Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgā kādā privātmājā nogalināti divi sirmgalvji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Tā arī ir vienīgā izeja un vienīgais īstenais arguments šajā mūsu situācijā. Pret tantukienm un bērniem bauskā ātri atradās specvienība. Labi būtu, ja specvienības sistemātiski ielenktu kriminālos rajonus.
kopeika
k
Nepiekrītu, ka līdz šim viss bija labi, bet nu bērns vairs neko nespēj - skolas nav, pulciņu nav, utt. Šādā situācijā jāsāk šaubīties, vai ar viņu vecākiem viss ir kārtībā. Bet tas jau ir stāsts no pagātnes.
matrix
m
Jūs tiešām akli vai izliekaties ? Cik bērnu no nabadzīgām ģimenēm ir spējīgi uz to pareizo izvēli? Bez pulciņiem, bez sporta inventāra, bez pozitīvas vides? 90% ? 50%? Es domāju, ka 1% ! Pārējie savu talantus mēģinās realizēt kriminālajā lauciņā. Jābūt pilnīgi glupam, lai to nesaprastu. Var jau izlikties, ka gravitācija nedarbojas, var pat pieņemt likumu, kas aizliedz to, bet kad nāksies pašam vai tuviniekiem no šiem ciest, tad būs vienalga vai viņi apstākļu spiesti nostājās un noziedzības ceļa vai paši to izvēlējās. Pats galvenais, ka upuris gan nebija tas, kas tādu galu izvēlējies.
Domā ar to lodi virs kakla
D
Neuztraucieties, Anton - ir ko piedāvāt vietā! Esmu jau iepriekš runājis par apgaismotu jaunatni, kas šodien asina savus šķēpus, lai rīt nestu jaunus morāles un sociālā taisnīguma ideālus. (Šķēpu asināšana šajā gadījumā ir tikai tēlains izteiksmes līdzeklis, nevis norāde uz vardarbību). P.S. Ja esat pārāk vecs un cinisks tādām lietām, tad mums nav jēgas tālāk diskutēt.
Opa
O
Es jau sen turu Kalašņikovu pagultē.
Antons
A
Ērgli, esiet vīrs un atzīstiet, ka šakālim šoreiz absolūta taisnība! Neoliberālisma kultivētais individuālisms ir bankrotējis, tāpat, kā uz šo doktrīnu balstītie sociālo problēmu izskaidrojumi. Indivīda rīcību nevar objektīvi vērtēt ārpus sociālpolitiskā konteksta. Mana visdziļākā līdzjūtība sakarā ar šo briesmīgo noziegumu, bet mums visiem jāsaprot, ka, lai kas arī būtu tie monstri, kas to pastrādājuši, viņi ir tiešs mūsu degradētās sabiedrības auglis. xxx skaista teoretizēšana pļurkstot par sistēmas bankrotiem. Bet pilnīgi bezjēdzīga, jo tev jau nav ko piedāvāt vietā - nekas labāks, ko sabiedrības vairākums bez vardarbības un uzspiešanas pieņemtu. Nav - tā kā vari bezjēdzīgi čivināt tālāk. Tas neko nemaina.
.
.
lietot vai nelietot alkoholu, pieod, bet ir katra paša izvēle. un tu tagad gribi pateikt - sportam naudas nav, bet šņabim un narkotikām ir? zini cik latvijā alkohols maksā? kaut kā ļoti tipiski latvijai, un pats jau neko, sabiedrība (valsts, māte, da jebkas) vainīgi.
TAUTAS PARAZIITI
T
LATVIJAS VALDIIBA,KAD NAUDA PIETRUUKAAS PRIEKS BUDZETALIELAA AATRUMAA DEVAAS PIE NABAGA PENSIONAARIEM UN NABAGIEM,BET KAAPEEC NEGAAJA PIE SAVIEM SUGAS BRAALIEM,SKEELES GODMANA,NAGLA,LEMBERGA UN SITIEM MILJONAARIEM UN ZAGLIEM.NE,SPECIAALI PIE VISNABADZIIGAAKAS KAARTAS.KAUNS ,KAUNS,KAUNS.
Domā ar to lodi virs kakla
D
Ērgli, esiet vīrs un atzīstiet, ka šakālim šoreiz absolūta taisnība! Neoliberālisma kultivētais individuālisms ir bankrotējis, tāpat, kā uz šo doktrīnu balstītie sociālo problēmu izskaidrojumi. Indivīda rīcību nevar objektīvi vērtēt ārpus sociālpolitiskā konteksta. Mana visdziļākā līdzjūtība sakarā ar šo briesmīgo noziegumu, bet mums visiem jāsaprot, ka, lai kas arī būtu tie monstri, kas to pastrādājuši, viņi ir tiešs mūsu degradētās sabiedrības auglis.
anonīmais šakālis
a
Neesi tik stulbs, lai nesaprastu, kāds sakars valdībāi ar kriminogēno situāciju, bet kāpēc melo, to gan nezinu! Gribi novērst publikas uzmanību no labējiem laupītājiem? Būtībā valdība ne ar ko neatšķiras no šiem burlakām, ceļi dažādi, valdībai šķietami leģitīms, bet rezultāts viens un tas pats. Tepat, šajā portālā šodien ir raksts par pašnāvību pieaugumu, vai zini, ka lielākā daļa pašnāvnieku ir pensionāri? Vēl viens reāls stāsts, zēns no piecu bērnu ģimenes, kur vienīgā apgādniece māte, spiests aiziet no sporta nodarbībām, jo viņam kauns atzīt, ka māte nevar atļauties samaksāt par sporta nodarbībām un inventāru, tāpēc izdomā pasaku par problēmām ar veselību. Šodien viņš jau lieto alkoholu, par narkotikām nezinu, nekāda jēdzīga izglītība viņam nebūs, jo māte to nevar atļauties. Tagad, ērgli, pasaki, kāds lēmums viņam būtu jāpieņem? Vai viņam vispār būs kautkāda izvēle? Tajā pašā laikā valsts uzņēmumi prezidenta kancelejas juristienei apmaksā ceļojumu pa eiropu ekskluzīvos džipos. Vai te nav nekāda valdības atbildība?
anonīmais šakālis
a
Ērglis 13:37 Atvainojos, bet nekādi nespēju sasaistīt narkomānu un izbijušo cietumnieku problēmas ar valdības izdarību vai neizdarību. Šie cilvēki savus lēmumus dzīvē ir pieņēmuši paši. Un lielākoties viņi izvēlās nevis ārstēties vai sākt godīgu dzīvi (jo darbu, kauč sūdīgu var sameklēt vienmēr, tā gluži nebūs), bet nosist sirmgalvjus un dabūt tos 100 Ls, ar kuriem salāpīties. ---------------------------------------------- --------------------------- Tevi arī!
anonīmais šakālis
a
!!! » renasanse 12:58 Tev jāarstējas... ----------------------------------------- Te vi jāārstē!
Ērglis
Ē
Atvainojos, bet nekādi nespēju sasaistīt narkomānu un izbijušo cietumnieku problēmas ar valdības izdarību vai neizdarību. Šie cilvēki savus lēmumus dzīvē ir pieņēmuši paši. Un lielākoties viņi izvēlās nevis ārstēties vai sākt godīgu dzīvi (jo darbu, kauč sūdīgu var sameklēt vienmēr, tā gluži nebūs), bet nosist sirmgalvjus un dabūt tos 100 Ls, ar kuriem salāpīties.
!!!
!
Tev jāarstējas...
renasense
r
Tas ir Godmana, Skeles realizetas politikas, genocida rezultati. Tas ir tikai sakums bus vel briesmigaki Godmana, Skeles, Ulmana, Freibergas realizetas politkas augli. Kapec laupitaji nedodas uz Ulmana, Freibergas, Skeles, Godmana (Vacija iiepirkta dzivokla), Lemberga, Slesera, Nagla, Gaila, Berzinu manam, dzivokliem, kur ir tiesam pelnijusi, la ar viniem izrekinas un atbrivo no sazagtas manata, labumiem kaurus vini ir zagusi 18 gadu garuma..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas