Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ražots Latvijā dalībnieku starpā jau nesaskaņas

Partiju apvienība Ražots Latvijā cīnīsies par iekļūšanu nākamajā Saeimā, _Dienai _piektdien paziņoja tās līderis Atis Apinis, būdams pārliecināts par izdošanos. Viņš kritizēja Dienu, ka tā nopublicējusi Demokrāti.lv līdera Edgara Jansona pretēju viedokli, «jo Edgars Jansons nevar runāt apvienības vārdā, viņš nav pat apvienības valdē».

Piektdien avīzē Diena, publicējot apvienības Ražots Latvijā kandidātu sarakstu un programmu, ir arī publicēts Demokrāti.lv līdera E.Jansona viedoklis. Viņš uzskata, ka apvienība necer uzvarēt vēlēšanās, tā vēlas tikai paspēkoties ar lielajiem spēlētājiem, lai saprastu, kā tas ir, un gūtu pieredzi nākamajām vēlēšanām, bet «es jau šim procesam esmu gājis cauri». Tā E.Jansons Dienai pamatoja savu lēmumu nestartēt vēlēšanās. No viņa partijas kandidātu sarakstā ir tikai trīs cilvēki.

Apvienību Ražots Latvijā veido trīs politiskie spēki — A.Apiņa vadītā partija Ražotāja Latvija, Latvijas kustība Solidaritāte, kuru vada Agris Sūna, kā arī Demokrāti.lv. A.Apinis nevarēja atbildēt, kāpēc vienas dalīborganizācijas līderis nav 15.jūlijā reģistrētās apvienības valdē, tikai noteica: «Nākamajā nedēļā jūs visu uzzināsiet. Tā būs tāda bumba!» Viņš nevēlējās konkretizēt, kas ar to ir domāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas