Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Radikāļiem panākumi trešdaļā Eiropas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Nu tad tik pucē prom uz Rašu.........
mja
m
tas ir fašisms jūsu izpratnē... kāda būtu jūsu izglītība un izcelsme?
Briedis
B
pie mums parlamaentā vienīgie radikāļi ir sc. ----------------------- Tad jau mums radikāļu mazāk nekā vidēji Eiropā, jo SC ieguva tikai 26 % balsu.
alkass
a
Nacionālo spēku panākumi daudzviet Eiropā nav bez pamata, jo ne visiem iet pie dūšas līdz šim piekoptais liberālisms. Tad jau redzēsim, kas būs tālāk!
...
.
Nacisms atkal paceļ galvu Latvijā, tāds nu ir secinājums, lasot daudzus komentrārus zem šī raksta.
Shekelsteinbergowitz
S
Ne gluži, Pabriks, Ronis, riekstinš un pārejie ir pierādijuši secvi kā ebreju pakaļu laizītājus. Pateikšu vienu, ja žīdi kādreiz nāk pie varas Latvijā, viņi ar lielu gandarijumu visus iznīcinātu. Bet žīdu vara ir tikai nauda
Lelle
L
Nevis radikāļi, bet gan nacionāli noskaņotie un savas valsts patrioti! Tikai pie mums kā jau pie muļķiem....
zilberts
z
Piemēram, pieņemts likums, ka pāri Vidusjūrai no Āfrikas braucošie patvēruma meklētāji jāsūta atpakaļ uz dzimteni. radikali butu ja afrikas migrantus sutitu nevis uz dzimteni bet piem. uz iraku afganistanu utt
bimbam
b
Vai tik nebus jamacas atkal vecas dziesmas!? 1. Es zittern die morschen Knochen Der Welt vor dem roten Krieg, Wir haben den Schrecken gebrochen, Für uns war's ein großer Sieg. Refrain: Wir werden weiter marschieren Wenn alles in Scherben fällt, Denn heute da hört uns Deutschland Und morgen die ganze Welt. 2. Und liegt vom Kampfe in Trümmern Die ganze Welt zuhauf, Das soll uns den Teufel kümmern, Wir bauen sie wieder auf. Refrain: 3. Und mögen die Alten auch schelten, So laßt sie nur toben und schrei'n, Und stemmen sich gegen uns Welten, Wir werden doch Sieger sein. Refrain: 4. Sie wollen das Lied nicht begreifen, Sie denken an Knechtschaft und Krieg Derweil unsre Äcker reifen, Du Fahne der Freiheit, flieg! Wir werden weiter marschieren, Wenn alles in Scherben fällt; Die Freiheit stand auf in Deutschland Und morgen gehört ihr die Welt.
virzulis
v
Nez kāpēc šī ziņa tiek pasniegta kā kaut kas slikts, apkaunojošs! Hei, liberastu ideoloģija ir bankrotējusi visur, mēs gribam ēst, mums nospļauties uz kaut kādu Bilderbergas onkuļu zelta miljarda idejām. Latvija ir spilgtākais (ar to varam lepoties?) liberastu ideoloģijas bankrota piemērs, bet šeit viņi joprojām ir pie varas!!!!! Mums nav nācijas, tā ir problēma, mums ir visādi etnosi, bet nav nācijas
Sarkans
S
latviešiem pašiem sava speciāla viet Eiropas sabiedr'bā Un tā ir vairakās kategorijās, viskorumpetā, visatpalikuša, visnabadzīgākā, visstulbākā, vinelabojamākā, u.c. Nesaprotu. Latvieši it kā gudri, Nelaimīga bērniba, alkoholisms??? cik ilgi varam vainot Padomju mantojumu?
Ak Dievs!
A
nav nekas extremaks par to komunistu organizeto mafiozo bandu,kas melojot joprojam ir pie varas musu valsti,kas puslegalizejusi okupantus,kas bez referenduma,parkapjot likumdoshanu/Satversmi izdarijusi shaushaligus noziegumus-totalu valsts attistibas sabotazhu,musu tautas dzishanu sveshuma un valsts teritorijas (Abrenes apg.) uzdavinashanu agresorvalsts mantiniecei,kura joprojam neuznemas ne moralu ne materialu atbildibu par okupacijas gados paveiktajam zveribam pret musu valsti un tautu.
Marta
M
Pajautājiet Angelai Merkelei, kā būtu vērtējama eventuāla VFR turku prasība noteikt turku valodai Vācijā valsts valodas statusu: kā radikālisms vai kā taisnīga prasība. Jo galu galā vācieši turkus taču uzaicināja braukt uz Vāciju dzīvot un strādāt, bet kaut kā nevaru atcerēties, ka latvieši būtu ielūguši tos simtus tūkstošus krievu, kas ieradās Latvijā pa pēdām PS tankiem un apmetās dzīvot Rīgā un citur Latvijā čekas deportēto un nogalināto latviešu, ebreju u.c. Latvijas pamatiedzīvotāju dzīvokļos, kur droši vien dažs labs vēl šodien lieto viņu galda sudrabu un servīzes, naktskrekli gan laikam būs jau novalkāti... Tad kura partija galu galā ir radikāla - SC vai VL! ???
Dr.xy
D
Autoram:parstajiet metaties ar nepamatotam frazem! Vai Jusu mineto valstu labejas partijas nodarbojas ar terorismu,nonavejot citas valstis nevainigus cilvekus? Kas attiecas uz VL !,tad ja vini,patiesam,butu "radikali ekstremisti",ka vinus deve Pabriks &Co, tad vini jau sen butu SC un parejiem salasnam palikusi kadu sprakstvielu zem sezamvietas. Ja politiska situacija Latvija nemainisies par labu Latvijas valsts un latviesu tautas interesem, tad loti iespejams,ka radisies daudzi,patiesam,radikali nacionalisti.
BET
B
VL nav radikāļi! Cīna pret okupāciju, ciņa par pret vēstures falsifikāciju un cīna par valsts valodas tiesībām tagad ir radikālisms??? Kāda suņa pēc tāds raksts?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas