Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Repše neuzskata, ka viņam būtu jāuzņemas politiskā atbildība par VID datu noplūdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tēpistiem
t
par teepistu speejaam nav jaabriinaas , vakar Mozgis bija padzenams pensijaa , sodien( laikam zagļi atsaukuši lieciibas) priimaa balts kaa jeeriņš , var kandideet atpakaļ priekšnieka seedekli un cilpot peec trijzvaigžņu medaaļa , ... šai gadiijumaa es varbuut secinu ka Kakaanam bija šii lieta sen zinaama par vaajo aizsardziibu un tagad speciaali peec amata zaudeešanas teepisti dur tiuteni Repšem zem ribaam...
DD1
D
Kas te notiek? Oranzhie var mieriigi baltu par melnu pataisiit un otraadi. Briinos tikai, ka vinju tik daudz.
lasItāja
l
Neredzu, kāpēc Repšem jāatkāpjās, jo šī ir tehniska problēma. Vainojami būtu tie, kas to izstrādāja, tāpat tie, kas pārvalda programas izstrādāšanu, arī auditus. Nespecialistam, vienalga kāda ranga, ir grūti orientēties datoru jomā. Izskatās, ka taisnība, ka caurums uztaisīts pēc pasūtījuma. EDS specialistus tāpēc jāliek mierā, jābļauj par polītisko atbildību, jo speči var vēl izpļāpāties.
Kurmītis
K
+++ "Būtu dīvaini, ja man būtu jāuzņemas atbildība par kļūdu sistēmā, kas pastāv jau kopš 2008.gada," viņš sacīja. +++ Nē, jefiņ! Tev jāuzņemas atbildība par to bardaku un cūcībām, kuras esi sarīkojis VID-ā pēdējo MĒNEŠU laikā kopš septembra. Kad tevis noorganizētā izrēķināšanās ar VID vadību tur strādājošajiem ierēdņiem lika nevis darīt savu darbu – iekasēt nodokļus, ķert nemaksātājus un uzraudzīt IT sistēmu drošību, bet gan zīlēt kafijas biezumos, kura nākamā vietu kārtējais jaunpupa klases biedrs būs noskatījis, lai varētu pie Siles piezīsties ... Vai ir kaut viens cilvēks šajā valstī, kurjma pietiku nekaunības apgalvot, ka sarīkotā izrēķināšnās ar Jakānu ir kaut mazākajā mērā „veicinājusi” VID un tur strādājošo cilvēku darba ražīgumu, likusi viņiem rūpīgāk pildīt savus pienākumus un atbildīgāk izturēties pret saviemk darba pienākumiem? Pēc visa tā cirka, kad cilvēks tiek publiski apmelots, nomelnots un nomests no amata viena Strīpaina kundziņa kaprīzes dēļ ???
loggin
l
Kāpēc neviens nerunā par Jakāna atbildību?
vecais
v
Nu ja, tev, rEPŠIK, protams nav jāatbild ne par ko. Lai atbild citi, ļaunie spēki!!
fgvj
f
starp citu starp vainīgajiem ir JL Lokenbaha Exigen, tāpēc Repšes prāt neviena vainīgā nav. Ja būtu cits, gānītos lidz nelabumam, ja nebūtu partejiskās piederībaqs tad to atrastu konkurentu veidolā.Tāds lūk-ir Repše, nelietīgs divkosis.
fv
f
jā jā ja starp vainīgajiem nebūtu JL Lokenbaha Exigen firma, kura izstrādāja EDS, tā Repšes prāt vainīgo nav, Ja nebūtu Exigen, tad gan gānītos līdz nemaņai. Vienkārsi nelietīgs divkosis.
lilita
l
par ko Repsem butu jaatbild??? par TP partijas laikaa veidotu IT sistemu VIDaa?? par jakana vadiibaa pielautam kluudam??? nu jus vienkarsi esat auni..........
bute
b
vai repše vispār par kaut ko uzņemas atbildību?
blam to Zane
b
Zane, tu esi stulba - pats nejedzigakais bija nasingspešlss.... īsa tev taa atmiņa... Tagad Repšem jastreb savāritas ziepes......
Andris
A
KLM » Stulbie jēlie 19:43 ....žestu no Saeimas loga... ---------------------- fūūū , cik atvārīta zupa
Sniper'sEye
S
Attiecīgās palātas pastāvīgo pacientu sarakstā gan varētu atstāt. Stacionāra ārstēšana iekavēta.
Turists
T
Svītrosim visi REPSI ārā no sarakstiem par pensiju noņemšanu un ...pārējo..
neo klasiķis
n
Jakānam bija vietnieks, kurš atbildēja par IT jomu. Varbūt visām izveidotajām dienesta izmeklēšanas komisijām vajadzētu papētīt arī šī vietnieka atbildības mēru. Ja jau te komentos kladzina, ka Jakāns dēļ cauruma jānoņem, tad kās būtu jādara ar šo vietnieku - Čerņecka kungu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas