Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rīgas vicemērs Ameriks neatbalsta Ušakova atcelšanu no amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jāskatās patiesībai acīs.
J
Ušakovs taču bija liels Lužkova draugs un viņi abi shēmoja kautkādas sadarbības.Lužkovs jau sen noņemts no amata,bet nezinu kādēļ vēl vilcinās Latvijas politiķi un neatstādina no amata Ušakovu,jo kļūdu un nekvalitatīva darba viņam vairāk,kā sunim blusu.Tad tiešām varētu Rīgas mēra amatu izpildīt Ameriks,tad iespējams uzlabotos sasdarbība ar Amerikas pilsētam,redz Ušakova draugu Maskavā noņēma par nelikumībām.LPPLC,Vienotība,Demokrātiskie patrioti pilnīgi stabīla koalīcija.
Aldonis
A
Nevēlos minēt ,bet gribētu redzēt precīzu sociālo māju jauno dzīvokļu saņēmēju tautību sarakstu ,tāpat arī bezmaksas braukšanas karšu lietotāju sarakstu.Pārāk aizdomīga ir šī bezkaunīgā budžeta līdzekļu notriekšana vienā virzienā .
...
.
Mees nevaram paljauties uz Latvijai nelojaalu, naidiigi noskanjotu, cilveeku vadiibaa....Vinjsh tachu "rok" nepaartraukti...nekad nebuus miera,jo cilveeki kaa Ushakovs , nevajadziigi-bet apzinaati,nacionaalajaa jautaajumaa, tracina Latvijas populaaciju ....
Lienīte
L
MIsters 20% protams ir par uzticamiem un prognozējamiem kolēģiem. Kurš gan grib sastrēbt karstu un pēc tam iesēsties ?? Peļķē vai čokā, tas jau ir tikai formāta jautājums.
saule
s
Usakovam ir jaatkapjas!
nu sū-s par to
n
vienu "atbrīvotāju" pēcnācēju..., bet tā lieta jau ir principiāla. Jāatjauno starptautiskā likumība un okupācijas sekas vienreiz jālikvidē tā nopietni!
  • 0
  • 0
Ivars Graudums
I
Agraak es lasiiju Dienaa, ka Ameriks lielaas ar to, ka par nosleegtiem dariijumiem njem sev tikai 10% proviziju, kaut gan vareetu njemt 20%. Un taadus cilveekus juus, latvieshi cieshat Riigas domee! Vaacijaa ierednji straadaa valsts labaa tiki par sanjemto algu!
Ar
A
kā palīdzību TAD ZAGT NAUDU un taisīt visas nebeidzamās shēmas, ko agrāk taisīja ar Edmuntu Krastiņu ? Tikai ar krieviem!
Andis
A
Izlasiet Amerika CV, kurš ir bijis gan komunists, gan ilgus gadus bija funkcionārs Rīgas komjaunatnes birojā. Ko gan lai citu viņš saka....
13. oktobris
1
bet kurš būs tas kas atbrīvos Rīgu no % okupācijas?
  • 1
  • 0
..:)))
.
..vēl tajā trūkst ka spēcīgs tieši matemātikā..un it sevišķi % aprēķinos!!!
  • 3
  • 0
...un šā kuģa kapteinis
.
ir nils ušakovs,bet āfrika-bocmaniskoks,stjuarts un kuģa puika,kam viss jāredz un jāzin.Kas tad būs ja ausainīti atcels?Kā tad āfrika varēs rebes kruķīt?
Krieviska dome
K
Rīgas dome pēdējo gadu laikā esot kļuvusi ļoti krieviska. Dažkārt pat atļaujas lūgt, lai projektu prezentācijas laikā runā krieviski. Cilvēks, ar ko tā notika, bija spiests meklēt tulku, kas no latviešu valodas tulko uz krievu valodu, jo anglisko variantu viņi arī nepieņēma. Tāpēc varu iedomāties, kas notiktu, ja pie varas būtu SC.
rociņš
r
Roka roku mazgā- kā krievu teiciena- Par ko gailis slavē vistu? Par to, ka vista slavē gaili.
Antaktīds
A
NUJAU IT KĀ TAS BŪTU PATIE''SĀM iespē'jams! Vai ir?
Jautājums
J
Ak Rīgas domes darbs ir kvalitatīvs, Amerika kungs? Un kā ar likumpārkāpumiem, pierakstījumiem un nelietderīgiem tēriņiem RD Izglītības, kultūras un sporta departamentā (direktors - Guntis Helmanis)? Vai Ģenerālprokuratūru vajag, lai ieviestu kārtību? Vai Helmanis domā, ka ar lojalitāti pret saskaņiešu un Šlesera partiju vadību pietiek, lai RD darbu varētu saukt par kvalitatīvu? Un kā paliek ar izzagšanām un nelikumīgiem lēmumiem?
...
.
Kā gan citādi. Tas taču Ameriks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas