Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Riekstiņš: sadarbība ar latviešiem ārzemēs ir atstāta novārtā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juu kei
j
ja jau LV tada superzglitiba, tad kapec letini nav jau izkonkurejusi amerikanus, kinieshus, japanus?! visi tadi dizspecialisti, ka vemt gribas. kam tadi vajadzigi?! varbut tikai tadiem ka tev un vietejai LV superspecialistu bradzai :D diemzel LV izglitiba un tas produkts ir vairak ka nekonkuretspejigs... valsts nikulo, cilveki aizbrauc, mazak lecigie un ar kaut cik morales cies trukumu utt utt
BV
B
Vispirms TP ar Kalvīša Valdību un LPP/LC Godmaņa Valdību piespiež latviešus atstāt Tēviju un tagad apgalvo - ak nabadziņi par Jums neviens nerūpējas, vai cik žēl, cik žēl, ka JL Valdība par Jums rūpējas tik maz. TP ir VILKS jēra ādā. Tā ir ņirgāšanās.
aiva
a
apmuļķot,lai sadarbojās ar nodevējiem un zagļiem
Lauke
L
Nost ar latviesu diasporu!!!!! Visi vini ir tikai ordenu pieprasitaji! Nost ar 'Priedainem', kuras 6 nedelas savaras nometne iegust Latvijas vidusskolas ekvivalentu diplomu!! Ja viniem tur ir slikti - lai brauc uz dzimteni atpakal un klust par pilntiesigiem latvijas pilsoniem! Nekadu atblastu tiem!!!!!!!!!
Lauke
L
Visas tas trimdas organizacijas ir bijuso latvijas izbrauceju - tagadejie gados jau novecojosie ( pensionaru) amerikas tautiesu vaditaji , kuru galvenais merkis ir ar nelielu darbibu iegut Latvijas valdibas atzinumu!!!!!! Latvija vai ik katrs vaditajs ir jaapbalvo ar Lacplesa ordeni!!! Katrs dziesmu svetku vaditajs!!!!!! BET - tiesi sie trimdas latviesi ir naski uz atzisanas pieprasisanu - ordenu pieprasisana un ieteiksana sevi un savejos ir kluvusi par izsmieklu visa Latvijas inteligence!!!! BET - ka nu nedosi ordeni - Vaira ari ir no trimdas... Jaatbalsta... tacu - veci!!!!!!!!!!! salidzinasim ameikas koledzu ar latvijas izglitibas sistemu! Pec programmas vertibas amerikas koledza ir tikai profesionali tehniska vidusskolas limenis, bet vairuma --- vienkarsas vidusskolas limenis!!!!!! Nemaz nevar salidzinat ar latvija tik loti slavenajam specializetajam vidusskolam!!!!!! Amerikanu pamaskolas izglitibas limenis ir loti apsaubams. Valodu zinasanas - nulle. Kimija, geografija - neeksiste... fiziska kultura, muzika - nav!!!!! Vvisas Amerikas augstskolas macas ari Latvija popularas 'Fulbraita stipendiju' ieguveji, un vairuma studenti - ap 80 % nak no visas pasaules - un tie ari megina palitk Amerika un paliek, jo algas amatos tur patiesam ir lielakas.... Vietejo kadri tiem amerika ---- nav vajadzigi - jo ir pietiekami daudz to, kuri joprojam velas macities biznesu un utt. utt. amerika un noklut 'pasaku 'zeme pec beigsanas!!!! Tikai - latvija nezin, ka tie 'laimigie' - preicadamies , ka ir darbs, un baididamies, ka pazaudes to --- strada pa 18 stundam diena - bez brivdienam un atvalinajuma --- gadiem! Bez iespejam izsisties un iegut lielakus amatus, kapec Latvija Jus variet satikt visadus atgriezusos trimdiniekus!!!!! Seit tiem ir amatu iegusanas potences - seit tiem ir PARADIZE!!! Vai kadi amerikas pasdarbibas kolektivi var lidzinaties Latvijas limenim??? Kur nu vel izturet konkursus, skates, utt. utt.??? - un tie ' sevi slavinosie' vaditaji, kuriem joprojam ir velesanas pamacit, kaa dejot, kaa dziedat, kaa izrunat, kaa but latviskam....- nespej uz vietas 'savejiem' iemacit, kaa nostiept pedu savejiem, nemak par ar visiem ordeniem, iemacit savu kori dziedat, lai bez Balss vai Sonores palidzibas ierakstitu kartejo nevienam nevajadzigo kora muzikas disku!!!!!!!!!!! Nost ar trimdas organizacijam. Nost ar biedribam - lai viss izput! jo - ordenu latvijai nepietiks, lai visus 'trimdiniekus' apordenotu!!!!!!!!
Jukums
J
Uzaicini uz savu ne visai likumīgi celto pirtiņu un tur parunā ar viniem, Riekstiņ:)... Ja nopietnāk, tad diez vai izbraukušie latvieši vispār vēl vēlas redzēt kādu pašpasludinātās elites viepli. Jā, atceros ko nesen par šo tēmu rakstīja komentāros Zatlera padomnieces Kukules sakarā. Kā par valsts naudu uzrīkot braucienu uz ārzemēm maskējoties ar izbraukušo (lasi - ekonomiskaja trimdā aizdzīto) latviešu apmeklēšanu.
experc
e
a kur tu, riekstin, agrak biji?? tad, kad tevi izmeta no ministrijas, peksni tads gudrs palicis...
2
2
Bljin iet runa par pikji nevis par reaalo sadarbiibu. Riekstinj, ja gribi naudu paardod dubulto pisoniibu. Vai tieshaam tev no zhiidiem bizness jaamaacaas.
lux
l
latviešu trimdas organizācijas? interesants atklājums. nezināju, ka trimdas laiki vēl nav beigušies. tāpat nezināju, ka, citējot tiešo runu, nav jālieto pēdiņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas