Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Raidījums: Mozgis atkāpās pēc ministrijas spiediena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Turists
T
NEBALSOT PAR TP OKTOBRĪ
čiepa
č
Nekā personīga- nožēlojams un politiski angažēts raidījums. Ne jau principi un godaprāts vada šos šakāļus, tikai un vienīgi vēlme nomelnot politiskos konkurentus un celt savu jēlo favorītu akcijas. Ja Jaunalksne & co grib būt godīga, tad jāiet politikā pa tiešo, kā Sarnītei Ēlertei.
!
!
Izcils ārsts nenozīmē izcils vadītājs, vai ka izcilība ir kā indulgence pret kriminālvajāšanu. Ko tu tur murgo?
P.
P
Visiem, kas šeit savā slimīgajā fantāzijā svaidās ar muļķīgiem apvainojumiem. Ārsta Mozga dēls, medicīnas students, pa naktīm mazgāja operāciju bloku, veica visus sanitāra pienākumus, bet pie izdevības instrumentēja (operācijas māsas darbu operācijas laikā sauc par instrumentēšanu), bet dažiem pieredzējušiem ķirurgiem (piemēram, profesoram Gaujēnam) asistēja. To viņš par 180 latiem darīja nevis tādēļ, ka vēlējās gauži nopelnīt, bet tamdēļ, lai kļūtu par izcilu bērnu ķirurgu, tāds kā ir viņa tēvs, IZCILS BĒRNU ĶIRURGS, PROFESORS DZINTARS MOZGIS. Tas, ka KNĀB četrus mēnešus centās pierādīt– cik un kurās operācijās dēls devies asistēt tēvam, un vai tas nav noticis tajās stundās, kad viņš strādājis par sanitāru tajā pašā operāciju zālē, liecina par KNAB politisko pasūtījumu
un
u
Akmeni var sviest Auders.
brainstorm
b
Pats varbūt bija cilvēks kam rūp bērnu veselība ,bet tā draugaļa ar savu firmu piežmiedza viņu būt tādam un viņa iespējams caur firmu pumpēja naudu pa vajadzīgajām kasēm un kabatām lūk tā es domāju.
ha
h
Rozentāli ziepēs!Atkāpties noteikti-Šitā melot visai tautai!
@
@
Droši vien tā ir taisnība. Katrā ziņā labs un atbildīgs vadītājs vai nu zina un atbild par visu, vai arī vienkārši nav labs un atbildīgs vadītājs. Kā profesionāli jau šis zemiskais (bērni!) skandāls viņu neietekmē - rokas un galva palika. Tiesa, reputācija vairs nav tā.
Ieva
I
Vai tad par to kāds šaubījās? Izmantoja šo (tiesa arī viņš ne pārāk pretojās), un kad saprata, ka vairs nekas nesanāks, palūdza aizvākties.
legolas
l
Runājot par Mozgi. Piekrītu, ka viņš noteikti ir labs speciālists. Bet ir viens ļoti liels BET! Savu laik arī Šcekotīlo bija ļoti labs skolotājs. Bet tas , ko viņš pastrādāja nekādā veidā viņu neattaisno ne morāli, ne juridiski. Un Hitlers labi gleznoja. Tā lai cilvēki padomā ar ko viņi paliek saviem tautiešiem atmiņā. Pie labā vārda vārda var strādāt visu mūžu, bet aptraipīt savu labo vārdu un darbus var aptraipīt vienreiz uz visu mūžu
pacients.
p
Malacis Rozentāle ,ka nepazemo savus darbiniekus ,bet darbinieku palūdz aiziet no darba nesāpīgā veidā. Taktiska attieksme ir zelta vērtē.Pārējo lai izmeklē tie ,kam tas jādara .Vēlreiz, paldies VM Rozentāles kundzei!
Dīzels
D
Lai kā tur gribētu kāds lielīt Mozgi. Cik viņš labiņš cik daudz ir izdarījis bērnu labā. Cik atceramies kad visam kam naudas pietika izņemot termometriem , kurus māmiņām pašām bija jāpērk. Un tā TP slavināšana pozitīvisma kampaņā nepierāda cilvēka goda prātu .
U
U
Mozgas taču lasa lekcijas augstskolā. Bez paikas nepaliks. 6 000 algā gan tur nebūs!
Aiks
A
Veselības ministrija ne tik vien zinājusi par ilggadēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vadītāja Dzintara Mozga atkāpšanās plāniem, bet tos iniciējusi, vēstīja TV3 raidījums Nekā Personīga. ------------------------------------------------------ Ja unalksnei až pežo ieniezējās no uztraukuma, ka Mozgu varētu PADZĪT par tuvredzību, ka NEREDZ, ka Bērnu slimnīcā notiek fin.līdzekļu IZSAIMNIEKOŠANA ... pe
Berta
B
Ministrija tagad pagriezusi Dz. Mozgim muguru un ar vienu telefonzvanu viņam darījusi zināmu, ka jāraksta atlūgums. = Ne tikai. Domājams, ka nostrādās parastais bandītu likums: vienam būs jāuzņemas atbildība par visiem noziegumiem, un šī loze ir kritusi Mozgim. Šķēles mafija turpina savā ierastajā stilā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas