Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Repše jaunu VID ģenerāldirektoru meklēs konkursā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Naivais muļļa
N
A kas Jezdakovai vaina? Būsim godīgi čaļi! Jūs paši neesat gājuši cauri nekādiem konkursiem un atlasēm! Varbūt ar labiem draugiem! Varbūt ar labiem sakariem! Varbūt īstajā laikā īstajā vietā! Varbūt šai valstī vienreiz kādu amatu varētu cilvēks, kurš dara ? Principā, ja Jezdakova šobrīd atbilst vietnieka amatam, tad viņa atbilst arī vadītāja amatam! Citādi nemaz nedrīkst būt!
Sniper'sEye
S
... vispirms vajadzētu, lai izvēlētos pienācīgu, kaut cik nopietni profesionālu finansu ministru, nevis vadoni premjera stumdītāju un SlimuParādnieku turētu par traģēdiju Latvijai un apsmieklu Eiropā un pasaulē.
Otis
O
Bet kas notiks,ja tevi pašu Repsi tiesa atzīs par vainīgu,pateiks,ka esi pārsniedzis savas ministra pilnvaras,ka esi Jakānam radījis dziļus morālus kaitējumus,ka no tavis piedzīs kompensācijas par prāvām summām un pateiks Jakānu atjaonot amatā,ko tad tu strīpaini teiksi?
He he...
H
PAR TO zzs UZMEŠANU NO JL PUSES JAU BŪTU IZCILI, JO tb LUNKANO MINISTRĪTI JAU JL UZMETA, TAGAD PIENĀCIS bRIHMAŅA UN ROZĀRIJA UZMEŠANAS LAIKS....
He he...
H
Patīkami , ka savā starpā saspēlē tekstiņus jaunslauceņu īsytenie biedri un VID amata kandidātiņi.... demokratija....JL gaumē...Vienus TAUKOS smerdeļus nomaina otri TAUKIE smerdeļi un tauta laimē staro.... he he....
Kaspars Gasūns
K
Ziniet, tie teksti par klasesbiedriem jau reālie piebesījuši. Man pa vidusskolas gadiem vien kopā savācas ap 100 klasesbiedru. (Vētraina jaunība.) Nu nav pamatā nekāda sakara starp viņiem. Daži no viņiem pēc tam mācījās kopā universitātē vienā kursā vai paralēlos, bet pēc tam dzīvē viņi ir veidojuši pilnīgi neatkarīgas karjeras. Turklāt TP jau nu īstie nepotisma apkarotāji. Tiem džekiem vismaz izglītība ir pa tēmu...
Lelle
L
Vai tad Jaunupa klasesbiedri beigušies?
who cares
w
"Vienkārši jāvada lielo nemaksātāju dr....anas nodaļa un viss būs savās vietās :)" == Diemžēl, tiešām izskatās, ka viņa uz pasākumu skatās diezgan līdzīgi. labāk gan no tā nevienam nav.
who cares
w
"Ir skaidrs, ka vienīgais veids, kā pilnībā neitralizēt jebkādas TP un Jakāna gaudas par VID vadītāja amatu ir taisīt pēc iespējas godīgāku un atklātāku konkursu." === Ir skaidrs, ka konkurss būtu rīkojams arī tad, ja nebūtu "TP un Jakāna gaudu" :)
ciniķis
c
Tak davai derības par jauno VID ģenerāldirektoru! Es lieku uz 3 pretendentiem - advokāts dambītis ( pašlaik repšes padomnieks), advokāts Lauris leja, kurš repšes ieskatā ir autoritatīvs nodokļu speciālists ( jo labi izprot repše svēlmes) "augsti kvalificētais" jurists ar darba pieredzi 1 gads basketbola savienībā Jacino vai kā viņu tur. Kaut kurš no šiem točna būs jaunais ģendirektors VIDā. Bet visjautrāk būs, ja šo amatu dabūs Lauris leja, tad JL ZZS būs uzmetis ārkārtīgi smalki - sak, mēs jau solījām tikai šo neapstiprināt ģenerāldirektora vietnieka amatā, bet neteicām, ka neiecelsim viņu par ģenerāldirektoru:)))
Ērglis
Ē
Varbūt kā VID speciāliste viņa ir laba, bet Repše tikko uzstādīja vēl papildus prasības vadītāja kandidātiem, kuriem viņa iespējams neatbilst. Tas nenozīmē, ka viņai nav vadītāja dotības. Vienkārši jāvada lielo nemaksātāju dr....anas nodaļa un viss būs savās vietās :)
Ērglis
Ē
Šeit es tev piekrītu pilnībā. Repše ir patīkami mainījies pa šiem gadiem, kļuvis daudz fleksiblāks. Ir skaidrs, ka vienīgais veids, kā pilnībā neitralizēt jebkādas TP un Jakāna gaudas par VID vadītāja amatu ir taisīt pēc iespējas godīgāku un atklātāku konkursu.
replika
r
Esi satraucies, ka šis amats nespīd šofera dēliem vai malu zvejniekiem bez izglītības?
bleedis
b
a kas taa pa komisiju bez neviena oran'zaa blee'za?
who cares
w
"Jezdakova patiešām labs speciālists." === ????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas