Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Raidījums: SVF pieprasījis Karginu un Krasovicki izslēgt no valdes

Starptautiskais Valūtas fonds pieprasījis, lai līdzšinējiem Parex bankas īpašniekiem tiktu atņemti amati bankā, šovakar vēstīja TV3 raidījums Nekā personīga, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem. Pēc fonda amatpersonu domām, viņiem ir jāatbild par situāciju bankā, tika minēts raidījumā. Savukārt kā atbildes soli Parex esot veicinājis baumas par to, ka Valūtas fonds Latvijas valstij pieprasa devalvēt latu.

Raidījums vēstīja, ka bijušie baņķieri turpina risināt slepenas sarunas ar valdību. Tajās tiekot apspriesti sindicētā kredīta galvojuma nosacījumi. Tā kā bankai jāatdod lieli aizņēmumi, nepieciešami arvien jauni valsts aizdevumi. Abi bijušie bankas īpašnieki vēlas, lai valsts vispirms garantē sindicētā kredīta atdošanu un tikai pēc tam viņi nodos savas akcijas valstij, savukārt premjers uzskata, ka kredīta atdošanu valsts varēs galvot tikai, kad kontrolpakete vairs nepiederēs V.Krasovickim un V.Karginam, vēstīja Nekā personīga.

Diena jau rakstīja, ka valsts joprojām nav pārņēmusi Parex banku, jo jāpanāk, lai darījumam piekristu divas trešdaļas organizāciju, kas izsniegušas sindicētos kredītus neveiksmīgajai finanšu iestādei. Trešdien Rīgā sāktās sarunas ar kredītu devēju pārstāvjiem varētu ievilkties pat vairākas nedēļas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Sarunas ar Parex kredītu devējiem ilgs vairākas nedēļas

Parex līguma izpildei trūkst viena nosacījuma 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas