Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ražuks: Jaunais vilnis ir Jūrmalas dzīvībai svarīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lūriķis
l
Piekrītu deklarēto krievmēļu skaits ir nemainīgs ilgākā laika posmā,bet tā cipara izmaiņa ir atkarīgā no tā monstra kurš sevi sauc par Rusia,ja tur iet sūdīgi,tad valodas pratēju skaits pēkšņi sāk rukt,rodās čečeni,inguši,osetīni,tatāri,bet līdzko Russiai ir naudiņa,tad izrādās,ka šamajie ir krievmēļi:).
GO HOME
G
festivāl GO HOME PLEASE !!!
NLO
N
Latviešu nacionālā īpatnība: pirms padzert, aka ir jāpiespļauj. Tā ar to festivālu.
es
e
kaut kāds pusaizmidzis tas Ražuks izskatās???
SOS
S
NEVAJAG MUMS JAUNO VILNI , PAUL , VED PROM TO VILNI UZ KISLAKIEM .... PAT NAV INTERESES PAR OKUPANTU BALAGANSHOW !!!!!!!!!!!!!
mja
m
sapratu, ja nebūs Novoj volni, tad Jurmale kirdik, a nafog mums tā sādža vajadzīga
egle
e
vajag JV dienās rīkot stingrākas "oblavas" sab ēdināšanas u.c. ar viesu apkalpošanu saistītos uzņēmumos, lai visa ieņemtā nauda neaiziet pa kreisi ēnu ekonomikā. Pērn Munkevics atzina, ka reālu naudas ieņēmumu valsts un pašvaldības budžetā no visas šīs jezgas nav. Tad kāda jēga no tā visa?
&&&
&
...nauda visam tautiskumam iet pa priekšu! Tā ka nav ko vipendrivatsja! Man vienalga, lai brauc, tā kā es braucu uz citām vietām kad man ienāk prātā! Un neviens man neskatās purnā, ka tik es maksāju, protu vai neprotu vietējās valodas nevienu tas neinteresē!
dzeris - Koreiko
d
Trouckis autoritāte daudziem, gan Krievijā, gan ES, gan pasaulē, un tevi kas satrauc - ka tu nezini, kas ir Troickis, vai tas, ka tu viņu uzskati par ēbreju? Ja neesi par ko tēmā, labāk neraksti, bet sēdi uz krāsns un ēd savu skābputru.
Bo
B
Mums 45% no iedzīvotājiem kr. valoda ir dzimtā. Bet ārējie sakari ar krieviski runājošām valstīm veido tikai padsmit procentus. Tas nozīmē, ka kr. valodas pratēju mums trīs reizes vairāk, nekā vajag, pat ja neviens latvietis nemācēs krieviski.
hmmm
h
Vai tad tas razuka savva laikaa nebija tautfrontietis!!!Kangari atkal paraadaas!!
Bezdievis
B
Ja ir tik ļoti atkarīgi no viena festivāla, tad varbūt vienkārši nevajag sēdēt rokas klēpīti salikušiem un jāsadala risks. Jārada vairāk naudu ienesoši projekti vai līdzīgi festivāli. Interesanti, ar ko īsti nodarbojas Jūrmalas Dome? Izskatās, ka vienīgi ar korupciju un zagšanu.
:o)
:
"daudz kur Es visiem pārdevējiem, oficiantiem, utt jāzina krievu valoda,...it sevišķi Francijā un Spānijā, nez kāpēc Latvija to nevarētu darīt" - Latvija to nevarētu darīt, jo atšķirība no Francijas un Spānijas ir tāda, ka tur nav sabraukuši kolonisti no krievijas, kas sastāda gandrīz pusi no valsts iedzīvotājiem.
Latvis
L
Par tām citām Eiropas pilsētām runājot (kuras atkarīgas no kaut kāda veida pasākumiem) jāizceļ, ka, piemēram, tās pašas Kannas tieši arī rīko šo festivālu. Tas ir viņi "bērns", savukārt Jūrmalā attiecīgo festivālu rīko ļautiņi, kuri kuru katru brīdi var to pārtraukt darīt, TB tur nekas nav atkarīgs no Jūrmalas. Un tā ir ļoti būtiska atšķirība.
Dzenis
D
Ražuks ir mans personīgais āksts. Ko gribēšu to izpildīs. Gribat uzdejos, gribat lietuviešu cepelīnus uzceps

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas