Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Repše atturas vērtēt oponentus un pārliecināts par saviem panākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
savējo aizmirstais
s
Jā, marsieši ir aizlidojuši, bet vienu savējo tomēr ir aizmirsuši … kuŗš turpina uz zemes šīs, un tieši mūsu zemītē, gaisa pilis stumt . … Mīļie marsieši, aizvāciet savu prātā jukošo brāli no mūsu zemītes!
par naudu velns danco
p
kur nuvēl bomži vai dementas vecenes, atpirks glupās sc tb pensioņerkas
gloks
g
Lai viņš sapūst tā domādams,nekad Repša virzienā neskatīšos,sen skaidrs kas viņš ir,kur partijas oficiālais odekolons būs Eseces''Russkij les''.
ooo
o
Jaa jaa ,gaidi ar maisu.
ritdienis
r
Divreiz vien'a up'e neiek'apsi.Bet J'us <jaunskungs, gribiet tur pab'ut tre'so reizi....'Udens aiztec'ejis un mans "'uztic'ibas kred'its"'jumsUin'ar, ar'i. Brauc ar jahtu,lido ar divpl'aksni, bet nelien poiluitik'a.
ritdienis
r
Divreiz vien'a up'e neiek'apsi.Bet J'us <jaunskungs, gribiet tur pab'ut tre'so reizi....'Udens aiztec'ejis un mans "'uztic'ibas kred'its"'jumsUin'ar, ar'i. Brauc ar jahtu,lido ar divpl'aksni, bet nelien poiluitik'a.
R e a l i t a e
R
C i l v e k i - e s i e t - s a p r a t i g i - d o m a j o s i - n e t i c i e t - R E P S E S - m u r g i e m - b l e d i s - a r - s a v i e m - m u r g i e m - m u s i n a - c i l v e k u s - v i s u s - k a - L a t v i j a - t a - a r i - a r v a s t i s - B L E D I S - N E P I E S A R N O - G A I S U.....
K-K
K
... Tiesam kuriozs cilveks ... laikam dzivo makonos ... un nekadi nespej saprast si momenta momentalo nozimi: te neiet vairs runa par BB vai LM, vai kadu pasakuma profitablo darbibu, bet, pavisam cita skala -- kadas kulturtautas pastavibu vai izzusanu globalisma jezga - pazaudejot politisko kontroli sava zeme, un ta savu valsti !!! ... Un sis negativais process tiek pastiprinats ar sadu partiju un to programmu tuvredzibu un mantkariba to politiku izradito savtibu ... ... katram latvietim sobrid ir sev jajauta, vai so fenomenu tik nevaretu saukt par savas tautas un savas dveseles galejigo nodevibu ...
Pārliecība
P
Kaut kā ;sajā biedrībā neredz "jaunus un spējīgus" cilvēkus...
ops&lt;Andrim
o
Nepatīk Tava tukša muldēšanaun viss.
aizdomīgi
a
Latvijas avīzē Janupa intervijā, jautājot viņam , par preambulu un latviskām vērtībām , locījās kā ZUTIS, KA VARĒTU TĀ UN ŠITĀ, KONKRĒTU ATBILDI NEVARĒJA UN NEGRIBĒJA SNIEGT. Nu ļoti aizdomīgs veidojums.
Nekas nesanaks
N
un tu sviedros peelnisi savo ikdienišķo maizi un dziivosi uz pliko algu!
ops!
o
bēdīgākais, ka Repšes jaunajai organizācijai nav bijis publiski izteikts nekāds viedoklis par veidu kā attīstīt Latvijas ekonomiku. Tas pat ir apbrīnojami, jo ir pietiekami daudz grāmatu, pat latviešu valodā, no kurām "pasmelties" un vismaz radīt saprātigu cilvēku ilūziju. Bet nekā - viena vienīga tukša pļāpāšana. Nu akurāt kā Ķīļa "reformas"
Apčidrinskis
A
Ceru, ka Repše visas savas cūcības un nelietības (Banka Baltija, Liepājas metalurgs uc.) darīja tāpēc, ka nav pilns rublis un tāpēc paurī klunkšķ. Ja tas viss tika darīts pie pilnas apziņas, tad viņš ir visizsmalcinātākais nelietis. Gan vienā, gan otrā gadījumā viņam vieta nav sabiedrības vadībā. Neizslēdzu, ka par viņu kāds arī balsos- tāds, kuram ir ļoti īsa atmiņa.
'' solītājam'''' @@@
&
..teikšu tieši!!= ieskrienies ar visiem saviem atsildītajiem tefteļiem !!!!!! 3 pirkstu kombināciju ..jā to jūs tiešām dabūsiet!!!!!! ..es prognozēju 0, 777 % :))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas