmu ķīmiju sajaukto pienu, kas nekad nesarūgst bet pārvēršas zilā pretīgi smirdošā masā. Šitās lielveikalu izlobētās un PVD stāstītās pasaciņas var stāstīt muļķiem un pilsētniekiem, kas nekad dzīvu govi nav redzējuši vai normālu pienu dzēruši. Vai neliekas dīvaini, ka laukos neviens no piena vai rūgušpiena nav nomiris, tur tak PVD klāt nevienam nevar izstāvēt!!!! A siltā laikā, tak esot baigi nehigiēniski. Tūkstošiem gadu cilvēki lietojuši uzturā pienu bez kaut kādām PVD pasaciņām, nevienam nekas nav noticis, bet tagad lūk, esot no krāna jātirgo, nedrīkst liet no kannām. Kam jūs to stāstat mīļie ļautiņi? Tā arī pasakiet, ka maxima un rimi iedeva kukuli, lai ierobežotu tiešo tirdzniecību palielinot birokrātiju! Tā, ka šitos murgus var nemaz nestāstīt, tas ir priekš galīgiem durakiem.
ululiņš
u
Par velti PVD taisa traci. Vēl neviena sūdzība nav saņemta.Tikai piena šķaidītājiem un 'to samazgu tirgotājiem bail no konkurences.
Tā tas ir...>> Ievai
T
Ir aicinājums būt uzmanīgiem iegādājoties pienu siltā laikā. Ja tas piens ir izslaukts un safasēts atbilstoši PVD noteikumiem,saulītē mazliet uzsilis ieskābst, nekas slikts ar to nevar notikt.
Ieva
I
Ne jau par to ir runa, bet gan par listērijām, zarnu nūjiņām un citām tikpat jaukām radībiņām.
Tā tas ir...
T
No zemniekiem igādātais svaigpiens, atšķirībā no kombinātu piena, ir lietojams arī sarūdzis, var vēl nosmelt arī krējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas