Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Repše: sarunas ar investoriem ASV labākas nekā gaidījām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
m
m
amīši vienmēr sola, bet reti kad izpilda, protams, ka tu, naivais, iekriti uz viņu pozitīvisma :D
Ak
A
Vai cik daudzi Repšem tic! Ek jūs, ek jūs, ek jūs, nelgas...
letins
l
Labi, kritizetaji neblaujiet, ja jau vispar ar kadu no Latvijas tadi duzi ka amerikas investori runaja, ta jau ir laba zime, nu nav jau Dombrovskis un Repse ideals, bet lai vini strada tik un ta nav ko vieta likt, tikai veca gvarde kas jau ir izlaupijusi valsti atkal raujas pie varas. un krievi ari nesnauz un kal suda-nus planus.
d'Andris
d
Laikam investori teikuši, ka Repše to savu parāda miljoniņu varēs dabūt - Latvija tādā nabadzībā iedzīta, ka "investori" visu par sviestmaizi var dabūt un pēc tam atkal apdullinātiem aborigēniem pārdot. Un ja vēl kāds spirināsies, tad to ar nodokļiem un kriminālām sankcijām konsolidēs!
bimbam
b
Diez vai ASV ar valsts paradu ntos miljardos, ja ne triljonos uzkatama par sekmīgu valsti finansu zina!? Tas pats attiecinams uz investoriem, bankieriem utt. Nav ari noslepums, ka tepat ES, piem., Vacijai ir simtos miljardos merams valsts parads, kas manuprat ari neliecina par ipasu gudribu vai izveicibu finansu lietas. LV varam novelet, ka beidzot nebijuso trekno gadu naudas plerzasana beigsies un visi LV zagligi parazitiskie iedzivotaji beidzot sapratis, ka patiesu labklajibu nevar sasniegt panemot kreditu, bet gan tikai smagi stradajot (ari garigi). Protams, var gadities, ka smaga darba suligakos auglus pluks tikai berni vai pat tikai mazberni, bet tadel tacu dzivojam, vai ne!?
100 lati
1
ASV attieksme pret lūdzējiem būs tāda pati kā mūsu valdības attieksme pret pensionāriem un bezdarbniekiem.
tendence
t
Spriežot pēc tā, kā valsts Hipotēku banka decembra mēnesī izrīkojas ar hipotekārajiem kredītņēmējiem savam vienīgajam mājoklim, tad nauda valstij netrūks:):):) Tiek pieprasīta visas summas atmaksa 5 dienu laikā vai izvākšanās no mājas 5 dienu laikā un viss ir likumīgi pēc līguma:):):) Laikam Ziemassvētkiem prēmijām naudiņa aptrūkās:):):) un nekāda ģimenes maksātspējas atjaunošanās šo banku vispār neinteresē...jo klerkiem zudusi jebkāda sasaiste ar realitāti.
neaizmirstulīte
n
Vai Repše aizbrauca savā vienīgajā, universālajā uzvalkā?
juris
j
Investori ar interesi klausījās case study par failed state
to rolandsozolins
t
"Mums ir ko stāstīt..." Domājams gan, bet analīze par Latvijas budžeta un ekonomisko situāciju starptautiskajiem investoriem jau sen ir uz galda (un bez puķūdens).
Lelde
L
Tā vietā, lai valstī attīstītu ražošanu, ar pastieptu roku staigā pa pasauli... Vai tad Amerikas onkuļi nesaprot, ka nauda neaug kokos?
Dievs nu devis
D
ka ASV beidzot spēj atšķirt čekistu/fašistu no uzņēmēja
Vientulais vilks
V
Bet pie manis neiebrauci......
Orange Monk
O
Kādas pasakas par investoiru meklējumiem?! Puiss dīvaiņa ancukā uz valsts atlieku rēķina mēģināja sakārtot sava Ls milj. parādu lietas. Visticamāj, tas arī viss, -- kad viņam mēģināt, ja ne pirms ministra vietas zaudēšanas?
Juhans
J
Te tak' runa tikai par sarunām, resp, sarunāšanos - vienvārdsakot, Repše ar Kamapru bija lidmašīnā atkārtojuši BUSINESS ENGLISH FOR ELEMENTARY SCHOOL.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas