Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rīgā un Ņujorkā atklās Baltijas – Amerikas Brīvības fondu

Šonedēļ Rīgā un Ņujorkā plānota Baltijas – Amerikas Brīvības fonda atklāšana Baltijas valstīs, informē Ārlietu ministrija.

Fonda mērķis ir finansiāli atbalstīt studentus un jaunos profesionāļus Latvijā, Igaunijā un Lietuvā prakses iegūšanai ASV uzņēmumos, kā arī studiju turpināšanai ASV universitātēs, lai ar iegūtajām zināšanām un pieredzi sniegtu ieguldījumu Baltijas valstu izaugsmē.

Kā uzsver Ārlietu ministrija, Baltijas – Amerikas Brīvības fonda darbības sākšana ir apliecinājums ASV ilgtermiņa ieguldījumam Baltijas valstu attīstībā, kā arī ciešākai ASV un Baltijas valstu sadarbībai.

Otrdien, 21.septembrī, paredzēta fonda valdes delegācijas tikšanās ar Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Andri Teikmani un Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (JL). Vienlaikus par fonda atklāšanu paziņos arī ANO Ģenerālajā Asamblejā Ņujorkā, kur plānota ASV valsts sekretāres vietnieka Džeimsa Šteinberga tikšanās ar trīs Baltijas valstu ārlietu ministriem, kā arī Rīgā Baltijas valstu ministru prezidentu sanāksmēs laikā.

Fondam ir izveidota mājas lapa www.balticamericanfreedomfoundation.org. Finansējumu fondam nodrošinās līdzekļi, kas iegūti no Baltijas – Amerikas Uzņēmējdarbības fonda, kurš Baltijas valstīs darbojās no 1994. līdz 2008.gadam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas