Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Repše: Latvija piedzīvos V veida ekonomikas izaugsmes scenāriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gēka sekas.
G
Latvijas kungi ,kas bija pie valsts vadības atbalstīja,piedalījās valsts izzagšanā un korupcijuā,tāpēc nav ko Latviju salīdzināt ar Igauniju vai citām valstīm. Tas ,kas notika un notiek Latvijā,nav iedomājams ,ka tā varētu rīkoties citās valstu valdībās.Zaglīgas ,melīgas ,alkatīgas partijas ir bijušas un ir pie varas, kurām nerūp savas tautas liktenis un finansiālais stāvoklis ,bet kuras aizstāv tikai bagātos un savas intereses.No trūcīgajiem novelk pēdējo kreklu,pensionārus aplaupa,bet sevi un sev līdzīgos saudzē un aizstāv ,ka tikai nebūtu jāatdod no sevis valsts kasē kāds santīms.Nožēlojama valdība.
NOTHING SPECIAL
N
KURAA KABATAA , TAA LIIKNE IES ????????
Mja
M
Einār, tikai skaties, lai V veida izaugsme nepaliek par W.
..
.
nu ,protams, ja ekonomiku, kuras vērtība ir 1 palielina līdz 2, tad kāpums ir 100 %
g8
g
NEKADA EKONOMISKA IZAUGSME V VEIDA LECENI NEBUS, jo nav noversts galvenais celonis kapec latvija ir tik smaga krize, ANARHIJA visus sos gadus valdiba, valdiba darija ko grib nekada kontrole no sabiedribas nav un tiesibsargajosas institucijas iecel pati valdiba, dari ko gribi. zodz cik gribi, kas ari notika. Bus tikai neliela atveselosanas uz ta rekina ka pasaule jau ir praktiski ara no krizes. Dombrovska valdiba megina kaut ko darit bet tur vel tals cels ejams.
nnn2
n
ja rita puse bija interesanta saja portala,bet pecpusdiena un vakars pagaja darbaaa,tapec ar biju nozudis,jo visu ko gribeju pateicu...paldies,tagad ar iesu atpusties :D
peace
p
Kas notiek, Diena??? Eināra PR pasākums? (Ne)apmaksāta reklāma? Vilšanās Dienā ar nebeidzamu lejuptiecošos profilu ir maksa par šādu rakstu parādīšanos.
Lelle
L
Ko var muldēt?! Mūsu kretīni vizinās glaunos limuzīnos un tūliņ ar likuma spēku legalizēs savu privātvizināšanos par to mēnesī no tūkstošiem Ls algas samaksājot tikai nieka 36,-Ls pie bezmaksas benzīna un amortizācijas izdevumiem!!! Toties uzņēmējiem dīrā pēdējo ādu nost!!!!!!!! Kretīni sev legalizē korupciju un papildieņēmumus, bet pret uzņēmējiem pieņem iznīcinošus likumus.Kāda gan te var būt izaugsme???!!! Muļķu zeme rullē uz pilnu klopi uz elli...Latviju gaida neizbēgams defolts, nevis izaugsme.
puķins
p
kas buus par iemeslu straujajai ekonomiskajai izaugsmei?
bormanis
b
Izskatās, ka pavadījāt drudžainu dienu "Dienas"portālā un vakarpusē nogurāt. Atpūtieties un neiespringstiet, jo tik un tā daudzas lietas neatkarājas no Jums!
Murgs
M
Krīze ir politiķu galvās! Runā, ka Repšem vairs nemaz neesot parādu?
docis
d
demagoģija, gudrs cilvēks neteiktu neko šādā situācijā
zzi
z
finansu analfabet.
ciniķis
c
Daļēji šīs mantras un gluppības, ko Repše un citi stāsta sabiedŗībai no savām tribīnēm var saprast. Patēriņš krīt, investīcijas aizplūst nevis ieplūst, tamdēļ valsts augstākajām amatpersonām par katru cenu vajag iestāstīt patērētājam, ka "jau rīt" viss būs labi t.i. tērējiet dorši, investējiet droši. Tikai muļķu, kas pavilktos uz prognozēm, kas savukārt balstās nevis zināšanās vai faktu analīzē, bet banālās "cerībās" kaut kā nav. Netic investori nevienam pašam Repšes, Rimsēvica vai Domrovska vārdam un turpina vākt ārā savus kapitālus, bet finanšu sektors darbojas izmisīgā iekasēšanas režīmā. Uz reālo faktu fona visi šie augstāko valsts amatpersonu paziņojumi tiešām izskatās pēc šizofrēnijas saasināšanās pilnmēness laikā, bet tiem ir savs mērķis - pārliecināt muļķus iztērēt savus pēdējos uzkrājumus nebaltām dienām, tā uz neilgu laiku atliekot ekonomikas totālo krahu.
večux
v
tajā laikā, starp citu, tas prasīja pietiekami lielu drosmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas