Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rimšēvičs: LB algām jāspēj konkurēt ar privātajā finanšu sektorā strādājošo atalgojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ruta
r
kāpēc citās valstīs, pie tam lielākās, banku prezidenti saņem mazāk? Rimsis - melo!
ivs
i
Neesi tās naudas ko tev maksā ,ne 10 daļas vērts.
Voldis
V
Ja alga par mazu lai iet prom. Lata kursu noturēs jebkurš, arī ķīmiķis Repše to noturēja. Atmosties Rimševic, Tu neēsi gudrākais Latvijā. Kā tev nav neērti pret citiem kas nemazķ svarģām profesijām saņem 5x mazāku algu
Latviete
L
Rimšēvica kungs! Jūs taču varat iet uz tiem privātajiem sektoriem! Nu kaut šo pašu brīdi, bet nelaime tā, ka tāds dunduks tur nav vajadzīgs tāpēc Jūs turpināt putināt valsts līdzekļus!
ārpŗāts!
ā
Rimševics sevi uzskata par vienlīdzīgāku par citiem! Visiem nogriezt, piegriezt, apcirpt, bet pašam pielikt, jo jākonkurē! Man kā skolotājai ne ar vienu nav jākonkurē, tikai jāpriecājas, ka vispār atļauj pelnīt grašus!
:)
:
Piekrītu Rimševica k-gam, ka st;ajoties amata viņam tika solīta konkrēta alga un tādejādi viņam ir kredīti atbilstoši tik lieli utt. Viss normāli! Bet arī citu profesiju pārstāvji bija tādā pašā situācijā - algas bija, kredītus ņēma un caks, vienā mirklī nogrieza, tikai atšķirība no Rimševica kunga - ar viņiem neviens nekonsultējā pirma algu samazināšanas, kā viņiem tagadējā situācijā nomaksāt kredītus, un ja nevar, nu tad algu nesamazināsim :)
Pirmspensija
P
Nogriezt un viss.Kāpēc viņš un viņa padotie ir laāk atalgoti par prezidentu,ministriem?!?Neredzu atšķirību.Sēd uz naudas kaudzes un saņem neiedomājami lielas algas.Griezt un pamatīgi vajaga.Tautai nogrieza neprasot vai būs par ko ēst un kredītus maksāt.
es
e
buus arii cilveeki kuri straadaas par 3000lvl Tu neesi neaizvietojams
klients
k
RIMŠEVICS SALĪDZINA SAVU ALGU AR PASAULES ATĪSTĪTĀKO VALSTU BANKU VADĪTĀJU ALGĀM. SVIESTS NU LIELĀKS NEVAR BŪT, LATVIJA PRIEŠPĒDĒJĀ VIETĀ ES VALSTU VIDŪ PA VISIEM RĀDĪTĀJIEM,KAD BŪSIM PRIEKŠGALĀ,,BET DIEZ VAI KĀDREIZ BŪSIM, TAD LAI TĀS ALGAS BŪTU,BET AR AIŅEMTO NAUDU JĀDZĪVO TAUPĪGI VISIEM. JĀ UN KĀPĒC NEGLĀBĀT CITAS PRIVĀTAS BANKAS , VAI TIK TUR NEBIJA SAV'TĪGAS INTRESES.
hdcsdchlwchsl
h
Piekrītu Rimšēvičam ! Latvijas banka nesaņem naudu no budžeta, bet gan tam atdod 60 % no savas peļņas !Tā ir sakārtota, labi pelnoša iestāde ar profesionālu komandu, kurā darbinieki saņem konkurētspējīgu atalgojumu Latvijas finansu vidē ! Un par komercbanku uzraudzību atbildīga ir FKTK !!!!
Fu
F
Vai tā nav šantāža un izspiešana? Jūs man maksāsiet! Bet es neko nedarīšu, slaistīšos un tērēšos pa labi un pa kreisi, bet- JŪS MAN MAKSĀSIET! Slims cilvēks,lai labāk dodas atpūsties un dod vietu kādam, kurš kaut ko arī saj;edz no darba.
komsomols
k
Kurš privātais ņems Rimševicu, lai maksātu viņa kosmoskos kredītus ar tukšu muldēšanu.
a
a
Rimševič'[s, komjauniešu skrūve, latviešu tautas nodewvējs izraisīja krīzi, kad piesaistīja latu eur! Kā tur kursi mainījās pirms piesaistīšanas? Darbs kriminālpolicijai! Gribu šito komjaunieti redz;et cietumā!
cola
c
Rimsevic, kad maksasi 60 miljonus par nolaidigu darbu pret Banku Baltija? Vai atkal mums bus jaapmaksaa si smirdigaa speca rekini! Nelietis un melis!
jumors
j
Gan jau Rīgas žagatas ieliks komentus preses relīzē- un tā taču formas pēc prezidentam būtu jāizskata, kaut vai piecīti no savas algas atpelnot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas