Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rinalds Buškovs atklās jauniešu politisko organizāciju aizkulises

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Kam hāre diken !! Ceru, ka Buškovs izmantos pseidonīmus un man nebūs jātiesājas ar viņu par goda un cieņas aizskaršanu :D
Tā!
T
To vien dara ka skraida no vienas partijas uz citu! Un nezin kāpēc no visām ir izslēgts!?? dīvaini, nē? :D To viņš uzskata par pieredzi, par kuru jāraksta :D:D Ja izmet no visurienes, tad varbūt vainā pašā? :D
skolotajs
s
Visa sii tipina skraidisana pa partijam un simpatizesana tam un sim, norada, ka vins pats nezin ko grib. Nez vai ir vidusskolu pabeidzis.
nulle
n
Bushkovs = jaunietis ( kas rakstija Dienaa zem sii pseidonima).
Lettinsh
L
Ui - nu i gan cietējs atradies. Ar šitādu RUK RUK veidīgo mūli tiešām tikai tumšā kaktā grāmatas rakstīt. Nolaidies uz zemes - un ziedo bērniem! Karogu izmest - tas bija kaut kāds baigais varoņdarbs? Un tagad esi baigais cietējs?
kails
k
Man shis jaunietis atgadina Eriku Kartmenu no Dienvidu Parka.
:))
:
..tad papildinot jūsu domu ''garadarbam '' var dod nosaukumu ""Visurpabijušā ''jaunieša'' pārdomas... no miskastes!!""..:))..protams varianti neskaitāmi!!!
Ieva
I
Visu cieņu par šādu lēmumu! Ja es būtu jaunietis, ja es būtu bijis tajā miskastē, kur topošās grāmatas autors ir bijis - es arī rakstītu. Es ar nepacietību gaidīšu šīs grāmatas iznākšanu. Es tikai ceru, ka nenāksies vilties lietā, ka grāmatas beigas būs - atkal kāda partija/apvienība un sajūsma par to, ka "šoreiz ar šiem būs citādi".
Юрий
Ю
Ну вы даете, интересно сколько ему лет? Человек ищет себя интересуется политикой, это заслуживает уважения. Многие здесь о политике могут говорить толька в интернете, притом тоже дальше чем- власть говно, олигархи говно, русские говно не доходит. Вот например KLM, Budapeste atceras un citi.- типичные интернетовские тролли, и что они у вас вызывает больше уважения.
jautājums
j
.''.puisīt.''.Tu rakstīt proti???..ja proti ..labāk uzraksti iesniegumus par uzņemšanu visās partijās..kurās vēl nesi paspējis pabūt!!!..izskatās ka tādu nav daudz!!!:)))..un kur šitādi ''pavļiki'' rodas????
Troll
T
Vispirms uzraksti! Vista vispirms izdēj olu, pēc tam kladzina. Varbūt tu tikai biedē partiju priekšniekus, lai nāk pie tevis un izpērkas? Šantāžēt nav labi...
RSK
R
Malacis,Buškova kungs,ka viņš visai sabiedrībai atklās to divkosīgo,uzpirkšanas,nelikumīgu jauniešu darba izmantošanu,ko piekopj Tautas partijas un LPP/LC lielie kunģi,kas sabiedrības priekšā stādās kā politiķi,bet īstenībā demokrātijas izvarotāji.Malači jaunieši,kas prot pastāvēt par sevi.
hmmm
h
puikam galvaa sakapis, iedomajas sevi svarigu esam. Bet gudribas ta pamaz. Pec gimja jau kalvitis nr2. Kad sadi tipi tiek saeimaa, tad pilda savas kabatas kaa traki, jo gatavi da jebkuram pardoties, kas tik solis vairak. Pretigs muulis!
no malas
n
Kad būs uzrakstījis, tad lai arī plātās.
Bezdievis
B
Lai tik raksta, vismaz būs pie kaut kā aizņemts un nebūs laika jaunas dumības sastrādāt. Par to, vai kāds lasīs to grāmatu gan šaubos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas