Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Repše nomainījis ekstravaganto ādas uzvalku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Nu ļoti,ļoti svarigs JAUNUMS!
Ivars Graudums
I
Dizhkjibeles laikaa es gaidu kad muusu bagaatie latvieshi reiz ziedos beernu slimniicaam, dzemdiibu namiem, truuciigaam gjimeneem un citiem cieteejiem 10 000 vai 100 000 Ls katrs no tiem. Mineeshu tikai Lembi, Shkeeli, Shleeseru, Eelerti un citus, kuriem naudas netruukst luksusam. Tad tie varees pat cereet uz veeleetaaju balsiim.
fiksais
f
Ir tāda tauta, kas visur ierodās treniņtērpos... Diemžēl šis ir elementārs etiķetes neievērošanas gadījjums. līdzīgi, kā Rīgas domē kur staigā bītlene + uzvalks. Ja strīpainais ādas uzvalks norādīja uz garīgām problēmām, tad bītlenes ir klajš mafijas simbols. PS. Privāti vari staigāt kā vēlies, bet strādājot valsts pārvaldē etiķete ir obligāta!
lauris
l
Latviešu sabiedrības tolerances tests. Kādreiz sādžā nevarēja rādīties, ja biji savādāk ģērbies, uzreiz kāds solīja pa purnu. Saimniekpapiem arī nepatīk ja kāds ir atšķirīgs, tas pasvītro viņu pašu uzpūsto mazvērtību.
Zagļu banda
Z
Repše (Jaunais laiks), Dombrovskis (jaunais laiks), Augulis (ZZS) un Brigmanis (ZZS) apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes.
Aktualitātes
A
Visvairāk prese raksta par repšes uzvalku, vismazāk - par to, kāda bija repšes un Jaunā laika pozīcija sociālā budžeta jautājumā pirms pensiju referenduma, kad viņi bija opozīcijā, un kāda tagad.
eu!
e
mīlīši, velciet kādas ūzas gribiet, par Repši nekļūsiet! Prātiņa pamaz, galviņas patukšas.:))).
Jānis
J
Galvenais ir lai PAMANĪTU!! Tas viņam izdevās!!
Eva
E
ļoti svarīga tēma, kam obligāti jābūt pirmajās lappusēs
mietpilsoņi
m
Nu sensācija. Ko lai tagad dara TP, LPP/LC un ZZS? No rokām ir izsists galvenais arguments, kāpēc Repše ir nelietis. Jāgudro kaut kas jauns...
lauķe
l
Var tikai apbrīnot cilvēkus, kuriem nedod miera citu cilvēku apģērbu gabali! Tā ir melna skaudība, varbūr regulārie Repšes norējēji neko citu nevar atrast.! Šaurpierītes nemīl gudrus un talantīgus cilvēkus!
pro
p
Turklāt nezinīšu zināšanai - arī ādas apģērbus mūsdienās viegli tīra ar atbilstošām tehnoloģijām. Tā kā varat neraizēties par Repšes kunga higiēnu un viņa klātesamībā atrodošos kolēģu labsajūtu.
pro
p
Ko var ņemties: uzvalks bija (IR) lielisks.Un Repše - kā ministrs - arī. Bet tik jauki par tām lupatiņām, nu tiešām - īsts žetons!
kaspars ezelim c2
k
tērēt un griest pensijas jau nevajag galvu uz pleciem pietiek ar ādinieku,būtu mazliet aizdomājušies kā pelnīt latvijai, kādu ražošanu atļauju no ES izsituši nevis kā ēzeļi klanijušies
sesks
s
Skaidrs, ka nomainija. Pa tik daudziem menesiem uzvalks bija sasvidis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas