Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rimšēvičs rosina 2012.gada budžetu sākt veidot "no nulles"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Te nu Rimševicam ir taisnība un vajadzētu klauvēt pie visiem gaņģiem labi skaļi.
Sniper's
S
Anna, katrs tiesnesis pieņem sarežģītākus lēmumus nekā katrs poliču priekšnieks. Un ceļu policistam Bernātam, kur regulāri pie RVR/Elkor tidzniecības centra pienes dokumentus 2 ekipāžām, kas raksta izdomātus pārkāpumus, izmantojot CSN trūkumus, krustojuma ar pārvadu īpatnības un dāmbraucēju psiholoģisko nedrošību, iekasē izdomātrus sodus par agresīvu braukšanu (!) ar ātrumu 5 -- 7 km/h neko vairāk nav nopelnījis, pat, ja Iekšējās drošibas birojs viņa interešu pulciņu ar videokameru vēl nav pietiekami ilgi samfilmējis.
Jā jā
J
Rimševica kungam jāapspriežas ar premjeru Dombrovski un jāpārliecina par komentāru pareizību. Cik var secināt, Dombrovskis ieņem cietu nostāju par savas darbības pareizumu, pie tam dikti seko aizdevēju teiktajam.
kā tad
k
mans vectēvs 1920 g. ziedoja Latvijai zelta pulksteni ar zelta ķēdi, šodien Jūs ar Latvijas naudu un zeltu pelnat savas lielās algas[ pats to apstiprinājat 100 p] , bet man par minimālo algu nesanāk pat iztikas minimums, es gribētu tikai to, bet pat to man nenodrošina valsts un Satversme.
okulists
o
Vajag uzlikt brilles un uz sevi paskatīties no malas-tādi ka agonāli kliedzieni Rimšēviča paziņojumi- bailes par savu amatu. Valsts kā noslaukta govs, bet slaucēji tikai gudri runā un izliekas, ka šo govi baro. Vispirms lai noņem milzīgās ,negodīgi aprēķinātās pensijas, kas dažam labam sniedzas tūkstošos. Pie tam tādas ir tikai tiem, kas nav neko ražojuši, bet gan visu mūžu centušies noturēties valsts darbā, kā arī tiem eksdeputātiem, kuri vismaz 15 gadus saņem lielās piemaksas pie pensijas, ap 100 Ls mēnesī.
laucinieks
l
Tāda sajūta ,ka šis kungs nupat ir stājies darbā.Būtu pastštījis ko pats labu ir darījis Latvijas tautsaimniecības labā.
rausis
r
Nez, nu principā jau Rimševics to visu, ko saka pēdējā laikā, saka pareizi. Nebūtu par skādi to visu līdz kaut kādam praktiskam rezultātam novest. Jo par budžetu ir pilnīgi skaidrs, ka tērēt var tikai tik, cik nopelna. Un, ja nevar nopelnīt, tad nav tiesības tērēt. Ja man alga ir 200 Ls uz rokas, es arī varētu iztērēt kādus 300 Ls vai vairāk, tikai tad man ir jāpaņem kredīts vai arī kāds ir jāapjāj.
wikimiki
w
Lai jau atsēž krīzes gadus, tālāk varēs sēdēt pa īstam.
Zix
Z
Vispār pēdējā laika Rimšēviča izteikumi liecina, ka šis kungs amatā ir aizsēdējies. Nekā pērsonīga - tas notiek ar jebkuru cilvēku - pārāk ilgi sēžot vienā vietā darbienieks zaudē realitātes sajūtu un adekvātu uztveri, zaudē motivāciju un interesi, iesūno un kļūst neelastīgs, nespēj saskatīt problēmas un attīstīties. Vienkārši - morāli pagurst!
Anna
A
Vispār, varas profesionalitātes trūkums tagad ir vienkārši milzīgs! Paskatās, kas notiek ar algām valsts pārvaldē! Valdošā koalīcija apgalvo, ka ir izveidojusi vienotu algu sistēmu valsts pārvaldē. Iepazinoties ar šo sistēmu man bija šausmas! Jauns tiesnesis, saskaņā ar jauno sistēmu saņems gandrīz tādu pašu algu kā valsts policijas vadītājs, kuram ir pakļauti 7000 cīnītāju! Es nesaku, ka vajadzētu samazināt algas tiesnešiem un prokuroriem, es runāju par ko citu - ka pienācīgu atalgojumu būtu jāsaņem arī tiem, kuri riskē ar savu dzīvību - glābēji, ugunsdzēsēji, policisti. Bet mums ar jauno algu sistēmu, tapat ka arī saskaņā ar veco sistēmu, policists, riskējot ar savu dzīvību pelna Ls 250! Daudzas struktūras, tostarp Latvijas Banka, vispār ir izvests no šis vienotās algu sistēmas robežam. Vēlētos uzzināt, kurš šo sistēma ir izveidojis, vai, kā saka tagad, "optimizējis", t.i. atlaist kadru samazinājuma dēļ. Latvijai, pirmkārt, ir jāmet nost ideju pievienosies euro zonai par katru cenu. Par alternatīva mūsu attīstībā līdz 2014 ir jākļūst: biznesa darbības atvieglošāna ar nodokļu samazinašanas palīdzību, veicinot vietējo un piesaistīt ārvalstu investicījas; programmu, lai izveidotu jaunas darba vietas par ievērojamiem valsts līdzekļiem; sociālais atbalsts ar krīzi skārtiem iedzīvotājiem, maznodrošinātu atbalsts, cīņu pret iedzīvotāju skaita samazināšanos Latvijā. Budžeta deficīts būtu jāsamazina galvenokārt uz valsts aparāts rēķina - samazinot tā izmēru un uzlabotu efektivitāti. Kopējais slogs uz iedzīvotājiem un uzņēmumiem būtu jāsamazina, bet uz šī rēķina varēz atdzīvināties ražošana un palielināsies nodokļu ieņēmumi. Sociālo taisnīguma paaugstināšanu veicinās progresīvo ienākuma nodokļa sistēmas ieviešāna. Tikai šas idejas neviens no valdības vadītājiem neņēms galvā.Viņiem tur ir SVF aizvars stāv. Bet pašu smadzenes un gribas nav. Domā ar mēli, kas laizā amerikāņu pakaļu. Un urinē savas biksēs, jā gadījuma kaut ko domās, neteiks, bet domās par mums tur – ne šeit, bet tieši šeit
mazepa
m
man šķiet , kopš tā brīža , kad lata kursu piesēja euro - var Latvijas Banku klapēt ciet ! ...nu , atstāt to jauno lata ar pakaviņa drukāšanu FM pārziņā....Lats takš vairs sen nav patstāvīga valūta ? ...tad nahren Latvijas valstij šī banka un Rimševica atalgojums? ...un spekulācijas ar Latvijas valsts rezervēm var atdot privātām bankām - peļņa būs lielāka... vispār jūs zināt ko Ilmārs dara savas 8 darba stundas? ...pirmās 4 stundas ar labo īkšķi urbina kreiso deguna nāsi , bet pēc pusdienām darbina kreiso īkšķi...:DDD
papucis
p
Man patīk Rimševica k-ga "'skatiens pussoli uz priekšu"'.Tas ir pamatoti un ietilpst pienākumos LB Prezidentam.Būsim tuvā "'patiesībai"',kas mūs sagaida""aiz stūra"".IR JĀBŪT PAgriezienam Latvijā.
Alma
A
Ai, Rimševiciņ, nu kāpēc tu uzreiz pie lielajām naudām? Nu kāpēc nesāc ar mazumiņu, ar savas algas pārskatīšanu no nulles?
markello
m
Godātie tautieši, ar tādu diskusiju līmeni mēs tālu netiksim. Kāpēc Jūs pārejat personāliju līmeni, pēc principa - sam durak? Ko Rimševičs nepareizu pateica?
Oskars
O
Brīnums !!!!!!! Tad laikam tomēr izmaksās, katram Latvijas pilsonim bankās minimālās ALGAS ,bet kurš gribēs vairāk maksās 50% nodokļos ( vispār nav slikta ideja ).......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas