Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Radot Vienotības logo, mākslinieks "nešpikoja" ne no SC, ne Borata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viitwen
v
:D:D:D labs :D:D:D
arturs
a
truli, banaali. tomer priecee, ka tur kristovskis galaa (kas asocieejas ar taam pashaam iipashibaam). nesaprotams tikai shulcs. shis tak nav tik dumsh kaa shis logo.
Elizabete
E
Zaļais ķeksis ir tāds pats kā interneta vietnes Cita Diena atzīmīte, ja kādam komentāram gribat pielikt plusu. Nez vai šai vietnei tie paši autori, kas Vienotības logo ?
nu, jaaa
n
Borats simbolizē pašu S-V-F, a plavkas simbilizē Latvijas vietu caur vienotu vadīšanu.
kleksis
k
Laikam tur visi no Juglas neredzīgo pansionāta,kur tik stulbi var sanākt.
sliktais
s
Izskatās pēc suņa s**a!
ieteikums
i
Gan PS, gan JL ir liela problēma ar vizuālo reklāmu, resp. reklāmistu un mākslinieku kompetence. Kas attiecas uz Jauno Laiku tad tā ir nekāda, bet PS jau demonstrēja stipri briesmīgus gara darbus - atceros Kalnieti melnā tērpā uz melna fona ar raganas cienīgu seju TV reklāmā vai atbaidošo krrristovska reklāmu. Visumā pīārs ir ciešams, problēma ir tieši vizualizācijā. Jāmaina reklāmisti. Ir taču metodes, kā var noteikt komunikāciju riskus un tos mazināt.
blondīne
b
vai šucs nekad agrāk nebija redzējis borata izcilās bikses? NETICU. par biksēm reāli nosmējos. dizains ir ļoti labs. bikšu dēļ šulcu varētu papildus premēt no ,,Jaunā Laika,, kases, ja jau tas it kā esot izvirzījis šo it kā šulca dizainu.,, Jeģinstvo!
Austrietis Bruno
A
Jaunup, drīkst es Tevi noskūpstīšu ?
tere
t
Tādi viņi visi tur arī ir.
zaggy
z
piedodiet, es redzu zaļo kaku..
M.n.K.
M
tiešām asprātīgi, interesanti, kam bija tā ideja to apvienot ar Borata peldbiksēm? Tas cilvēks noteikti kļūs par reklāmas guru, jo asprātīgi prot "citēt"...
zane
z
Ja kāds vēl nesaprot, ka tomēr no Borata... Starp citu - tas ir dziļi simboliski.
q
q
negribu neko nievāt, bet.... logo nav labs! ja vienotībai nebūtu idejas kā politiskam spēkam, šis logo viņus iegāstu. šis logo atgādina jebko un borata bikses ir viens no asprātīgākajiem salīdzinājumiem... cik ilgi var tos brašus? šitais jau bija baigi kaitinoši dziesmusvētku sakarā... + vēl šulcs jau reiz taisījis dažādus rrrrr burtiņus rietumu bankai - šeit dažādi ķesīši...
au-to-ru !
a
"who cares » Dīzels 12:00 "Borats derētu LPP,LC kopā ar Šmitu būtu labs skats." === Boratam (precīzāk Koenam) ar tiem nūģiem nebūtu ko darīt. Pārāk gudrs un izglītots tipiņš." Runa jau NAV PAR KOENU ( vai pat BORATU ) - runa ir PAR PELDBIKSĒM.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas