Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Repšes uzvalks – pamanāmākais modes dizains pērn

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
coco
c
Kā jau tas bija paredzams, daža laba bērnišķigā spītība likusi arī partijas biedriem pārdomāt tās nākotni. Es vienmēr esmu teikusi un tas nav nekas oriģināls, ka apģērbs ir ārkārtīgi advancēta simbolu sistēma un to var nolasīt pat zīdainis. Gribat vai nē, atzīstat vai neatzīstat, spītējaties vai ignorējat, bet , pat izejot no mājas plikam Jūs stāstat par sevīm diezgan pamatīgu stāstu. Smieklīgākies,ka nevar noslēpties un nevar sameloties. Citu starpā... izejot no mājas plikam arī ir šis tas nejaušiem vērotājiem padomā. Nav tik nevainīgi, vai ne? Varat jau te aizstāvēt ākstus, tā slēpjot savus kompleksus un " ekstravagances" , varat aizdomīgi lamāt -tomēr sagādātais kauns ir nenorijams, bet drēbes, ģērbšanās, apģērbs, MODE Jūs vajās un nelaidīs vaļā visu mūžu. Tik ilgi, cik Latvijā to mēģinās ignorēt, tik ilgi te būs tumsonība un neiecietība. Bet, kas attiecas uz LFF. Ja neskaita pagaidām izslimojamo bērnībai piestāvošo niķīgumu, egoismu un naivumu , meitenes ir malači. Viss notiek :)
bute
b
Kāds tur provinciālisms, ne jau šajā rakstā paredzēti komentāri par ekonomisko valsts attīstību, un uzvalks, īpaši ja mugurā tāda ranga personāžam, nav sīkums. Tā tiešām ir nepiekāpība, pašapziņa, kas izpaužas uzvalkā. Un ja bezgaumība, tad bezgaumība it visā - gan sīkumos, gan lielās lietās.
XXX
X
Daudziem komentētājiem smags provinciālisma sindroms. Nabadziņi, lai Repše nepajautāja jūsu domas. Kad nav citu vērtību dzīvē, tad iespringst uz sīkumiem, uz ārējiem atribūtiem. 100% piekrītu filozofs 08:36.
filozofs
f
mums kaadreiz bija deputaats Valdmenis , kurš uz saeku naaca šortos , par viņu taapat 'ņirgaajaas , bet ar to viņš klaji demonstreeja savu attieciibu pre mussu buržaaziski aarišķiigajiem deputaatiem , kuri sevi nepamatoti bija ieceeluši augstaakajaa kastaa , ar dienesta mašiinaam riikojaas kaa saveejaam , par paliigiem pieņe darbaa bruutes un sievas , iree dziivokļus norediem un paziņaam par maksimaalo cenu , dazi atļaavaas guleet seedes laikaa ( aciimredzot naktiis skaidraa guleet nevar , jo sastraadaats aplam daudz melno darbu), saemas spiikers tiktaal iereibis , ka skaļi vaicaa mikrofonaa " par ko mees tikko nobalsojaam " , otrs noziimee tikšanos sarkanajaa glaazee...un taa bez gala, par ko Jums neliek mieru viena cilveeka praķis ? vai viņš salaapiits , vai pogas aplam paarpogaatas ??? ... to Juus neredz ka dažs labs demonstree zelta pulkteņus 40 000 ls veertiibaa , tas laikam kruti ... idiotisma lkalngals ko pasniedz žurnaalisti lai gremotu šo sttriipaino aadas praķi ... dienai patiik dzeltenaa lapa , tad oficiaali arii ieliciet sadaļu , lai tie kam interesee dzeltenaas preses piiles tur arii spamo...
Yo
Y
Būtu labi, ja viņš to uzvalku naktī vilktu nost.
AAMURGALVA
A
KAS JUMS ZEEL?JUMS TAADS UZVALKS NAV ,NAV PAT SESKAM SKEELAM NAV,NAV.REPSE VIENREIZ ATNAAC SPORTENEES ,LAI TIE PAJOLINI PABRIINAAS.
J
Apnicīgi skatīties uz politiķi, kurš vairāk kā pusgadu staigā vienā uzvalkā, kaut arī dārgā. Sākumā apbrīnojām un jūsmojām, tagad ņirdzam un smīkņājam. Cilvēks ir ieciklējies, nav elastīgs. Bomzim noteikti nav vairāk uzvalku, kā viens. Bet ministram ? Ļaujiet , ministra kungs, paskatīties uz Jums citā uzvalkā, šis ir apnicis.
Kuiļu Žanis
K
Neskatiet vīru tikai no uzvalka! Beidziet taču siekaloties un skaust REpšes uzvalku, labāk aukstaja'ziema'uzšujiet saviem draudziņiem kaut ko siltu! Varat arī svītrainu!
emmm
e
a kās tās par šausmām bildes kreisā pusē???
no malas
n
Latvijas Modes fonda atzinība par ieguldījumu Latvijas modē 2009.gadā tika izteikta Latvijas modes stabilākajām pārstāvēm - Annai Led, Natālijai Jansonei un Baibai Ripai. --------------------------------------------------- Piekr ītu!
riņķī apkārt
r
...liecina par domāšanas kokainību++++ Izrādās Repšes domāšanas "kokainību " šobrīd grieķiem min kā piemēru ar kuru valsti var izvilkt no bedres, bet viņa ādas uzvalks ir kļuvis par simbolu mūsu finanšu ministra labākajai rakstura īpašībai - nepiekāpīgai pašapziņai :)
ihaha
i
Repshes uzvalks ir labs, bet vai nu taapeec par to tik daudz jaaraksta!
bute
b
Uzvalka ādainība laikam liecina par domāšanas kokainību.
klo
k
Nesaprotu, kāpēc tagad par ekstravaganci sauc bezgaumību.
ints
i
Viņam tiešām ir tikai viens svaigs uzvalks?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas