Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rīgas Centrāltirgū konfiscē teju pusotru tonnu dārzeņu un augļu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Susurs
S
Malači VID beidzot nodarbojas ar vajadzīgām lietām sen bija laiks tur veikt reidus un inspekcijas. Tiešām labs darbs.Tādus reidus vajag taisīt regulāri.
evelina
e
Centraltirgu bez administracijas zinas tirgoties nav iespejams.Tirdzniecibas vietas tiek nopirktas savlaicigi ,tatad si prece pieder personam kuras nopirkusas so vietu.Vai tiesam ta atkal ir nevelesanas noskaidrot un lietu novest lidz galam?Kurs deva so rikojumu iznemtos darzenus nodot berniniem? Galvenais jarikojas ta ,lai par to nevienam nav jaatbild.
e.
e
Kad sāku lasīt virsrakstu, padomāju, ka atņēmuši pusotru tonnu spirta un cigarešu, bet izrādās, ka tikai dārzeņus. Spirta tirgotāji bauda "tiesisko aizsardzību".
niko
n
malači! ja vēl pats Centrāltirgus gribētu ieviest kārtību .. kāda apšmurgāta prece? augļi kā augļi, tikai ievesti nemaksājot nodokļus ...
TT
T
Ar to 11 ir tāpat kā, cietušais 48 reizes pats pakrita uz naža. :)))) Tagad viss LV ies ātrāk, cigaretes arī var vest uz cietumu un iztirgot, naudu uz Valsts Kasi.
rose
r
berniem dot- noteikti ne, nav zinams kur, ka izaudzets, ka uzglabats.Vai VID ieredni saviem mazajiem berniem ari dotu tadu apsmuragtu, nezinamu preci?
..tiešām
.
Un kam tad ir jāatbild par kārtību tirgū? vai VID ir tiesības konfiscēt mantu tikai tādēl, ka tā it kā skaitās bezsaimnieka... un bez jebkādiem izcelsmes dokumentiem ir jāatdod bērniem- es vēl saprastu, ja tos aizvestu uz zoodārzu...
bimbam
b
Vai kadam vel nav skaidrs, kadel LV iet ta, ka paslaik iet!? Pasi vien lidzvainigi esam un vel brecam, ka valsts vainiga! Vienkarsi nozelojami, ka itin neko neesam macijusies! Sis ir tikai 1 piemers no n- tajiem, kadel ari valstij ari nav naudas, ar ko apmierinat pastaisnos brekulus!
roka roku mazgaa
r
Bet ,protams, tirgus vadiba netiks ne sodita, ne nonemta, jo taa tacu ar Sleseru draugos un arii padomee tur sez savi cilveki. Visus gadus tirguu notiek nelikumibas, bet gan Rigas Dome, gan valdiba vienmer aizmiedz acis uz to. Nu jaa nesen tak tur vienu sofera delu iekartoja vadibaa.
NO3
N
Neaizmirsiet vismaz nitrātus un dioksīnus pārbaudīt, pirms bērniem dot.
Ēriks
Ē
Neesmu jurists, bet cik atceros no civillikuma, tas ka manta šķiet bezsaiminieka, vai pareizāk, nav skaidrs kā manta tā ir, tas vēl nedod tiesības ar to rīkoties kā ar savu... Vai tik nesanāks kā ar sagriesto kuģi, sodu naudu vietā nāksies kompensēt zaudējumus!
interesents
i
Tirgū bez izcelsmi apliecinošiem dokumentiem nevar pārdot, bet bērniem var izbarot. :)
kauls
k
Biežāk tā! Un augļus ne tikai bērniem, bet arī pansionātiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas