Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Radošo savienību padome kultūras ministra amatā gribētu redzēt Ēlerti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XYZ
X
Destruktīvā Struka... Nekompetences aizstāve...
Čiks
Č
Cik lūdzu, biedru viedokli pārstāv šī radošo savienibu padome???? Ēlerte kā kultūras ministre saņēma 4642 svītrojumus
Lauku vecis
L
Piedodiet, bet kultūra iestigusi dūņās! Pēc kara gados gandrīz katrā miestā bija kāds pašdarbības orķestris, čupā grūdējs...Sadziedājās....Skolās kori(arī mazās-75 skolēni). Tas pēc kara, pie komūnistiem!Tagad Rīgā smeļ naudu untas ir viss. NIECĪBA!
skeptikis
s
Paldies veletajiem, ka Elerte vismaz isslaicigi vairs nevares asimilet cilvekus un veidot fantaziju pilnas programmas, kas realizetu vinas idejas! Cik vina bija neprasmiga sajaa amataa! Lai Dievs dod ka vina vairs neklust par ministru
Eva Braun
E
Atbalstu Elerti postenii!
pensionāre
p
Manuprāt bērnu skolas finansē pašvaldības un Kultūras ministrijai ar bērnu skolām nav nekāda sakara. Elerte un Dālderis - neder par Kultūras ministriem, tāpēc jau tauta par viņiem arī vāji vēlēja.
Kārlis Šadurskis, Vienotība
K
K.Šadurskis, vaicāts par personāliju izvēles kritērijiem, arī paziņoja, ka „ir grūti atbalsta vēstules uzskatīt par nopietnu kritēriju” un šajā brīdī, kad Saeimas deputāti ir mandātu saņēmuši, „darbaļaužu vēstules nav vairs īstais instruments”.
Ne Paulu, ne Imku,
N
kas ir kultūras grāvēji gadu desmitiem, domājot TIKAI par sevi, bet tautu balaganizējuši ( Pauls! ). Beidzot vienu jaunu, kas var sakārtot gan izglītības sistēmu augstskolās, vidusskolās un bērnu skolās, ko DRAUD sagraut nepareizā virzienā izstrādātā pēdējā reforma, kas atstāj priekšnieku daudzskaitlī, bet mācamajiem noņem iespējas mācīties...
Lanis
L
Jevu Purku par ministri!
Nīke
N
Ēlerte ir zinošs cilvēks un spējīgs savu kultūras ministres amatu pildīt. Bet dīvaini vien ir tas, kā Saeimā iekļuva pilnīgie nulles no Vienotības - akadēmisko un zinātnisko reputāciju zaudējušie Buiķis un Kursīte, kas, kā bija vērojams jau iepriekš - tikai atsēdēs savu laiku un kabatā paskaitīs skanošo. Kursītei vēl pie visa klāt noteikti, Saeimas beņķī sēžot, jādomā, kā sabiedrībai skaidrot ar savu vārdu parakstīto daudzo "pētījumu" patiesos autorus.
Lolita
L
Ja jau uzskatāt, ka ir nepieciešams minēt kandidātu negatīvās puses, tad aplūkosim arī Ēlerti. Nacionālsociālistiskās, atvainojos, komunistiskās partijas biedre. 1990.g. 4. maija kleptokrātijas galvenā tribūna "Dienas" ideoloģiskā māte. Mēs tagad ļoti labi redzam, kur novedusi šī pēdējo 20 gadu ideoloģija un vērtību sistēma. Pieņemu, ka Z.A. Meierovics kapā otrādi apgrieztos, ja uzzinātu, kas un kā šodien izmanto viņa vārdu. Nedomāju, ka Ēlertes kundzei ir morālas tiesības arī turpmāk piedalīties Latvijas pārvaldē.
  • 4
  • 0
Rita
R
Atkal grib bīdīt neievēlēto. Vai Jums tiešām nav neviena cita, kam uzticēt šo amatu?
Un
U
tas, ka I.Dālderi neatstāja ministra amatā? Kā tas bija skaidrojams?
Dzens
D
Man patiesi nav saprotams dažu komentētāju naids pret Ēlerti. Srpiežot pēc rezultātiem, viņa nebūt nav izgāzusies, kā te viens otrs mīl apgalvot. Izgāzies ir Kristovskis. Arī Štokenbrgs. Bet ne jau Ēlerte, kurai bija diezgan labs rezultāts. Un galvenais - kur, cienījamie kritiķi, kādi racionāli argumenti pret Ēlerti? Ko viņa ir nepareizi darījusi. Stāsti par Daugavpils teātri un Operu ir kaut kāds sviests. Manuprāt, diskutējams ir jautājums par Rubeņa atstāšanu NT direktora amatā, jo galu galā ar tādu reputāciju cilvēkam tomēr ir jāiet prom.
Ministry of Truth
M
Kāds vēl naids? Cilvēki - visi Vienotības vēlētāji - ir rīkojušies tā, ka tante no pirmajām vietām laktā ir nolidojusi zemē. Cilvēki paceļ brīdinošu balsi, lai Vienotība atkal neuzkāptu uz Mūrnieces nomītā grābekļa. Visādiem kombinatoriem nepielec acīmredzamais. Tas ir ļoti slikti. Tas liecina par tieksmi uz Sili un Varu.
  • 3
  • 1
MIrttante
M
Salta sirds tai Sarmītei, salta sirds.
  • 2
  • 0
Go home!
G
Go home Sarmīt!
Letiņš
L
"Tauta" balso par sarakstiem, t.i. konkrētu partiju vai partiju apvienību. "Tauta" nebalso par personām ! Ja vispār, tad "tauta" balso par Saeimas deputātiem un nevis par Valdības ministriem, jo ministram nav jābūt Saeimas deputātam. Satversmi zināt ? Par personām balso tikai un vienīgi paši atsevišķo partiju atbalstītāji, nevis "tauta". Un tur nu Ēlertei ir un paliek 4. vieta no 18 kandidātiem. Cik daudzus kandidātus no atsevišķiem sarakstiem Zemgales "tautas" daļa ievēl Saeimā, tas lielā mērā atkarājās no citas "tautas" daļas balsojuma citās Latvijas daļās - Rīgā, Vidzemē, Kurzemē un Latgalē. Tā vakar ZRP Rīgā vēl bija 6 deputāti, šodien tikai vairs 5. Tam ar "tautas" gribu nav nekāda sakara, bet ir Latvijas vēlēšanas sistēmas balsu skaitīšanas mūsu īpašā specifika. Ja Atis Lejiņš piekristu Ārlietu ministra amatam, Ēlerte automātiski kļūtu par Saeimas deputāti. "Tautas" īpašā griba ? Acīmredzot vēlēšanu likumu nezināt un nesaprotat. Kristovskim un Štokenbergam grūti kļūt par ministriem, jo no savas partijas atbalstītājiem saņēmuši krietni vairāk mīnusus nekā plusus. Bet tā kā Ēlerte saņēmusi vairāk + nekā -, viņa protams var kļūt resp. palikt ministre, ja koalīcija tā gribēs un lems.
Ministry of Truth
M
Letiņš, bet prātā jefiņš. Kā jau laikabiedri vaicāja: ir vai NAV ievēlēta Ēlerte? Tu esi debīls?
  • 2
  • 0
Letiņš
L
Nobijos, ka esmu maldījies :( Pārbaudīju. Izrādās, ka man tomēr taisnība :) Kristovskim 8.592 plusi, 14.531 mīnusi.
  • 3
  • 0
1991
1
> Kristovskim un Štokenbergam grūti kļūt par ministriem, jo no savas partijas atbalstītājiem saņēmuši krietni vairāk mīnusus nekā plusus. - - - Tas tā nav. Kristovskis ir saņēmis krietni vairāk +, nekā -. Tāpēc viņš arī būs ministrs.
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas