Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Reklāmas asociācija: 10.Saeimas vēlēšanu kampaņas būs lielākas par līdzšinējām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reality
r
Ne tikai kādi vienīgie plašsaziņas līdzekļi sp;ej ''uzvārīties'' - savu %-ņu saņem arī reklāmisti, pr - kā arī kontrolējošajiem orgāniem ir ko darīt. I Delna, i Providus var gūt kādu labumu demonstrējot savu ''sargsuņu'' spēju. Satrap citu, 2008.g. decembrī (2-us gadus pēc vēlēšanām) KNAB pieprasīja atdot LPP/LC valstij pozitīvisma kampaņās pārtērētos līdzekļus - pusmiljonu LS - kas notika pēc pārsūdzēšanas...klusums...nostrādāja KNAB darbienieki divus gadus vaigu sviedros par valsts naudiņu, atrada pārkāpumus un...un atkal sākas viss no gala ? Vieni tērē, citi meklē... - a tā pa bezgalīgi nejēdzības apli pa rīņķi vien, pa riņķi vien...Demokrātijas labumi...
Kurš vairāk
K
Kura partija vairāk var nozagt un iztērēt kampaņā, tai lielākas izredzes turpināt zagt. Vienīgie, kas šajā shēmā (bez partiju bosiem) "uzvārās", ir tā saucamie plašsaziņas līdzekļi.
Migla
M
Nozog sabiedrībai naudu, lai par to sapūstu sabiedrībai miglu acīs.
es
e
tādā gadījumā viņas vajag maksimāli ierobežot, bet nevis ļaut tērēt cik grib un kā grib.
Pauls
P
Netiras, alkatigas, zagligas, korumpetas cukas no TP, LC/LPP, ZZS cinisies savos meslos lidz samanas zudumam, kauks un kvieks, citus apmetas ar saviem spirdigajiem izkarnijumiem, lai tikai sie pasi netirie radijumi noturetos pie siles kuri 20 gadu laika Latvijas valsti noveda bankrota, iedzivotajus neiedomajama nabadziba.
pilsonis
p
Nu protams, latvija ir bezdarb, liela bedre, bankrots un vai nu tad ies Saeimas 10 0 krtini dabus sev kadu vietu darbam? Tapec vini ka vajpratigas cukas kvieks, kausies par vietu pie siles. Politiski banditiskie grupejumi LC,TP, ZZS, LC/LPP cinisies ar visiem iespejamiem, neiespejamiem lidzekliem, lai tikai noturetos pie siles. Nu ir istais laiks prieks Freibergas, vinai ir jarikojas, ja jau ta velas stradat, ka pet centas ielist ES prezidenta amata. Freibergai ir jaiestajas kada no partijam vai jaizveido sava partija un ir japanak,ka sie banditiskie grupejumu TP prieksgala ar Skeli, tiktu iznicinata, ka LC/LPP prieksgala ar Sleseru tiktu iznicinata, ka ZZS grupejums,pri eksgla ar Lembergu tiktu iznicinats. Nu Freibergai ir piemerots laiks sevi pieradit cik vina ir liela, varena, stipra un ka vina ir gatava kalpot latviesu tautai, Latviajs valstij. Laiks ir pienacis un ir jarikojas. Sis bus parbaudes laiks Freibergai, vinas tukso runu parbaudes laiks.
Zagļi arī piedalās
Z
Deputāti un valsts amatpersonas no Tautas partijas, Zaļo zemnieku partijas, Latvijas pirmās partijas un partijas Tēvzemei un brīvībai pievīla tautu, iztukšoja valsts kasi. Atverot kasi tur ieraudzījām parādzīmes un postu. Izrādījās, ka valsts vīri atbalsta valsts izzagšanas politiku. Ja jau uzticība nav attaisnota un valsts politika nav mainījusies, tad viņi jāpadzen un jāsauc pie atbildības.
siles biedru grupa
s
tauta ir dumja. un nemaz netaisās palikt gudrāka
zvirbulēns
z
Ja mēs skatāmies uz partiju izdevumu uzraugiem Korupcijas un novēršanas apkarošanas birojā, asociācija, protams, neliegtu padomu, bet es ļoti šaubos, vai kādam šajā birojā ir kaut vai pamatzināšanas komunikāciju plānošanā un ar to saistīto norēķinu veikšanā. ---------------------- Žetons :)))
Jencis un Āvuls
J
Mēs domājam, ka tas ir visļaunākais, kas vien var notikt nākamajā gadā. Nabagus apmuļķot ar reklāmu ir vēl sliktāk kā zagt . Daļa Kurzemes jau pagājušajās vēlēšanas par vienu gab. pildspalvas par hūti nobalsoja, būdami lepni, ka tas taču ir vairāk par neko.
TO: KNAB
T
vai tad knab jau sāk parbaudīt šito aferu? jo tautas nauda nedrikst novirzīt priekš oligahu partijām. tauta ir dusmīga.
andris
a
vai tiešām naudu caur Stendznieka vācu agenturu izlaidusi? neticas. pārāk brutāla shēma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas