Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Repšes uzvalka dizainers: drosmīgāk neģērbsies neviens politiķis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zz
z
Tieš''am smuks uzvalks. Malacis Repše un vai tiešām nav tam Zīlem citi svarīgāki darbi kā uzvalku apspriest.
>>
&
Heleena 30.12.2009 11:16 Segliņam - dzelteno krāsu, Zalāns lai pamēģina pelēko vai rozā uzvalkam. _____________________ nē, nu jau... zalans rozā, protams, izskatīsies labi :)) bet! segliņš - dzeltenā! nu ne.. viņš jau tā pēc tāda, kas no 'iekšējiem orgāniem' nācis izskatās, bet dzeltenā uzvalkā !!!! -:)
māra
m
ehh . ak jūs aprobežotie cilvēki . vai maz esat bijuši ārpus LV robežām ? vai jūsu prāts sniedzas tālāk par mājas slieksni, par datora taustiņiem ? un kāda vēl `klaunāde` .phh.. skaists uzvalks, skaists vīrietis! un, ja viņam tā patīk, tad kāpēc ne ? paverat savus prātus varbūt plašāk, nevis vārieties savās sulās :)
ululiņš
u
Nekā nevaru saprast, kāpēc visi tā uzēdušies uz tā uzvalka materiālu. Ja tāds pat svītrains uzvalks Repšem būtu no parastā auduma, neviens neliktos ne zinis.
liene
l
...un vispaar.....kapeec nevienam nebij pretenziju,ka Gaigals ir rokers,arii geerbaas aadas dreebees,pilni zurnaali bij pielikti ar ekskursiju bildeem,kur nav bijis ar moci.vai tas prieks ir leets un atbilstosh valdiibas viira imidzs?..kautgan-Gaigals man patiik.tikai saliidzinaaju un saku-beidziet knaabaat to Repshuku,pilna saeimu peleekos prakiishos teerptu liekeezu,tup kaa zurkas un tik gaida kaa pakampt kaadu treknaaku kumosu!
liene
l
man patiik tas uzvalks!drosmiigi,moderni,eleganti.arii kaa politikis-labs.lai vinjam izdodas un nenjem galvaa tos meerkakjus!
Čiko
Č
Ja Repše būtu bijis normāls,prātigs ministrs,tad visiem būtu pie kājas,kāds ancuks viņam mugurā.Tagad nu var ņemties par strīpiņu platumu,krāsu un pārējām muļķībām. Manis pēc,lai staigā kaut vai pliks.Galvenais tomēr ir,kā cilvēks strādā,ko domā,ko dara.
Senais
S
Es savas esamības sākuma gados arī tērpos ādās(parasti ar vilnu uz āru. nevis kā šis puisis,. citādi tie kukaiņi, jo nebija tie labie pretutu līdzekļi, kas šodien), Kad dzīvoju alā. Taisnība tiem, kas saka, ka viss atgriežas, vien gribētos noskaidrot, vai viedoklis ādās tērptajam arī līdzīgs, kā toreiz. Tas būtu labi, jo tas bija ģēniju laiks, kad teju vai katru dienu, izgudroja ko jaunu (krama bultu uzgaļi, kaula adatas, ritenis u.t.t.).
Mikelsons
M
Repse izskatas neatvairams ka deputats saja apgerba un vel ar vesti ,zel ,tikai ,ka apgerbs ir adas.bet -katra zina -izskatas elegants,tas varetu apgerbs loti bagatam cilvekam ,kurs velas demonstret savu mantisko stavokli ,bet -rekinoties ar to ,ka Latvijas pilsoni ,kuri ir kluvusi bagati neatkarigaja Latvija,sekodami padomijas ieviestajam tradicijam ,demonstret citiem savu attieksmi ,var saprast Repses dizosanos,kur vel paradit citiem ,cik vins bagats?
papucis
p
vĒDERGĀZEM VIENĪGĀ NOPLŪDE IR CAUR "'APKAKLĪTI"' UN PIEDURKNĒM... Vispār izskatās stulbi!Ar tādu klōzi var vazāties pa ielu,bet ne sēdēt Ministru Kabineta sēdēs..
smalkā
s
Ja viņa uzvalks nebūtu tik uzkrītošs, tad mēs nezinātu, ka šis visu laiku vienu uzvalku valkā. Nodilis līdz spīdumam, un sen prasās pēc ķīmiskās tīrītavas.
Heleena
H
Segliņam - dzelteno krāsu, Zalāns lai pamēģina pelēko vai rozā uzvalkam.
Stulbums
S
Cik tāds uzvalķelis maksā? Un kādēļ vienam Latvijas politiķim tāds ir vajadzīgs?
Lāsmiņa
L
Einār, neņem pierē tos dažus nejēgas! Tu izskaties apskaužami svaigs un elegants priekš saviem gadiem, tā ka ir o.k. - tā turpini! Manis pēc Tu varētu staigāt kaut peldbiksēs, tikai turpini sargāt valsts mantu - izrevidē to VID un sasēdini visus bandītus aizrestēm!
hehe
h
who is Pavlovs? einārs prezī izskatītos labāk

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KASTE ESTE


Modes nama Frazzo dizainera Aleksandra Pavlova krāsu skaidrojums un to pielietojums politiķu garderobē 2010.gadā:

Zilā krāsa — ideāla, ja darba dienā jābūt mierīgam un koncentrētam. Tā lieti noder, ja darbā gaidāma izskaidrošanās, jo mazina spriedzi.

Rozā — izstaro mīlestību, siltumu gādību, un ir noderīga profesijās, kas saistītas ar sociālo un veselības aprūpi. A.Pavlovs iesaka rozā kreklus un kaklasaites kungiem, bet dāmām rozā tērps noderēs, ja kāds jānomierina vai jāparāda, ka neesat bīstamas.

Iespaida radīšanai der klasisks melns uzvalks. «Melna krāsa piešķirs jums pašapziņu un spēku. Tomēr, lai panāktu vēlamo rezultātu, kombinējiet to ar citām krāsām, citādi var gadīties, ka izskatīsieties pārāk atturīgs, nepieejams un biedējošs». Ja politiķis kāro parādīt, ka ir vadībā, dizainers iesaka kombinēt melnu uzvalku ar sarkaniem aksesuāriem.

Pelēka krāsa derēs, ja valkātājam ir grūtības savaldīt savas emocijas. Tā stabilizēs, savaldīs un palīdzēs atgriezties uz zemes. «Ja cienāt pelēko, tas nozīmē, ka esat vēss, mierīgs un kontrolējat visu, tomēr neesat galvenais spēlētājs savā līgā».

Tirkīzzilu nevajadzētu izmantot bieži, bet tā padarīs jūs fascinējošu, piesaistīs cilvēku uzmanību un liks domāt jums par labu. Piemērota, ja rīkojat prezentāciju vai uzstājaties ar runu.

Dzeltenā  krāsa vairos valkātāja pašpaļāvību un cels pašcieņu. Draudzīga, komunikatīva krāsa. Nedaudz akcentējiet, ja vēlaties stimulēt sarunu un iedrošināt sarunbiedru.

Brūnā ir konservatīva, savaldīga un droša krāsa, tā simbolizē uzticamību, stabilitāti, spēju pārvarēt grūtības. Savukārt zeltaini brūna krāsa palīdz lietām straujāk virzīties uz priekšu. Šīs krāsas ietekmē, domāšana ir ievirzīta uz reāli sasniedzamiem mērķiem un attiecību stabilizēšanu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas