Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Repše sev nevar piedot, ka jau sākumā neuzstāja uz 500 miljonu samazinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hjk
h
Bet Baltijas Bankas bankrotu vinjs sev jau piedeva? Vinja slikta darba delj tukstusiem cilvekiem bija salauzta dzive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
q
q
Griežu nost, nevaru piedot, nevaru piedot... Ākstu bars... fīziķi.
puika
p
Repše saprata, bet neuzstāja. Interesanti zināt, kāpēc viņam būtu bijis jāuzstāj? Kas tad pārējie ministri ir aitu bars kas Repšem jāgana. Vai tad Repšem jāiet uz IZM un jāizstrādā reformas Koķes aparāta vietā? Vai tad Koķe pati nesaprot, ka Latvija nevar atļauties uzturēt vienu skolotāju uz septiņiem skolēniem. Tā vietā, lai skaidri pateiktu, ka Latvijas gadījumā skolotājiem BŪS jastrādā vairāk, lai nopelnītu normālu algu, kaut ko muļļājas un solidāri nogriež visiem. Bet atbildību par reālām reformām grib novelt uz pašvaldībām. Un vai tad izglītības darbinieku arodbiedrība nezināja šos datus visus iepriekšējos gadus. Bija visas iespējas jau sen atpakaļ, kad skolās trūka skolotāju, samazināt skolu skaitu un kaut kā sakārtot sistēmu.
tara
t
Atziit savas kljuudas (atshkjiriinaa no ieprieksheejo gadu politikjiem) ir pareizi, arii pienjemt pareizo leemumu labaak veelaak nakaa nekad. Leemums par budzeta samazinaashanu ir pienjemts un tagad mieriigi jaastraadaa taalaak. BEZ EMOCIJAAM. Latvieshi pashi tik biezji sevi sauc par muljkja tautu, PARAADIET BEIDZOT, KA ESAT KLJUVUSHI GUDRAAKI, BEIDZIET BLJAUSTIITIES UN PIEPRASIIT, STRAADAAJIET KATRS SAVU DARBU!
puika
p
tautas partija var uzņemties atbildību un piedāvat risinājumus. Rīkojaties. Neviens jums rokas nav sasējis. Paši esat koalīcijā. Pagaidām vien redz politiskus paziņojumus no jūsu Segliņa puses.
lno
l
Pāris normālu komentāru, pāējie kā šuneļi kož nūjai, ne sitējam. Vai tad Dombrovska valdība izsaimniekoja valsts naudu? Galvenā pretenzija pret valsts vadītājiem šobrīd būtu solidaritātes ievērošana: ja slikti visiem, tad arī viņiem, nekavējoties jāpieņem likums par kapitāla pieauguma nodokli, jāapliek ar nodokli dividendes, bet no tā pagaidām valsts neko daudz neieņems - uzņēmēji jau priekšlaikus nodrošinājušies. Protams nav ko stiept garumā valsts aparāta,aģentūru u.c. instutūciju samazināšanu, tiešām jāveic strukturālas izmaiņas, bet tas nedos tūlītēju efektu. Atlaistie uzsēdīsies uz sociālo budžetu. Variet iet ielās, dauzīt logus, meklēt jaunus glābējus, Šleseru pasludināt par nacijas vadoni, bet no tā nauda valsts kasē neradīsies.
Gogi
G
Iesaku repšem nepiedot sev un pakārties.
Okei
O
Repše Jūs esiet tuksš balamutis un no valsts vadīšanas neko nejēdzat, un nav jēgas par mazalatgotiem stūrī iedzītiem cilvēkiem.
nekad neesmu balsojusi pa TP
n
Lībane kādu laiku atpakaļ LTV iepīkstējās,ka TP būtu jāuzņemas atbildība par gadiem,kad viņi noteica toni ekonomikā un politikā????Šodien,cienījamie ir sekas !!!!!
forši
f
"Es sev nevaru piedot, ka, lai gan es sapratu situāciju, taču es uz 500 miljonu latu samazinājumu kategoriski neuzstāju. Es sevi vainoju, ka kategoriskāk valdībā neuzstāju uz samazinājuma īstenošanu," teica finanšu ministrs. _______________ Vakar "Kas notiek Latvijā" Repše bija mīklains. Viņš starp citu neatbalstīja domu, ka valstī jāekonomē pirmkārt uz ministriju samazināšanu un apvienošanos. Repši pat tā īsti nenobiedēja tas, ka pāri par 6000 cilvēku npbalsoja par to, ka ir jāiet ielās aizstāvēt savas inetereses.
jautājums
j
Kaut kā mums pēdējos desmit gadus neviecas ar finanšu ministriem: Edmunds Krastiņš, Gundars Bērziņš, Oskars Spurdziņš, Atis Slakteris un Einars Repše. Viens domāja tikai par biznesu, nākamais - par konkrētas partijas interesēm, cits tikai "spieda gāzi grīdā", nākamais nevarēja atpazīt tautsaimniecību...
kāds
k
Ir gamn cilveki dumji! Kapec jauzbruk Repsem... skaidrs ka vins dara savu darbu un griezis budzetu, kas cits vinam atliek???? Visus sos sudus ir savarijis tikai un vienigi Kalvitis savas valdisanas laika neiegrozojot banku kreditesanu , laujot skaidities ar kreditiem pa labi un kreisi. Tagad kad burbulis ir parplisis, jautajums, kam tas viss bija vajadzigs, ja jaatgriezas 2004 gada budzeta ietvaros, vai vel senaka pagatne!!! Bet Kalvitim jau tagad ir labi - silta vieta Lattelecoma un gudri prot noteikt par savu nakotni: "man ir mani uznemumi!" Tikmer sai valdibai ir jatira visi tie sudi kurus ir sataisijusi veca koalicija: TP+ZZS+LPP+TB
ciniķis
c
Nu tak ar Dievpalīgu būsim šo krīzi jau pārvarējuši.
tautas partija
t
un kas no tā??? katra nokavētā diena maksā desmitus miljonus no valsts kases!!! privātā biznesā šāds darbinieks būtu atlaists un iesūdzēts tiesā par ļaunprātīgu uzņēmuma novešanu līdz bankrotam! bet valsti jau nevar vadīt kā uzņēmumu.... protams, Einār....
egnele
e
Ak izglītība dārgā šajā valst'.....Vienīgais,kas nav dārgi,pēc Repšes domām ir mežonīgā skaita birokrātu, ierēdņu , dižo padomju un valdības uzturēšana?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas