Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Raidījums: Uz ASV devusies Latvijas luterāņu baznīcas delegācija tikties ar kredīta aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Muller Dieter
M
Steidzami nepieciešama nauda? Mēs varam jums palīdzēt! Vai jūs pašreizējā situācijā ir nepatikšanas vai draudat briesmām? Šādā veidā mēs dodam jums iespēju veikt jaunu attīstību. Kā bagāta persona jūtos pienākums palīdzēt cilvēkiem, kuri cīnās, lai dotu viņiem iespēju. Ikviens ir pelnījis otru iespēju, un, tā kā valdība neizdodas, tai būs jānāk no citiem. Neviena summa mums nav pārāk crazy un termiņš, ko mēs izšķiram, savstarpēji vienojoties. Nav pārsteigumu, nekādu papildu izmaksu, bet tikai saskaņotās summas un nekas cits. Negaidiet un komentējiet šo ziņu. Lūdzu, norādiet summu, kuru vēlaties aizņemties, un mēs ar jums sazināsimies ar visām iespējām. sazinieties ar mums šodien [email protected] Steidzami nepieciešama nauda? Mēs varam jums palīdzēt!
damiandrewlo
d
Es esmu sertificēts aizdevējs, kā arī eņģeļu ieguldītājs, kas ir sertificēts saskaņā ar vispārējiem likumiem, lai sniegtu aizdevumus personīgai attīstībai un privātu uzņēmumu izveidei. Esmu bijis šajā biznesā kā eņģeļa aizdevums, un man ir labs prāts attiecībā pret trūcīgajiem, lai tos nenogurtu. Manā aizdevumu programmā procentu likmes ir zemas, bet īstermiņa atmaksai. Kredīti ir nepieciešami 3% apmērā, kas nepārsniedz 30 gadus, bet tas var būt mazāks. • Minimālā aizdevuma summa: 4 000,00 eiro • Maksimālā aizdevuma summa: 100 000 000,00 eiro Ja jums ir nepieciešams kredīts, atgriezieties pie manis tagad uz manu e-pastu E-pasts: [email protected] Whatsapp 12405702003 viber 12405702003 https://cottagefinancials.webgarden.com/
3% aizdevumu piedāvājums ir spēkā t
3
Es esmu Mr Clark Barry, likumīgs un godprātīgs naudas aizdevēja. Mēs esam no KREDĪTPROGRAMMA. Ar finansiālu palīdzību. Mēs aizdodam līdzekļus personām, kurām vajadzīga finansiāla palīdzība, kuriem ir slikta kredīts vai kuriem vajadzīga nauda, lai nomaksātu rēķinus, lai ieguldītu uzņēmējdarbībā. Vai meklējat aizdevumu? Mēs piedāvājam aizdevumu sākot no 5000 000 min. līdz 20 000 000,00 ar zemu 3% likmi, sazinieties ar mums Adrese: [email protected]
Elizabete
E
Būtu jauki, ja De Fakto un čiepstošie zvirbulēni pirms pašvaldību vēlēšanām vairāk pačiepstētu par neapsaimniekotajiem , brūkošajiem pašvaldību īpašumiem. Galu galā mēs taču pašreiz gatavojamies pašvaldību, nevis bīskapa vēlēšanām. Tikko braucu pa Brīvības ielu un pat tur stāv "pašvaldību īpašumi" ar aiznaglotiem logiem. No nekustamā īpašuma tirgoņu puses jau var saprast sašutumu, ka brīdī, kad cenas jau tāpat nokritušas, pēkšņi nekustamā īpašuma tirgū negaidīti ienāk jauns spēlētājs - LELB. Bet tāda ir dzīve. Kam tagad viegli.
prezīc
p
Nu i nodzīvojušies:D No kā atdos to naudu?
Ofers
O
Nagles vadībā Defacto ir kļuvis par tipisku vecās koalīcijas interesēs strādājošu raidījumu, tipiskā Padomju laiku stilā. It kā kaut kas tiek kritizēts, bet atrastas lietas, kas reāli nav saistītas ar politķu sastrādāto, kas ir viens no būtiskākajiem ekonomiskā kraha Latvijā cēloņiem. Tā vietā jau otro nedēļu notiek ņemšanās ap baznīcu un tā droši vien līdz pašvaldību un EP vēlēšanām, novēršot sabiedrības uzmanību no notiekošajiem procesiem politikā. Vienīgā informācija, kas LTV paliks par partijām pirms vēlēšanām, būs politisko partiju reklāmas. Un tad nevajag brīnīties, ka atkal cilvēki sabalsos par TP, ZZS, LPP/LC vai TB/LNNK. Nagle ir nekompetenta un absolūti nepiemērota šāda stila sižetu veidošanai, raidījuma vadīšanai. Ir nepieciešams cits vadītājs.
Karīna
K
Dīvainas gan tās attiecības starp Latvijas un ārvalstu luterāņu baznīcām. Kā var saprast, tad tā Misūri sinode devusi aizdevumu līdzīgi kā to dara SVF Latvijas valstij - kā aizdevuma kredītu ar lieliem procentiem. Mēs, katoļi, jau arī saņemam lielu finansējumu no ārzemēm. Vai tad citādi mēs varētu sabūvēt tik daudz jaunu baznīcu Kurzemē un Vidzemē. Ar vietējo katoļu ziedojumiem tur būtu stipri par maz. Taču mums šī palīdzība ir kā dāvinājums, kas nekad nebūs jāatmaksā. Tāds ir kristīgais princips - palīdzēt nesavtīgi, nevis augļojot.
aha
a
Ja viena lauku draudzītē ir aptuveni 40 draudzes locekļi, kuriem vidējais ienākums ir aptuveni 100 lati mēnesī. Tad cik viņi var ziedot lai uzturētu draudzi un respektīvi uzturētu savu garīdznieku? Kā tu domā cik liela alga mācītājam no šādiem ziedojumiem sanāks? Visiem , kuri brauc mācītājiem virsū, ka viņiem nepieciešama nauda izdzīvošanai. Nu bet pašiem ta noteikti ir vēlēšanās ne tikai eksistēt, bet arī izdzīvot. Un mācītāji tādi pat cilvēki vien ir, kuriem ir tās pašas dabiskās vajadzības - jāiet pie ārstiem, jālabo zobi, jāpērk ikdienas lietošanai nepieciešamais lai nebūtu bārdas rugājiem noauguši utt.
Hmm...
H
Ja jau mēs esam tik ārkārtīgi ticīgi un svēti un mūsu ir tik daudz, kā tas var būt, ka nespējam uzturēt savus nieka 150 mācītājus? Vai nav tā, ka mīlēt mēs to baznīcu mīlam, bet naudiņa gan noderēs mums pašiem, piemēram, cigaretēm... Vai arī ir otrs variants - cilvēki sākuši domāt un to ticīgo nemaz tik daudz nav? Ja ticīgo mazāk, mācītāju arī tik daudz nevajag. :)))
[email protected]
h
Tā kā notikušas ir tikai 2 sarunas, ------------------------------------------ TV skatītes gan nepārtrauc, vienkārši pieņemies prātiņā, lai varētu atkost visus melus. VISUS. Redzi, LUTERĀNIM ar KATOLI (ROMAS) varētu būt kas pārspriežams tad, ja tiktu spriests, kā pa abu divu īpašumiem izvilkt kanalizācijas rores. Jel kas cits ir tikpat apspriežams, kā uguns un ūdens kopdzīve. TAS ir tas iemesls, kāpēc te daži cepas. Saproti? Ja nesaproti, palasi "Jauno Derību". Ja nav, es Tev uzdāvināšu, dod ziņu.
riņķī apkārt
r
Kas ar tevi notika, ka tā satrakojies un te monologus laid tā, ka karstumā pat nepamani' - šī tēma sen jau izģērbusi tevi :)))) Nu nečiepsti par to, ko nepārzini.
aha
a
Lai finansētu mācītāju darbu un citus baznīcas izdevumus, Latvijas luterāņu baznīca ir aizņēmusies trīs miljonus latu no ASV esošā Misūri sinodes. Pusi aizdevuma paredzēts izlietot mācītāju atalgojumam, bet otru pusi - virsvaldes darbības nodrošināšanai. ------------- No šī izriet, ka LELB nebija nauda, to kaut kur bija jāaizņemās. Tā sanāca, ka Misurī sinode piedāvāja aizdevumu. No šī var saprast, ka puse tiks ilzietota garīdznieku atalgojumam , bet otra puse "virsvaldes darbības nodrošināšanai. Vai Virsvaldes darbības nodrošināšana skaitās arī 7 (nevis viena vai divu pārstāvju) ceļojums uz ASV? Pieņemu, ka lidmašīnas biļete katram ir ne mazāk kā 500 lati + palikšana viesnīcā (šaubos vai šamie paliks viesnīcā "motel 6", noteikti Radisona, kur viena nakts maksā 150-250 dolāri). Tik plaši dzīvojot ātri var iztrallināt ne tikai 1,5 miljonus, bet pat vairāk. Lai gan LELB ar īpašu taupīgumu neizceļās (piemēram - vesela delegācija pagājušajā gadā devās uz Romu iegādāties svētītos tērpus; skaista Konsistorijas davana ar četriem riteņiem arhibīskapam uz apaļo jubileju utt.) . Mans jautājums ir - cik cilvēki nepieciešami pārrunām? Ja nav viens gudrs cilvēks , kurš spēj pārstāvēt visu LELB jebkurās pārrunās, tad visi jālaiž vaļā no darba, un vietā jāpieņem kāds kurš spēj.
kš=kš
k
jā, jā, tas raidījums ir ļoti labs, man gan liekas ka tas ir Dimiters kas tur tos bērnus moca, vismaz kādu laiku atpakaļ tā bija, klausījos ar interesi, bet tagad kādu laiku neesmu uztrāpījis... vispār, ja godīgi, tas raidījuma vadītājs nav riktīgs, lai arī kas viņš būtu...
zvirbulēns
z
Nebija gan, tas tiesa, bet beigās visa saruna ar bērniem beidzās tā kā es te stāstu. P.S. Jūdi, šis vārds no mācītāja mutes skanēja man tīkami, jo šo vārdu vair nemaz nedrīkstot lietot, tas jau robežojoties ar holokaustu, un Latvijā vārda brīvībai te esot stingra robeža, nu apmēram tāpat kā nevienam vairs nav atļauts lietot nevainīgo vārdu - žīds. :))))
un
u
Nebija viņa paklīdusi, tikai nebija no jūdu cilts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas