Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Repšes biedrība tomēr dibinās partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
repšiks
r
kurā gadā bija ģintermuižas pacients....? Godmaņa roklaiža un zīdītājs bez mugurkaula! Pretīgs indivīds! Skatamies,ko daram! No psihishi sliniem ar gabalu jāturas!
Valdis
V
Satiksmes ministriju sagribejuši. To jau visi blēži cer vadīt. Tur vislielākais piķis apgrozās, kur var šiverēties uz vella paraušanu!
g7
g
latviesiem tacu patiik sadomazo, taapeec vajag liberāļus - Godmani un paareejos...... einaar, kaapeec juus ar godmani nekad neesat aizstaaveejusi lv nacoionaalaas interese, bet vienmeer starptautisko finansu instituuciju intereses vaargie cilveeki.......................
nuke em
n
Rakstā aprakstītais sponsoru interešu un JL/Vienotības lēmumu kopsakars (sk. pēdējās 3 rindkopas) notika ar Repšes svētību, tikai autoriem aizmirsās vēl izstāstīt kā biedrības dalībniece Fromane Repšes uzdevumā pareizi "samenedžēja" jauno daudzmiljonu VID ēkas projektu. Un daži tūdaliņi te vēl komentē kaut ko par Repšes godīgumu.
Jūlis
J
Lai nu kas, bet liberāla labējā partija patreiz Latvijai galīgi nav vajadzīga. Pilnīgi pietiek ar Vienotību. Latvijai ir vajadzīga visai kreisa partija, ar plašu elektorātu. Repše nu galīgi atrāvies no dzīves. Ko iesāks šī liberālā partija? Pienesīs banķieriem čības?
Runcs
R
Nez,Latvija spēs izturēt vēl vienus'jaunos laikus'?
deputāti
d
cik nepatīkami,ka šis mēsls atkal rāpo uz sili.
latvietis
l
Lasu komentārus un domāju ,cik tomēr daudz Latvijā trulu cilvēku,raksta paši nesaprot par ko.Tikai tapēc ,ka tādi idioti (komentāru autori ) Latvijā mēs neko nevaram izdarīt.E.Repše turies un izved Latviju saulītē.
Clash
C
Tu pats neesi truls, ka paļaujas uz vadoni, kas mūs vedīs saulītē?
  • 2
  • 2
OJĀRS no Grīziņkalna.
O
Repšem faktiski būtu vieta cietumā (diemžēl daudziem viņa nodarījumiem ir noilgums -10 gadi un vairāk). vai arī kādā no vietām, kur uzturas cilvēki ar īpašām vajadzībām, nevis valsts pārvaldē. Repše, sēdi pie ratiem! Valsts pārvaldē jau tagad pilnīgi pietiek ar esošajiem nejēgām un nelgām.
sasok
s
KAS ,TEV IZVIRTULI UN ZAGLI,PIESPIEDA DIBINAAT JAUNU PARTIJU?VAI TAD BELAHUJAM NAUDA PIERTUUKAAS?ZIIDIEM JAU PARASTI NAUDA PAARI PALIEK.TAA REPSUK,ATDOD MILJONU LATVIESIEM ATPAKAL
s
s
Lai Tautai atgriez nozagto miljonu,un tad dibina savu kliki
P.K.
P
Latvia needs a new party l;ike it needs a hole in the head. It does need two parties that would the job of protecting citizens rights. One left wing one right. All the rest is a waste of time and resources
hi-hi
h
Politisko miroņu augšāmcelšanās.Tikai 5% barjeru nepārkāpt nekad.Patukšos sponsoru kabatas.Tomēr labāk nekā nodokļu maksātāju.
RRR
R
Titavu un Vaitaiti tauta NEATBALSTIIS ! NEKAD!
Tekla Krekla
T
Bet tomēr - tas mākslīgais intelekts nedod vecajai Teklai miera. Varbūt šis jau ir gatavs, un notiek izmēģināšana(?), mēs te pavērtām mutēm lasām un neattopam, ka tas ir automāts, kas mūs aptaurē(?). Es jau nespēju spriest, jo nevienu intelektu savā garajā mūžā neesu uztaisījuse.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas