Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Repše: nodokļi darbam ir pārāk lieli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arvis
A
Es šaubos, vai komentētāji to sapratīs, jo paši šo Saeimu ir ievēlējuši. Tagad mēs atklāti varam redzēt kā valdošās partijas cīnās par ietekmes saglabāšanu. Valsts intereses ir pēdējā vietā.
&
&
Jūs, cienījamie komentētāji, varat tikai cieņā noliekt galvu, jo tikai pēc gadiem Jūs sapratīsiet no kādiem mēsliem viņš palīdzēja izvilkt Latviju.
Bet
B
Vēlreiz saku, ka nedrīkst visus nodokļus uzkraut darbam un E.repšem ir taisnība, bet ši ir koalīcijas valdība un viņš viens noteikt te nekā nevar, ja aiz muguras sēž trīs oligarhi, kuri diktē noteikumus! ta ne jau tie biezie gribēs maksāt nodokļus, lai maksā stulbā tauta, bet tauta brauc projām, un kur pendži dabūs pensijas un veselības nodrošinājumu????? Kur? Ne jau repše ir prezidents, ka viens var noteikt! nav ko tēlot aklos!
Tabula
T
Alga uz papīra 300 Ls pie pašreizējiem nodokļiem. Nodokļos tiek samaksāti 42 % Šādu summu Jūsu darbs izmaksās darba devējam 372.52 Šādu summu darba devējs par Jums pārskaitīs uz Valsts kasi kā Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas, tai skaitā: 99.27 Darba devēja iemaksu daļa 72.27 Darba ņēmēja iemaksu daļa 27.00 Šādu summu darba devējs par Jums pārskaitīs uz Valsts Kasi kā iedzīvotāju ienākuma nodokli 54.74 Šādu summu darba devējs par Jums pārskaitīs uz Valsts kasi kā uzņēmējdarbības riska valsts nodevu - ja Jūs esiet darba attiecībās 0.25 Kopā nodokļos uz Valsts kasi tiks pārskaitīta šāda summa 154.26 Uz rokas Jūs saņemsiet šādu summu 218.26
anre
a
ko tu eini saki,tiesAm pa lielu,ha!!!!!
HI
H
Visiem skaidrs , ka nepieciesams progresivais nodoklis gan ipasumam , gan algam ! Ja Repse nezin ka to iekaset, lai dod savu vietu kadam citam, kas to pieprot !!!!!!
Andrievs
A
Iedzīvotāju ienākuma nodoklis faktiski ir Iztikas minimuma nodoklis.
JESsss!
J
"Neskatieties uz maniem darbiem - klausieties uz maniem skaistajiem vārdiem!"
Bet
B
Vai tad tas nebija Krauklis kurš Dombura raidījumā teica, ka Latvijā nav sociālisms, ar to saprotot, ka visus nodokļus vajag uzkrat tautai , bet ne biezajiem zagļiem ar lielajām villām un dārgajām mašinām!!! padomājiet cik lielu naudiņu Latvijas valsts budžets iekasētu no dārgo mašinu un dārgo villu īpašniekiem, ja mūsu valstī uzliktu progresīvo nodokli uz īpašumu, nevis uz darba ņēmējiem. Interesanti, vai tiešām tautas gudrākā daļa nesaskata, kas to biezo slāni negrib aplikt ar nodokļiem???? Es gan tos redzu, un pie tam skaidri un jau sen, sen!
ivs
i
Nu JL fani var priecaaties ,kaarteejie stulbumi lien laukaa.
fiksais vēl
f
Un tomēr. Cik ilgi mēs klausīsimies valdības tukšo muldēšanu? Vācijas valdība tikko šādā situācijā rīkojās pilnīgi pretēji - būtiski samazina nodokļu paketi saviem iedzīvotājiem un uzņēmējiem no 2010. gada 1. janvāra. Lai cilvēkiem vieglāk dzīvot un attīstīties. Latvijas valdība diemžēl māk tikai griezt! Neapliekamajam minimumam vispār vajadzētu būt 300-700 latu robežās vienai personai vai apgādājamajam, kā tas ir citur Eiropā. Tāpēc Latvijas ražotājam nav un nebūs nekādu iespēju ražot lētāku produktu vai pakalpojumu. Ar šīm jaunajām izmaiņām nodokļu politikā valdība tieši norāda, ka jebkāda uzņēmējdarbība Latvijā nav vēlama, jo mēs kļūstam 10 -20 !!! reizes dārgāki ar savu neapliekamo minimumu, kā citas valstis! Tas nozīmē, ka nebūs nevienas ilgtermiņa investīcijas no ārpuses. Tas nozīmē, ka šī valdība neorentējas ES ekonomikā. Atliek dzīve pelēkajā zonā vai emigrēt. Cik ilgi JL bezjēdzīgi turpinās solīt un graut valsti?
ingus
i
inga 08:55 tad ezeli dari nevis runā Pirmkārt, nelamājies. Un, otrkārt, Repše viens pats Saeimu ar mēslu dakšām padzīt nespēj. Ingai būs jānāk palīgā!
Klotelis
K
Tīrs "labējais" gājiens - noņemsim nodokļus no darba devējam un tos visus pārliksim darba ņēmējam :(
tip-tap
t
Nevajadzētu aizmirst KAS visu salaida dēlī. Tie gan bija TP un Godmanis, nevis JL ! TP to vien dara, kā raujas jebkuriem līdzekļiem pie "siles". To arī nevajag aizmirst.
Jurčiks
J
Arvien vairāk pārliecinos, ka valdībā Repše gandrīz ir vienīgais cilvēks, kas reāli izprot situāciju un saprot, kas jādara, ja vien tur nebūtu cilvēki, kuri speciāli piestrādā, lai valdības laivu šūpotu un radītu cilvēkos haosa sajūtu. To vakar neoficiālās sarunās man lika saprast arī viens no NVO pārstāvjiem, kurš piedalās sarunās ar valdību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas