Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Redzētās šausmas Krievijā iedvesmo latviešu māksliniekus labdarības koncertam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vinnijs
v
Protams, palīdzēt ir labi. Tikai baidos, ka Krievija šo žestu nenovērtēs un tas nekādi nemazinās tās propogandas apjomu un nevājinās impēriskās tieksmes attiecībā uz Latviju. Vai jums, godātie mākslinieki, ir pārliecība, ka vēstniecība šo naudu tiešām pārskaitīs cietušajiem? Neviens vien palīdzības miljards plašājā krievzemē jau pazudis, tāpēc prātīgāk būtu pārskaitīt vismaz uz Krievijas Sarkanā krusta kontu nevis vēstniecību.
Un
U
daudzgalvainā Latvijas krievu makslinieku saime ar krievu pilsonību kabatā tikai noskatīsies? Visi talanti kas rauj vaļā pie Uzvaras pieminekļa
stepisc
s
Māris foršs džeks. bet visa māksla kājās, galva parasti nav vajadzīga...
EM
E
Organizējiet šo koncertu pēc vēlēšanām , oktobrī.Nebūs cilvēkiem aizdomas par politisku triku.
ruksis
r
Krievijas šausmas nav mūsu darīšana. Mēs vēl pārdzīvojām okupācijas sekas, bet krievi šo okupāciju noliedz. Ja gribi ziedot lieko naudu -- ziedo drīzāk Pakistanai.
Mēness
M
Lasu, jo nenāk miegs......... Palīdzēt ir labi , bet jautājums KAM ??? Kad latviešu bērniem nav naudas , ko nopirkt grāmatas, zīmuļus, samaksāt skolas naudu , piektdienas vakaros jāsēž skolā, jo nav naudiņas autobusa biļetei uz mājām...... KAS VIŅIEM PALĪDZĒS??? VAI LIELĀ BAGĀTĀ KRIEVUZEME ??? DOMĀT VAJAG --AR GALVIŅU AR GALVIŅU , MĪĻIE MĀKSLINIEKI.....
lidojosha siekala
l
pat nelaimee kgb nagumauceju ordu jaunais vilnis atradis ka lopiniem skalot smadzenes ar propagandu,vecie komjaunieshi davaj davaj glabiet "matushku" mosh utaino kantoris isteniba shiem "glabejiem" pecak nopikjo.ticet un palidzet parazitu imperijai ir tas pats kas laizit likji un gaidit ka tas par to pateiksies.Pakistanas pludos gajushiem gan shitie makslinieciskie tevini nekadu koncertus nav sagatavojushi,a varbut tapec ka Pakistanas vestnieciba tur nav izdalijusi zaljos chaukstotshos papirishus...
leo
l
Ušakovs jau nu zinās, kā izsist no tā sev labumu.
Eva Braun
E
... cēriet pārliecināt nodzertos tipus ,ka neesam fašisti ....? Te ierēc pat encifalīta pārnesātaji jenoti ... Latvijā nodegušas mājas un cilvēki lūdz reālu pelīdzību,bērniem skolās vecāki nedod līdzi ēdienu ,jo vienkarši nav ko iedot ... Ja rīkotu šiem mērķiem ziedojumus- tā būtu adekvāta palīdzība ... Nevis ,lai Ivars Kalniņš arī nākamgad "na sarosti ļet "kādu lomiņu kā labdaris dabūtu Maskavās teleseriālā.... SVIESTS PEDĒJAIS ! Lamāties gribas -cik mūsu tautieši stulbi ...! Un kā idioti atbalsta kremļa lopus SC ..,kuri ,kad dabūs varu Latvijā Jūs pašus -dziedoņus ar purnu pret Raiņa vai Šlesera priedēm izšķaidīs....
teatris
t
Tikai lidojusi pari Krievijai un jau visu zina! Aksti! Labak, lai palasa kaa dzivo Krievijas miljardieru gimenes, kuram aiziet visa Krievijas nauda. Viniem butu japalidz savai valstij, nevis tadiem nabagiem kaa Latvija. Nedomaju iet uz to balaganu un savu suri nopelnito siknaudu ziedot!
Bezdievis
B
Vai tiešām labāk nebūtu ziedot kādai konkrētai atbalsta biedrībai? Diez vai ziedojot Maskavas vēstniecībai būs jebkāds labums. 1. nauda diez vai aizies tiem, kuriem tā ir vitāli nepieciešama 2. ja nauda nonāks līdz cietušajiem, tad tā uzrādīsies, kā Krievijas vēstniecības vai Krievijas ziedojums nevis latviešu savāktā nauda. 3. Krievijā neviens tā arī neuzzinās, ka mēs esam vākuši līdzekļus viņu atbalstam. Drīzāk vajadzētu sadarboties ar kādu reālu palīdzības fondu, vai ar kādiem Krievijas masu informācijas līdzekļiem, lai nodrošinātu to, ka: 1. Pamanīs šo pasākumu arī Krievijā 2. Nauda aizies pareiziem adresātiem!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Redzētās šausmas Krievijā .... bet ko tad citu viņi tur gribēja ieraudzīt? Aiz lielīgās fasādes vieni vienīgi puvekļi....drīz šīs sapuvušais nams gāzīsies un gāzīsies ar lielu blīkšķi.... tad visa pasaule brīnīsies mutes paplētuši!
dima
d
UN KĀDS CER ,KA NAUDA AIZIES TRŪKUMCIETĀJIEM?
IncParaac
I
Lužkovs - Paldies par ugunsdzēsējiem, bet pareģo: par valodu ... - it kā latvieši - draugos - NE-KAD (?) nebūs vajadzīgi ... Tagad - koncertu - Latvija - sarīkos - Atbalstam! Lai! Latviet's - Pareģo: Kad - Drīz vien - Ķīna "ieteiks" - Krievijā otru "starpetnisko" valodu! JO - Sibīrijā - IR - 3/5 "ķīniski runājošie" un Maskavā - puse no kopuma. Varēsim atgādināt:"A jak že ...?"
Mokkā
M
Tikai Mielavu neaizmirstiet. Maija lakstīgala.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas