Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Raidījums: valsts nezina, cik lietderīgs ir pērn ieviestais dāvanu nodoklis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Pat, ja mēs šobrīd nevaram pateikt precīzi, vai mēs esam iekasējuši no dāvanu aplikšanas ar nodokli kādus papildus ieņēmumus, tad pilnīgi noteikti no šīs izvairīšanās shēmu ierobežošanas mēs noteikti esam ieguvuši noteiktu nodokļu ieņēmumus, kas citā situācijā nebūtu arī iegūti bijuši,” norādīja D.Robežniece. ============ kāds saprata ? :D
e.s.Blofeld
e
Es biju cerējis, ka vismaz Kamparam būtu nācies nomaksāt nodokļus par saņemto "dāvanu". Bet izrādās, ka dāvanas no sievas neapliekas ar nodokli.
nav ko darīt
n
Valsts netiek galā ne ar alkohola, ne cigarešu kontrabandu, ne aplokšņu algām, bet pārgudrie FM ierēdņi meklē arvien jaunus darbības laukus.
Kārtējais FM stulbums!
K
Kārtējais Finanšu ministrijas stulbums!
e1
e
Grūti saprast, kāpēc, runājot par nodokļiem, tikai retu reizi tiek runāts arī par iekasēšanas pārvaldības izmaksām. Rezultātā nodokļa administrēšana dažreiz ir dārgāka nekā iekasētā nodokļa summa. Vienlaicīgi jebkurš precizējums normatīvos aktos ar pērkamo mēdiju vieglu roku var kļūt par "jaunu" nodokli. Vienu brīdi mēdiji raud, ka bagātie krāpj valsti, kad aiztaisa caurumu likumos, atkal slikti - jauns nodoklis. Ka tik būtu par ko populistiski pavaidēt! Arī dāvanu nodoklis pēc būtības atspoguļo tikai valsts centienus aiztaisīt caurumus nodokļu likumdošanā. Un atkal netrūkst " kompetentu gudrinieku", kas mēģina klaigāt par valdības neveiksmēm.
borcinsh
b
...interesanti,..., ka "shis valsts" zin , cik nokasset no savejiem iedzivotajiem, kuri strada arzemes !? ak, ja ! tas tachu bus - VID büroktatiem algai !!!
Sniper'sEye
S
Tieši grāmatveži ir mūsu galvenie finansisti -- Dombrovskis ar otru "stiprā pāra" tupelīti Vilku. Ja abi šie grāmatveži slēpj atsvišķu, stulbi izdomātu, nodokli, loģiski, ka to slēpj kā savu neveiksmi, bet muļķības TV runāt Vilks deleģē Dainastanti Robežnieci, visnekompetentāko, toties arī vispakalpīgāko stulbo nodokļu ģenerētāju.
rob
r
:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas