Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Repše: reģionos notikusi liela nelaime; seku likvidēšanai palikuši vien 277 tūkstoši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Mēģini atsaukt atmiņā ari to, KAS UZSTĀJĀS par šiem izdevumiem? Cik atceros, tas nebija finansu ministrs.
kaķe
k
Reģu karaliene beidzot satikusi Repši un kā brīnumu uzzinājusi, ka valstij maz naudas!
lauķis
l
Kā te Lellis saskricelējis komentārus! Tie, vecīt, ir tik atpazīstami ar savu vaukšķēšanu ne par tēmu!
Jāpiekrīt brīnumam, ka jumti jālabo pa apdrošināšanas naudu, bet koki jau paši par sevi ir ieguvums- malka vai pat kokmateriāli. Koku sagarināšana nav tik dārga, lai pašvaldības ar to pašas netiktu galā.
Bijušais
B
Tad nu naudas rezerves izplekerētājam pienāktos doties uz virssardzi.
No preses 1) "Jau ziņots, ka LNO draudēja 500 000 latu nodokļu parāds un Kultūras ministrija ir lūgusi LNO parāda segšanai no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem pārskaitīt 500 000 latu" 2) Papildu finansējums Latvijas Nacionālās bibliotēkas jaunās ēkas "Gaismas pils" būvniecībai 13,6 miljonu latu apmērā piešķirts uz Latvijas Bankas virsplāna maksājumu rēķina 3) Rīgai un Ventspilij tiks kompensēti kopumā 2,843 miljoni latu par iedzīvotāju ienākuma nodokļa neizpildi februārī 4) no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem atmaksātas gan no pensijām ieturētās summas 5) Papildu nauda piešķirta arī Latvijas radio, ar NATO parlamentārās asamblejas organizēšanu saistītiem izdevumiem, ieslodzīto uzturdevu palielināšanai, Rēzeknes baznīcas “kā kultūrvēsturiska pieminekļa” jumta remontam, pavasara plūdu seku likvidēšanai, apsardzes nodrošināšnai dažādos valsts svētkos vai atceres dienās, izdienas pensiju izmaksai, Jēkabpils pašvaldībai “iestāžu nepārtrauktas darbības nodrošināšanai”, Nacionālās bibliotēkas būvniecības darbu turpināšanai un daudzām citām vajadzībām
Bijušais
B
Es kā bijušais zaldāts varu apliecināt, ka mums somās vienmēr bija jābūt neaizskaramajai rezervei, ko nekādā gadījumā nedrīkstēja notiesāt agrāk, nekā, kad tiešām vairs citas izejas nebija. Ar naudu es mājās rīkojos tieši tāpat. Man ir neaizskaramā rezerve. Tad interesanti, kāpēc valstij neaizskaramā rezerve ir iztērējusies, jo neatceros šogad nekādas lielas katastrofas mūs piemeklējušas.
AD
A
Nepietiek visam. Cik tad sen, kā vajadzēja stikla kalnam.
brīnums
b
Jumtu salabošanai tik liela nauda nemaz nav vajadzīga,bet no nolauztajiem kokiem jāiegūst malka vai kokmateriāls, elektrība jau drīz visiem pakalpojuma nēmējiem tiks piegādāta.Arī apdrošinātājiem vajadzēs segt zaudējumus par sagrautajām ēkām.Raksts Diena lv ir banāls un komentātori organizēti klaķieri.Diena ar jaunā īpašnieka personīgo gādību paliek nevis par Labu Dienu,bet par netīri burbuļojošu sliktu dīķi un pakalpojuma ņēmēji nav muļķi,iespējams,ka ilgi neturpinās lasīt netaisnības burbuļus.
Ko cepaties!
K
Forši! bankas pamps no taukuma, bet tautai vēl jānogriež! Vai ne einīti? Pēc "Bloomberg" sniegtās informācijas, lielākās banku tirgus dalībnieces Baltijā Zviedrijas "Swedbank" akcijas cena kopš 2009.gada marta ir cēlusies teju sešas reizes, bet Baltijā otrās lielākās bankas Zviedrijas SEB tirgus vērtība - vairāk nekā trīs reizes.
___
_
Ha, Repsēn, nevajadzēja līdzekļus neparedzētiem gadījumiem iztrallināt Operas žagara sataisīto parādu apmaksai, tad naudas dabas katastrofām pietiktu! Paņem savu lāci Vinniju un mauciet abi uz Madonu nokritušos kokus zāģēt- vismaz kāds labums no jums būs!
Anna
A
nu, pareizi, ka nekā vairs nav! vakar Jēkabpils Salcevičam iedeva 200 000, lai pašvaldība nebankrotētu
xxxx
x
summa nav liela, un to varētu izlietot Eināra algas paaugstināšanai?!
Lelle
L
Un es domāju ,ka tu tēmu apspried, bet Tev doma mani apriet... Nu pieņemu , ka jaunslauceņiem tas gēnos brīvu diskusiju ar lamām par konkrētu cilvēku izpaust.... Zini tas mani neizbrīna...
bimbam
b
Runa ir par Tevi pasu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas