Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Riekstiņš: mūsu puiši Afganistānā jūtas kā nosūtīti uz orbitālo staciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
līkkājainais lai beidz muldēt niekus. būs vi''nš īstais kurš runās. pats aizbrauktu uz turieni un pakarotu. apkakātu ne tikai pakaļkājas, bet arī visu pašu sevi.
heme
h
kuru interesē afganistāna? tukšs numurs
skele pateica riekstiņam
s
un riekstiņs tagad muld muldības. muldoņu bars. jadar ko oligarhs škele grib. tas ir skaidrs visiem jo skele dar ko Krievijas bizness partneri grib.
Izbrīna Riekkstinš
I
Nesaskaņas Centrs nu gan nav Saskaņas Centrs. Nesaskaņas Centru veido tie, kuriem nav citas politikas kā biedēšana ar Krieviju. Nav citu ideju. Riekstiņa kungs ļoti labi saprot no kurienes tas nāk. Saprot kā rodas "Biškekas" un citas blēņas. Interesanti, ka PLL, kuru pārstāv Riekstiņš būtībā ir Rīgas domes vadībā kopā ar Saskaņas Centru.
KLM
K
bildi bez PLL simboliku izmuguree nevareeja atrast? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, āarlie tu ministru bez komjaunatnes aizmugurē nevarēja atrast?
to kurmix
t
Latvija nepieslienas ASV, bet gan kā pilntiesīga NATO dalībvalsts kopā ar vairāk nekā 40 valstīm vada militāros spēkus, kurus pēc Afganistānas valdības lūguma, tur darboties ir pilnvarojusi ANO. Un mūsu karavīriem šo mandātu deva tevis paša ievēlētie deputāti!!!
bob
b
bildi bez PLL simboliku aizmuguree nevareeja atrast?
Ozo
O
Pēc būtības jau Riekstiņam ir taisnība.
pamela
p
Tu re,mankurt,cik fiksi atsedzi savu komsomoļca viepli.Un t'ds bija Latvijas Ārl.min.!Mums gan veicas ar MUNTERIEM un JURKĀNIEM,buntītēm.Ronis ir no tās pašas šlakas.Tikai Rioekstiņ,atmiņa tev kā cālim,jo esi pilnībā aizmirsis ko melsi mēn.3-4 - us atpakaļ. par to pašu Afganistānu un NATO.Riekstiņ,vismaz es esmu redzējusi TV daudzus sižetues,kur Latvijas amatpersonas,pat Zatlers,ir sabijuši Afganistānā. Tas ir drausmīgi,ja ĀM ministrs pēc demisijas,apgāna savu valsti!
Moris Gailis
M
rudenī skaitīsim riekstus
kurmix
k
Tak tās visas ir spekulācijas un priekšvēlēšanu aģitācija. Pirmkārt riekstiņš kā bijušais Ārlietu ministrs ļoti labi apzinās, ka lai cik arī karš nebūtu stulbs, tomēr Latvijai nāksies pieslieties ASV. Tāda jau ir mazu valstu darbība starptautiskajā politika, 1) tā ir piesliešanās taktika 2) tā ir darbība un savu interešu aizstāvēšana caur starptautiskajām organizācijām. Mazas valstis vienas pašas ir ļoti vājas savu interešu realizācijā, tāpēc caur organizācijām kā ES un NATO tiek mēģināts paust savas intereses, jo tas skan daudz nopietnāk, ja sasvu vārdu saka ES vai NATO amatpersonas. Šajā gadījumā atsakoties no dalības misijās Afganistānā un Irākā mēs varam zaudēt savu galvenā partnera drošības jautājumos lojalitāti- proti ASV. Piekrītu, ka karavīri ir nedaudz atstāti novārtā, tomēr domāju, ka misijas nepieciešamība no stratēģisko apsvērumu viedokļa nav pat vērts cilāt.
nasca
n
1) Riekstiņ, tur ir arī mūsu meitenes ne tikai puiši. Sievietes necieni? 2) Zinu droši, ka daudzi dodas uz Afganistānu, jo iespējams labi nopelnīt. Tas gan neizslēdz pienākumu pret savu un citām NATO valstīm. 3) Apriebies tas populisms un ceļa bruģēšana uz Krievijas apkampieniem.
Ivars
I
Tā ir, kā saka Riekstiņš.. Es vienam paziņam prasīju - kā jums tur afganistānā gāja. Viņš laikam ir parakstījis kādu klusēšanas papīru un nesaka. Droši, ka ir ko slēpt kādas nesakārtotās lietas.
KOKO
K
CAMOON - RIEKSTIŅŠ KONSTATĒ FAKTU. NAV KO SLĒPTIES VADOŠAJIEM POLITIĶIEM NO TAISNĪBAS. IR KĀ IR - KO PADARĪSI.
KLM
K
Man šī pieeja patīk. Riekstiņš saka... .................................................... ................ ko Riekstiņš saka to pavada mēslu smaka - bet nevar arī paklusēt - viņam pavēlēts mēslus sēt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas