Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Režisors Goba: deputāti demonstrē padomju domāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
FROSJA
F
"...pirmā dokumentālā filma no Latvijas tiks demonstrēta Berlīnes kinofestivālā."??? Из сегодняшних комментов на mixnews.lv Про "Диену".. Ничего не знают, ничего не помнят... А еще кинокритиком возглавлялись! Берлинский кинофестиваль, 1989 год, программа " Панорама": Рижская киностудия, режиссер Герц Франк - фильмы " Запретная зона", " Высший суд", "Последние праздники Эдгара Каулиня", "Старше на 10 минут", "Радость бытия", "235 000 000" (вместе с Улдисом Брауном). + Эпнерс, Селецкис, Подниекс, Фрейманис, Слапиньш...
jumors
j
Redz, cik jautri- ja grib parādīt sabiedrības tumšās puses, vajag tikai aizskart divas ļoti pretīgas tēmas- holokaustu(70 gadu garumā?) un minoritāšu tiesības( kādu tādu viņiem nav?) Bet ja saka, ka vajag stimulēt sabiedrības labākās īpašības- tas nav cilvēciski un nav moderni? Kurš no mums ir slims?
LOL
L
nezinu smieties vai raudāt par šo rakstu. tagad tie kretīni kaut ko uzdrošinās kādam norādīt, ko var darīt ar nodokļu maksātāju naudu??? tādi cūkas. paši arī neko nedara lai patriotismu veicinātu, tas redz esot jādara kino, jāzombē latvieši. jāuzsver pagātnes sasniegumi, jo tagadnes sasniegumu jau NAV!
Arta
A
Hahahah, tie bija tie "īstie cilvēki", kā izteiktos misters Sirmais. 100% Jums piekrītu.
Arta
A
izskatās, ka, pirmkārt, Jūs neesat cilvēks. Skumji.
lux
l
Tie, kas bija Vērmanes dārza "pareizajā" pusē, tikai parādīja savu vājprātīgo nekulturālību. Savu nepatiku var izrādīt arī civilizēti, kaut vai ignorējot pasākumu. Bet nē, vājprātīgas dāmītes vārtās pa zemi, tik pat neizglītoti truli veči sacenšas rupju žestu dažādībā un rupjību izkliegšanā. Augsts līmenis, neko teikt. Katrā ziņā geji un lezbietes izturējās daudz korektāk. Man pret gejiem un lezbietēm ir neitrāla attiekmse. Cilvēks ir cilvēks un kā dzied Š. Aznavūrs, ja , protams, zini, kas tas tāms, tikai daba ir par to atbildīga. Taču, ja būtu gadījies tobrīd būt notikuma vietā, piebiedrotos viņiem, jo indentificēties ar rupjiem tēviņiem, un vāprātīgām "kristietēm" nav ne mzākās vēlēšanās. Tā, lūk.
jopciks
j
Sabiedrības vairākuma viedoklis pret gejiem ir zināms-nicināmi, tautas attīstību degradējoši vienas grupas pārstāvji,par kuriem pat tie kas,saka-man vienalga,ko viņi dara.... Līdz brīdim,kad tādi parādās ģimenes tuvumā-tad gan uz sabiedrības tradicionālām vērttībām būvētas domāšans pārstāvji- saka- ar koku tādiem. Par ko tur uzņemt filmu-par veselīgu sabiedrību,kura neatbalsta perversivitātes? Par mazas grupiņas vēlmi uz publicitāti.? Ar ko viņi atšķiras no mētelīšu virinātājiem,ja nesaucas par zilajiem,bet gejiem,lezbietēm? Katras puses viedoklis sabiedrībā ir skaidrs-mazākums grib izrādīties,lielākajia daļai tas riebj. Savukārt režisoram nav citu ideju kā būt modenam,ejot pret sabiedrības viedokli. No ņemiet policijas pasardzi un Vērmaņparka žogu praida laikā,un paskatīsimies,kas paliks pāri no resnās zarnas staipītāju un dāmu-laizītāju pulciņa. Attieksme ir skaidra . Naudu tēŗet,lai popoularizētu sabiedrības lielākajai daļai netīkamus uzspiestas tolerances uzskatus-nevajadzīgi. Talanta trūkumu nevar aizsegt ar zilo tēmu,kaut mākslā pēdējā laikā tas ir bieži pamanāms.
Memory
M
20 gadus sagādāja, tā kā būtu laiks apjēgt ne tikai mārketinga pamatprincipus - un sāk maksāt par Tēvoča Sema sniegtajiem pakalpojumiem. ''Bezmaksas'' siers ir apēsts, taču krātiņa durvis ir ciet....Kas cits atliks ''latviešu-indiāņiem'' - ja ne ķerties pie ''saldā'' ēdiena? Kurš - kuru, tāds ir izdzīvošanas (evolūcijas) likums?
Brown eye
B
Nu gan dzēks tēmu izcēla! Tō'mer jāatzīst -slikti šim ar mārketingus. Cik nu nesen ebreju kopiena , apbižotie, cilāja jautājumu par kompensācijām. Un tagad Gobas kungs te visiem uzlpijas ar savu dažādību. VAjadzēja kādu vietējo piem Kārli Streipu kā runas vīru , tas Jums gan politisku gan maretiālu pabalstu no US vēstniecības sagādātu. Tomēr, Gobas kungs, gan naudu gan atzinību gūsiet , ja šis tēmas -holokostu un netradicionļā seksa piekopējus apvienosiet. Deputātiem tsd būs tāds stinguma efekts , ka garantēju nauda būs. Vien atrodiet sevī drosmi ( un nekaunību) tā treknāk paprasīt, jo tēma taču baigi aktuāla, vai ne
hmm
h
Riibenai publisks fui...
Fil
F
lauķe: "...Mana nodokļos samaksātā nauda ir pietiekami liela, lai es protestētu pret tās izniekošanu..." ========================== Protestētu vai neprotestētu? Bet ja nopietni, vai tu, lauķe, protestēji par tiem miljoniem, kas sagāja "zelta tiltā", superdārgās šosejās, neskaitāmās sporta haļļās, sporta biznesa un biznesmeņu uzturēšanai, hipertrofizētās ierēdniecības algam, būvēs ar uzskrūvētām tāmēm u.t.t. - tur ik gadu aiziet simtiem miljoni nodokļu maksātāju naudas! Bet tu uztraucies par nieka filmiņu...
Marija
M
Muļķīt, ko tu mēģini aizmelot? Sev acis? Varbūt. Citiem nesanāks, ar tavu 4-klašu izglītību būs par maz :)))
četri balti krekli
č
četri balti krekli
lauķe
l
Nu lieliski, esam vienojušies!
e.s.Blofeld
e
Cien.lauķe, par jūsu maksāto nodokļu naudu tiek maksāta alga I.Rībenai; filma ir uzņemta par manis un lux maksātajiem nodokļiem :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas