Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Reformu partijas pārstāvis: Darbs koalīcijā ir pašiznīcinošs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
слушай сюда! kas ir kīnō, zinat? ja ne visu laiku labāko franču filmu, vācu okupācijas laikā uzņemto Marsela Karnē "paradīzes bērni" (prokātā "cilvēki no galerijas" - red. piez.) ar Žanu Luī Barro, Arletti un ar Žana Kokto iemīļoto aktrisi Mariju Kazaresu galvenajās lomās un ar Augusta Renuāra dēlu Pjēru Renuāru (viņš arī Žana Renuāra bračka!) raksturlomā, Luisa Bunjuēļa un Salvadora Dali "andalūzijas suni" un "Zelta laikmetu", Renē Klēra "antraktu", Žana Kokto "dzejnieka asinis", Žana Vigo un Džona Forda filmas, pamīšus par visu laiku un visu tautu labākajām atzītās filmas Orsona Veilsa "pilsonis Keins" un Sergeja Eizenšteina "kuņubriģis Potjomkins", tad vismaz kādu bojeviku takš esat redzējuši? un kad bojevikā "slikto" daudz vairāk, kā "labo", kad "sliktie" gan labāk apbruņoti, gan labāk apmācīti, kādus sižeta pavērsienus ievieš, lai neizpaliktu "happy END" un lai tajā pašā laikā bojeviks pilnīgi, galīgi un neatgriezeniski nezaudētu saikni ar realitāti? ir varianti - pieslēdz trešo spēku - papildspēkus vai inoplanetāņus, dabas stihiju (lācis slikto apēd vai sabradā vai zemestrīce panesās tieši "sliktajam" zem kājām!), ievieš tādu ņebivaļšķinu, ka kādam no "sliktajiem" pamostās sirdasapziņa un ka viņš konvertējās par "labo" un - "sliktie" pēkšņi kaut ko nevar sadalīt vai pats galvenais un vissliktākais "sliktais" nokopj savus šestakus, lai 1 pats sagrābtu visus labumus. vot šhit'āds sižets / razklads / mirkļa struktūra.
Guntis
G
"Latvijas vēlētājs tradicionāli ir bijis svārstīgs. Viņš vēlas jaunas sejas, jaunas partijas. Tā tas vienkārši ir," norādīja deputāte [L.Čigāne]. Labi, labi. Domā vien tāpat arī turpmāk. Līdzīgi pārējiem savas partijas biedriem gozējies uzpūtīgā pašapmierinātībā "mēs esam neuzvarami un mūžīgi". Jūsu piekoptās politikas gals jau ir tuvu ...
haralds
h
dakteri neiesaka strādāt tādā vietā, kur pilsoņi sevi un viens otru nīdē laukā. par 2014. gada Saeimas vēlēšanu iznākumu gan nahren bažīties - tik ilgi nedavilks.
morāles virsotne
m
Ir pāvests Francisks,kas nomazgā zagļiem kājas,kurš atsakās no greznības un dzīvo 2istabu dzīvoklī.
haralds
h
es gan neesmu ne francisks, ne anglocisks, ne himenoplastikas ķirurgs, ne VIP'u un un ĻIP'u ficukendoprotezētājs, bet man nekad nav bijis vairāk par 2 istabām smirdīgā komunaļņikā, kurā uz nužņiku ejot, durvis jāslēdz ciet. es, kā jau ģēnijs, pieticīgs, bet ne TIK ĻOTI pieticīgs. vienkārši ir, kā ir. cita starpā, kad nosprāga Staļins, izrādījās, ka personālo mantu viņam ne īpaši vairāk, kā klōze un bobrene.
  • 2
  • 0
Vārds
V
kāju mazgāšanu veica arī visi pārējie šī un iepriekšējā gadsimta pāvesti, tikai nebija tāds PR. Tā viņiem ir tradīcija...
  • 3
  • 0
morāls pagrimums
m
Liela nelaime reitingos ir pats Zatlers.Paziņoja, ka mums ir trīs latviešu bagātnieki-tautas ienaidnieki,ka pats esot eņģelītis. Bet IZRĀDĪJĀS, ka pats ir kampējs...un vēl bailīgs, kas slēpjas kabinetā un uz ambrazūru pasūta sievietes-egneres.
reitingi ir patiesi
r
Ja balsos kopā ar Saskaņas centru kā to darīja par Satiksmes ministru un ņirgāsies par Visu Latvijai, nebūs Vienotības nākamajā Saeimā.Reitingi samazinājās pēc balsojuma ar SC.
Nebūs ne vienotības, ne Vienotības
N
Vienotība rāvās pie varas, iznīcinot citas partijas. Nu saņem to pašu atpakaļ. Viņi domāja, ka kopā ar ķīļa reformisti padzīs latviešus un dabūs latviešu vietā jaunu tautu'vienotīgus reformistus' Bet nesanāca. Nav un nebūs ne vienotības, ne Vienotības.
Sondors-Kukulis
S
Būtu bijis tik jauki gultā ar saskaņiešiem, īpaši resno Urbi.
Vārds
V
Sveiks imant, pasveicini raivi!
  • 2
  • 0
Jukums
J
Nesakārtots arī ir jautājums par augsto zemes nomas maksu daudzdzīvokļu māju īpašniekiem, kuru mājas atrodas uz saimnieka zemes. ......................................................................................................... Kur bija Čigāne ar visu Vienotība šo gadu laikā - šo probēmu jau sen vajadzēja atrisināt, tā tiešām ir viena no tām, kas ilgi un demonstratīvi karājas gaisā un tiešā veidā motivē cilvēkus, kā minimums, balsot par citam partijām, bet, maksimums, atmest ar roku un pamest šo politiskā vājprāta smagi sisto valsti.
asdf
a
mirstošo viss tuvina galam
K-K
K
... RP paskritika ir vieta, ka ari Vienotibas 'ortodoksa' politika ... kas palicis neaizskarts ? ... TIKAI NACIONALAS APVIENIBAS atklata politika, kas ideologiski ir nacionala un centreta ar vienigo iespejamo valsts attistibas modeli ... izlasiet VL portala ! ... Eiro atbalsts ir pragmatisma pienemums, jo esam tik talu korumpeti un ieznaukti divu finansialu sistemu tiklos, ka nespetu paturet parvaldit valsts patstavibu zem miljardieru spiedieniem uz politikaniem ortodoksas Bezabrenes partijas ... Ar savu neatkarigo, nacionalo un racionalo staju VL/NA jau parsteidz visas citas elektorata izvele .... TA TURPINAT UZ 30% LIMENI UN AUGSTAK 2014.G. !!!
J
Atgaadina Tabuunu un Dobeli:) Nekaa personiiga. Deja vu.
  • 4
  • 2
citas
c
gada laikā kā dakterpartija. tad jau tomēr darbs koalicijā nav reitingiem nāvejošs. drīzāk populisms sāk līst laukā pa visām šuvēm kad jāsāk nopietni kaut jel ko darīt. ar klauniem ministriem vien reitingus nenoturēsi
secinajums
s
Paskaties, viens pats Vj.Dombrovskis ir veerts. Egnere- Liibinja. Nevajag, RP ir partija ar potenciaalu.
  • 7
  • 2
viesis
v
Bet attiecībā uz reformu partiju- Zatlera kungs pats iebrauca auzās. Nu nav vajadzīga Latvijai vēl viena liberālisma sludinātāju partija, pietiek jau ar Vienotību. Būtu piedāvājuši normālu politiku, būtu arī atbalsts. Bet tagad- atbalstīt Ķīļa piedāvāto maksas augstāko izglītību, ja tepat blakus Igaunija domā, kā palielināt budžeta vietu skaitu?.... tas jau sen ir skaidrs, ka neierobežotais liberālisms, ko cenšas piedāvāt RP, ir atpalicība. Tāpēc arī viņi nekad nedabūs augstus reitingus, lai kā censtos. Latvijai jau pietiek ar to, ko Vienotība ir sastrādājusi, vairāk liberāļu pie teikšanas nevajag....
nu, nu
n
Ak, pie visām vainām vainīga Vienotība? Vai ta jau aizmirsies, kas sastrādāja Latvijā to bardaku? Tie bija tie paši mīļie KvadrātŠakāļi ar ZZS un SC. Taisnība, Vienotība varēja izdarīt vairāk. Arī augstprātība kā TP ziedu laikos.
  • 2
  • 0
Dombrovska
D
Tas nav līmenis bet spams. Puikas nervozē .
es
e
Tiesiskuma garanti piebeigs Latviju. Ko mēs darīsim?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas