Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Rīdziniekiem cieņa pret valsts simboliku ir svarīgāka par nodokļu maksāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Šitos visus cietumā. Aptauju anketas var atširēt.
!
!
Nodoklu maksasanai nav pozitiva parauga - maksajot, tevi notur par slaucamu mulki. Te nav ko diskutet.
žoržs
ž
Tas tipiski latviešiem tipiski autsrumeiropeiski, ka izrādīšanās dominē, pār praktisko darbību valsts labā.
Ilmārs
I
Par vālsts simbolu cienīšanu nav jāmaksā.
Morāle:
M
Daži mūsu iedzīvotāji (patiesībā daudzi) jau ir pārvākušies uz citām mājām. Bet mēs, palikušie, maksājam par visiem dzīvokļiem, arī tukšajiem!
Morāle:
M
Starp citu- runā, ka jaunais apsaimniekotājs kļūstot arvien brangāks miesās, bet jumts mums šoruden tek jau vairākās vietās!!!!
Morāle:
M
Tagad mūsu māju apsaimnieko viņa draugs. Nu, nekas jau nav mainījies, bet mēs CERAM!!!
Morāle:
M
...solīdams, ka mūsu mājā turpmāk būs trekna dzīvošan un jauns jumts arīdzan...
Morāle:
M
Mums bija mājas apsaimniekotājs. Ņēma naudu par apsaimniekošanu, ņēma, tad pacēla cenu, ņēma vairāk, bet mājā NEKO nedarīja, nopirka tikai sev džipu un jaunu blondīni... Tad mēs viņu patriecām, bet ilgi viņš dzīvoja lepni un brangi par mūsu nodevām...
.
.
tu tā runā, it kā tauta būtu visus šos 20 gadus godīgi maksājusi nodokļus, nevis centusies apšņākt valsti pie katras izdevības.
Paziņa
P
Atkārtošos: deģenerāti. Tas ka tu nemaksā nodokļus nenozīmē ka tu liec badoties oligarhiem un ierēdņiem. Tas nozīmē, ka es no savas algas apmaksāju tavu vecāku pensijas, tavu bērnu skolu, policiju un visu pārējo. Oligarhi atradīs, kur paņemt, bet sociālais fonds mums ar katru gadu plānāks. Esi konsekvents - ja nemaksā nodokļus, neīdi par to, ka ārsti slikti, noziedzība augsta, ceļi švaki, pensijas zemas utt. Un nebrīnies, ka valsts ir gruvešos. Brauc uz Īriju, kur īstie patrioti (nevis mūsu šovinisti-tūdaliņi) tev liks samaksāt visu līdz kapeikai.
Pretrunas
P
Lielākajā daļā valstu arī prezidents pieskaitāms pie valsts simboliem. Mums par kaunu Latvijas simbols Valdis Zatlers pats ir no tiem, kas nodokļu maksāšanu ir apgājis un līdz šim brīdim nav šo darbību nožēlojis, bet tikai mēģinājis pemeklēt tai attaisnojumu. Domāju, ka daudzu aptaujāto jauno cilvēku viedokli ir ietekmējis prezidenta Zatlera "karjeras" piemērs. Un tas ir tas ļaunākais, kas noticis kopš Zatlers nekritiski pieņēma zoodārzā sanākušo piedāvājumu kļūt par valsts simbolu.
Barons Manteifels
B
Dīvaina aptauja. Virspusēja. Domāju, ja 20 gadu laikā valst nodokļu nauda NE-būtu sabirusi SA-vējo kabatās, pie mums situācija būtu kā Zviedrijā vai Norvēģijā, kur nodokļi ir skaidra un korekta lieta, jo ir argumentēts un saprotams ceļš, kur tie nonāk. Latvijā nodokļu nauda ir sponsornauda dažiem tēliem, kam tāpat pietiek. Un nevajag aurot par patriotismu un padomju domāšanu - nodokļu nauda NAV paredzēta valst iedzīvotāju labklājībai, kā tas ir citviet... Un tuvākos 5 gadus arī nebūs, jo NAV sistēmas mainītāja. Neviens neiebilstu pret skolotāja, policista, ārsta utt. algu. Bet iebilst pret padomēm, valdēm, likumiem, 10% vai 50%.... Mums ir bagāta valsts, kas pilna sakārtotiem likumiem un reāliem, ne likumīgiem čiepējiem. Diemžēl krīze NEKO nav mainījusi, jo Treknos runčus nomainījuši Izkāmējušie runči, kas arī vēlas tapt trekni... Piebilde: vai Latvijas valstikā izpratņē patriotiski ir bērt naudu caurā mucā? Kas faktiski arī ir valsts budžets... Pat virspusēja analīzde liecina, ka naudu atņem cilvķiem, bet atdod ierēdņiem un sponsoriem. Kāda TAM jēga?
Paziņa
P
Deģenerāti. Tāpēc jau pie mums ir normāli divreiz gadā staigāt apkārt ar karogu un nemaksāt nodokļus, ņemot valsti priekšā. Padomju sādžu lauķu domāšana.
Berta
B
Ir jāpaiet gadiem 10-15, kuros valdība strādās godīgi - valsts labā, tad tauta godīgi maksās nodokļus, jo zinās, ka sūri, grūti pelnītā nauda aizies valsts labā, nevis kaut kādu shēmotāju un zagļu vai oligarhu kabatās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas